Witam się pięknie
Szczególnie witam nowe sierpnióweczki :-)
Jak się czujecie Kochane?? Choróbska odpuściły???
Ależ ja mam dobrze
Moja Mamusia przyszła do nas rano ze świerzymi bułeczkami. Po śniadanku zabrała Młodego do siebie i sobie mogłam pięknie spaaaać
Teraz posprzątałam trochę chałupę i mogłam zasiąść do kompa na chwilkę
Dziś teściowie do nas przychodzą, więc popołudnie na pewno będzie udane
Niestety mdłości zaczynają i mi coraz bardziej dokuczać
Nic nie dostałam, bo w zasadzie tylko katar miałam. Lekarz zalecił jedynie domowe sposoby, do których ja dołączyłam *spam*. Już mi zdecydowanie lepiej
Myślę, że zdusiłam choróbsko wczas ;-) No i na szczęście na razie (odpukać) Radek się nie zaraził
Na szczęście wszystko już mamy załatwione
Z teściami i rodzeństwem jesteśmy umówieni, że nie robimy sobie prezentów. Czyli zostają nam tylko dzieci (6) i moi rodzice no i tu trochę poszaleliśmy. Moi rodzice dużo nam pomagają - opiekują się Radkiem jak jesteśmy w pracy, mamcia często gotuje.... nie chcą żadnej rekompensaty i tylko prezentami możemy się im odwdźwięczyć
tym bardziej, że choroby załapane od dzieci są szczególnie upierdliwe
Dobrze, że odpoczywasz w domku, nie można się narażać...
Heheh.. JA w poprzedniej ciąży, a miałam prawie taki sam termin jak teraz, już od stycznia byłam na L4. Spałam i odpoczywałam całymi dniami. Muszę przyznać, że moje dziecko jest w miarę spokojne, choć na początku dał w kość, bo jako maluch tylko przy cycku leżał. Jednak jeśli chodzi o spanie w nocy to łączę się w bólu! Również zaliczam się do mam zoombi
Radek potrafi się budzić co 1-2 godziny... A to się chce przytulić, a to smoczulka, a to się w kołdrę zawinął... Oszaleć można... Przespane noce może nam się ze dwie zdarzyły w ciągu jego życia
Widzę też, że rozmawiacie o imionach. No więc ja dla dziewuszki to chyba chciałabym Natalia, ale to się może zminić... Dla chłopca nie mam bladego pojęcia
Ale w poprzedniej ciąży nie miałam pojęcia jakby tu nazwać dziewczynkę i problem się sam rozwiązał to może teraz będzie podobnie
Buziakuję każdą z osobna! Do poklikania Kochane! Trzymajcie się cieplutko, z dala od choróbsk! I co by Was mdłości za mocno nie męczyły
Edit:
Błonka ale żeś obiadek wymyśliła! Podaj adres, zaraz u Was będę