reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Karenm z tego, co się orientowałam, to Twój wynik po godzinie mieści się w granicach normy. Ja miałam 134 po 2h a norma jest podobno do 140. Choć, tak jak pisałam i tak staram się ograniczać i zwracam uwagę na cukier i jego ilość we wszystkim, co teraz jem.

reklama
hej dziewczyny ! ;-)

ale dzisiaj nie mam weny na pisanie :zawstydzona/y: za to zrobiłam sobie w moim ukochany exelu tabeleczkę z wydatkami wyprawkowymi i już wydałam 368,47 zł, ciekawe ile wyjdzie jak będę mieć całość ;-)

ewidentnie mi roboty brakuje..

3h karczowania, 8 x 120l worków z krzakami... efekt? ogródek, co prawda bez trawy, ale można ustawić stół i w weekend zrobić grilla :)

irisson, a co takie spadek formy? pogoda? Ja wydałam już 519 zł, a rzeczy mam zaledwie 3 ale za to łóżeczko jest. Dziś wpłynie nam parę tysiaków i jedziemy z M do ikei, musimy kupić nowy dywan bo stary wyeksploatował Ed jako szczeniak, czego na tym dywanie nie było...no i potem jeszcze go skubała franca w wolnym czasie. Kupimy komodę dla małej i nowy pokrowiec na kanapę, bo ten też ucierpiał po roku z Eddiem:-) Ciekawe jaki remont będzie nas czekał po dzieciakach:tak: na pewno parkiet do cyklinowania po rowerkach:-D

A co do braku zajęcia to ja mam co robić, ale niestety chęci brak i nikt nie może mnie w tym wyręczyć:-( 4 września mam dwa kolokwia roczne na aplikacji jednego dnia, więc muszę cały lipiec się uczyć, bo jak mała posiedzi dużej w brzuchu to z porodówki prosto na kolokwium pojadę.

Ostatnia edycja:
po godz glukozy 50 niby norma do 140 ale mi gin powiedziala ze teraz wyniki zanizone i do 120 powinno byc.Ja mialam 137 i musze dalsze badania robic.Przy okazji wielki szacun dla wszystkich ktorzy musza sie kuc.Ja zaledwie 6 razy sie ukulam i mam dosc.A w brzuch to nie wyobrazam sobie
irisson jesli cierpisz na brak zajecia,to przyjezdzaj do mnie .Male beda sie bawic a my dzialac:-Du mnie roboty nie brakuje-ogrod mi zarosl.Samo badyle a warzywa nie wzeszly:szok:tak wiec nie bedziesz sie nudzic:-D

hehe ogarniania to ja mam dużo, ciągle Laurze szafy nie sprzątnęłam, nasze zimowe ciuchy muszę pochować... dzisiaj trochę ogarnęłam, dwie parki nastawiłam, jak Laurka wstanie, to u niej w pokoju posprzątamy :tak: wiecie poszłam wczoraj do mamy kwiatki podlać, bo dopiero jutro wraca z sanatorium i zobaczyłam się na wielkim lustrze... jesu jestem wielka jak przed porodem, do tego cera ziemista, włosy okropne, mąż to mnie musi kochać miłością bezgraniczną :zawstydzona/y:

u mnie tez na wynikach norma była do 120..

Doti
podejrzewam, że jakbyśmy nasze dwa szatany puściły na twój ogródek, to byś miała od razu uporządkowany :-D

Asia zazdroszczę zakupów, ja dopiero jadę w czerwcu do ikei z siostrą, hehehe no podejrzewam, że pół wykupimy :-D

Asiu dzięki za super dobrą wiadomość :-D
Jestem po spotkaniu z Marcia fajnie bylo :-D taka odskocznia. Obie nie powiedziałyśmy mężom o naszym spotkaniu...nie podobałoby im się to :zawstydzona/y:ale niestety nie udało mi się zaparkować auta w tym samym miejscu więc się wyda :-p

reklama
U mnie na razie zakupy wyprawkowo - maluszkowe na plus jeśli o kasę chodzi. Zaledwie 29 zł w excellu :-D Ale to tylko dlatego, że na razie nie kupuję jeszcze nic, jak zacznę to szybko licznik pójdzie w górę. Na razie samą siebie rozpieszczam różnymi zakupami ciuchowymi i chyba popłynęłam w tym na 1 tys. co najmniej :sorry2: aż strach się przyznawać do takiej rozrzutności, gdy dużo spraw remontowych na głowie.

My z M pojedziemy chyba po południu do castoramy po kafelki do łazienki i fugi.Dziś czuję się silniej i lepiej na zakupy,więc muszę to wykorzystać. A później będę odpoczywała, jak zwykle ze mną.

Niedawno siostra mnie odwiedziła, więc trochę pogadałyśmy. do tego poczęstowała mnie bardzo dobrym risottem z kurczakiem, cukinią i pomidorami. Pycha :tak:

Do góry