reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Jukix loooo matko,alez to dranstwo jest,wszedzie wylazi. Ja to nawet nie liczylam,ale az 500 to chyba nie ma.

Znacie gre "angry birds"? My wlasnie ustawiamy kolejne konstrukcje i "ladujemy" proce,alez mlody ma zabawe:D

reklama
Widzę,że gorący temat Ospa moja starsza przechodziła mając 12 lat mówię wam porażka wiem,że się nie powinno tego robić ale rodzice którzy się decydują na Ospa Party oszczędzają dzieciom póżniejszych komplikacji z przechodzeniem w wieku naście lat lub jeszcze póżniej.

Malinkaizi slyszalam o tym Ospa Party i wtedy mi sie wierzyc nie chcialo,ale jednak widze ze to prawda. Kurcze,ja tam lubie party wszelkigo rodzaju,a moj syncio jest nieziemsko dumny ze ma ospe,wiec jakby byly chetne to my zapraszamy:D

Ja przechodziłam ospę razem z moją 8 lat młodszą siostrą, ja miałam wtedy 16. Ona 3 krosty a ja cała w wypryskach z gorączką przez 2 tygodnie... Wszystkie moje koleżanki ze szkoły mnie odwiedzały, żeby się zarazić, nawet ich mamy specjalnie je do mnie wysyłały :)

Wlasnie od slowa do slowa ,nie w klotni,tz oznajmil mi ze ma przerabane bo nie powiedzialam wczesniej przed slubem o swoich problemach zdrowotnych.No to powiedzilam ze na to wyglada ze tak mnie kochal ze gdyby wiedzial to by sie ze mna nie ozenil.Nie zaprzeczyl, powiedzial ze niewie czemu sie ze mna ozenil.Co z tym zrobic i dziewczyny ktore wziely rozwod.-jak sobie z tym poradzilyscie psychicznie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Doti dawaj o rozwód, facet nie wart twojej ani jednej łzy, życie jest dupne i nie sprawiedliwe, ale czemu na własne życzenie robisz się męczennicą? zostaw go, alimenty zażądaj duże i zacznij żyć ! na prawdę zmiany są dobre no ! tule Cię mocno, bo wiem że dasz radę!

reklama
Do góry