reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Sopelek ja tu herbatę bez cukru, a ty o lodach.... :zawstydzona/y:

Doti kurka maślane bułeczki też zjadłam, ehh herbatę już gorzką wprowadzam, oby mi to po ciąży zostało będę piękna, młoda, chuda, z dwójką dzieci na cycu :-D ogólnie dzisiaj mam jakiś dół macierzyński..

reklama
A my już po pysznym obiadku, mielone, młode ziemniaczki ze szczypiorkiem i buraczki. Mąż przeszczęśliwy, nakarmiłam go, teraz wyprowadzę na spacerek :)

Olga jakaś Ty nadaktywna :-D motorek w tyłku normalnie...szacun. Tylko się nie przeforsuj...
Milionka ty sprawdź czy to swędzenie to nie gastoza, to chyba od wątroby i to groźne jest..koniecznie powiedz o tym lekarzowi.

Ja dziś miałam endokrynologa, kolejna porcja leków.
Humor poprawiłam sobie kupując 3 pudełka litrowych lodów Grycana- czekoladowe. No po prostu pycha są :-D Nie mogę się nimi najeść ...oj dupsko urośnie :-D oczywiście podzielę się z mężem, nie że sama je zjem ;-)
Zaraz ciąża z zaskoczenia na TLC.

już tak kiedyś miałam jeszcze przed ciążą, a wszyskie badania mam ok, pomaga poduszka pod nogi:)

ja mam dzisiaj doła:( już sobie popłakałam, nic mi się nie chce:( też mam mielone, młode ziemniaczki tylko przygotować muszę:p

Dziewczynki które mają zły humor,a nie muszą trzymać diety najlepiej czymś słodkim sobie humor poprawiać. Ja już zjadłam pysznego loda w czekoladzie z orzechami a teraz wcinam truskawki ze śmietaną. Mmmm i tak mi dobrze :-)

Ja tez humor dzis taki sobie .Przez to mierzenie cukru i czekanie az mala zasnie nie zrobilam dzis nic poza obiadem.Przesiedzialam przed laptopem caly dzien:szok:i musze stwierdzic ze to mi zupelnie nie sluzy,bo brzuch jakis taki ciezki i twardy .Zdecydowanie lepiej sie czuje jak jestem aktywna.Jutro na czczo zmierze cukier i w ciagu dnia sobie daruje bo dzis po posilkach mam ok.Czasami wrecz za niski.Po chlebie mialam wyzszy niz po duzym,ziemiaczano-kotletowym obiedzie,ale miescil sie w normie.Zamiast lodow,wyciagnelm z zamrazarki mrozone truskawki:-pna poprawe humoru.Dzis luizka chce mnie zamordowac,nie zajmie sie zabawkami tylko aby po rekach sie trzesie,wygniotla mi brzuch i oszarpalam sie z nia bo wyginala sie przeginala,gryzla szczypala a spac nie poszla.Z dwojka sie zastrzele chyba.Mam dola bo zamiast sie nia zajac to krzycze tylko zeby sie uspokoila.Kurcze musi sie wkoncu nauczyc sama bawic a nie zeby ciagle nad nia siedziec

My wlasnie wrocilismy z wyprawy ;) bylo super odskocznia od codziennosci jest wskazana ;) zjedlismy dzisiaj zapiekanki po powrocie ale dobreee mmm teraz kazde z nas lezy z wlasnym laptopem i cos stuka w klawiature :D to sie nazywa namietnosc w zwiazku haha.

boli mnie brzuch pod pempkiem czy ktos tez tak ma?

reklama
Do góry