LeRemi
Fanka BB :)
Hej sierpnioweczki, alescie nadrukowaly, ja juz nie pamietam ktora co pisala, a co tu dopiero odpowiadac na temat Widze ze temat imion goracy... Ech, ja mam ulubione, ale boje sie zapeszac i staram sie nie myslec za wczesnie, w ogole tak troche na dystans chyba jestem, bo niby sie ciesze ale w glebi duszy jednak sie boje i stopuje te radosc... Eeeee, nie wiem czy cos z tego jest do zrozumienia. Ciesze sie chwila, ze teraz sie dobrze czuje, ze kluje mnie jajnik;-), ze wlasnie z synkiem wpalaszowalismy frankfurterki z keczupem,ze mam cieplo w domku, choinka kolorowo swieci a pasztet w piecu ladnie pachnie i takie tam przyziemne sprawy.
Co do prezentow to ja mam w tym roku klopot z glowy, po prostu nie jedziemy do PL wiec kupowalam tylko dla moich menow, nie bylo problemu:-)Strasznie mi ulzylo bo nie cierpie tego myslenia i kombinowania. Poza tym pienadze w kieszeni, a przy kredycie na chalupke to sie wielce liczy.
A teraz na maly rebusik jesli ktos ma ochote (ja sie strasznie naglowilam): co w slowniku 3latka znaczy KUDBA ???????? Podpowiem tylko ze to nie przeklenstwo!!!!!!!!!!
Co do prezentow to ja mam w tym roku klopot z glowy, po prostu nie jedziemy do PL wiec kupowalam tylko dla moich menow, nie bylo problemu:-)Strasznie mi ulzylo bo nie cierpie tego myslenia i kombinowania. Poza tym pienadze w kieszeni, a przy kredycie na chalupke to sie wielce liczy.
A teraz na maly rebusik jesli ktos ma ochote (ja sie strasznie naglowilam): co w slowniku 3latka znaczy KUDBA ???????? Podpowiem tylko ze to nie przeklenstwo!!!!!!!!!!