sopelek ale lekow bierzesz o jaaa Cie..
facet wysle jutro adaptery, zeby tylko wyslal dobre bo okropnie juz bym chciala zobaczyc jak gondola na stelazu wyglada
i chce kupic pokrowiec inny kolor na gondolke, jak urodze dziewczynke to rozowy, a jak chlopca to niebieski, a jak wyczaje wczesniej jakis fajny to dodatkowo zielony moze
zarabisty te wozek, fotelik genialny, z bardzo przyjemnego materialu, ma wklad dla niemowlaka, zeby mu glowka nie latala, i wyprofilowany super itd.itd. moglabym pisac i pisac
mam zgage okropna :/
jutro do pracy na wieczor :/ nie chce mi sie :/ ale takie zycie.. jeszcze troszke do konca maja i juz spokojnie bede siedziala w domku, popiore, poprasuje, przygotuje wszystko na przyjscie ziarenka na swiat, do polowy lipca chce juz byc gotowa,bo ostatni miesiac to juz tylko czekanie
jeeezu zgaga mnie zabije, ponoc dziecku rosna wlosy
ziarenko takie kopy daje ze M.trzmal reke na brzuchu i nie mogl uwierzyc, mozna wyczuc stope, ale jaki power ma!`zazdroszcze Wam usg, nam juz w uk nie przysluguje zadne :/ wiec nawet nie wiemy czy dobrze ulozone, nic, chyba ze polozna wymaca
moja kolezanka ma termin na poczatek czerwca, i polozna wyslala ja na usg bo stwierdzila maly brzuszek, i miala racje, stwierdzili za malo wod, jezeli bedzie tracic to cesarka albo wywolanie bedzie miala, jutro idzie na badania
ale sie nagadalam
dzis pomalowalam do konca drzwi wszystkie, zostaly z jednej strony tylko mojej corci, ale o juz potem kiedys
jutro odkurze, musze pojsc do miasta bo mojego taty kobiety syn ma isc tutaj do szkoly i trzeba mu mundurek kupic.. no to pojedziemy, a nie chce mi sie niesamowicie
no dobra, koniec tej paplaniny
podczytywalam Was caly dzien
i juz nie wiem nawet ktorej co odpisac
humorki tez miewam, gorsze lepsze, krzycze bez powodu czasem, fochy mam
czepiam sie..bywa
doti mam nadzieje ze dalej bedzie juz tylko coraz lepiej
ide spac buziaki