reklama
cornelka
Fanka BB :)
Właśnie dzisiaj pomyślałam o rozpoczęciu sezonu grillowego, najwyższa pora :-)
Ja wczoraj zaliczyłam imprezkę, było super, fajnie tak czasem wyjść do ludzi i się pobawić :-)
za to dzisiaj cholercia dorwał mnie katar :-( Jak nie urok, to .... :-( też tak macie, że co rusz coś was łapie? mnie a to gardło, a to katar i co się wyleczę to za niedługo znowu coś
jak wam mija weekend?
Ja wczoraj zaliczyłam imprezkę, było super, fajnie tak czasem wyjść do ludzi i się pobawić :-)
za to dzisiaj cholercia dorwał mnie katar :-( Jak nie urok, to .... :-( też tak macie, że co rusz coś was łapie? mnie a to gardło, a to katar i co się wyleczę to za niedługo znowu coś
jak wam mija weekend?
Witaj MagdalenoZofio rozgosc sie u nas
ja dzisaj wrocilam szybko z pracy bo juz o 16 bylam w domku, poszlam na zakupy odebralam swoje talony na darmowe paczki pampersow hugiess oraz kupilam sobie moj pierwszy w zyciu depilator i jestem ciekawa czy wytrzymam musze troche zapuscic wloski na nogach bo narazie sa gladkie i zobacze jak to dziala
rano okolo 5 przebudzilam sie bo poczulam jak ktos szaleje w moim brzuszku jestem szczesliwa mam nadzieje ze to maluch pukal do mnie
ja dzisaj wrocilam szybko z pracy bo juz o 16 bylam w domku, poszlam na zakupy odebralam swoje talony na darmowe paczki pampersow hugiess oraz kupilam sobie moj pierwszy w zyciu depilator i jestem ciekawa czy wytrzymam musze troche zapuscic wloski na nogach bo narazie sa gladkie i zobacze jak to dziala
rano okolo 5 przebudzilam sie bo poczulam jak ktos szaleje w moim brzuszku jestem szczesliwa mam nadzieje ze to maluch pukal do mnie
Chciałabym sobie kupić biustonosz taki typowo ciążowy, ale kompletnie nie wiem, jaką wybrać miseczkę (wolę kupić przez internet,bo taniej). Jeśli standardowo mam miseczkę C, to powinnam kupić o rozmiar większą?
I jeszcze pytanie o tzw. pasy ciążowe. Słyszałyście coś na ten temat? Nosiłyście, używałyście? Mogłybyście wypowiedzieć się na ten temat?
Ciężko powiedzieć, jaki rozmiar wybrać... Ja mam standardowo 75B. W poprzedniej ciąży jakoś tak w III trymestrze musiałam przejść na 80, skończyłam na dużym C. Teraz już mam 75C od miesiąca. Na szerokość na szczęście nie tyję, ani pod biustem, ani w biodrach (dzięki czemu spodnie ciążowe nie są mi na razie potrzebne, bo ubieram spokojnie zwykłe biodrówki). Poprzednio to była masakra - ubrałam dziś moje spodnie z poprzedniej ciąży - mogłabym wejść teraz dwiema nogami do jednej nogawki :/
Moim zdaniem najlepiej przymierzyć biustonosz w sklepie, a potem go wyhaczyć na Allegro
Nie wiem, czym się charakteryzują typowo ciążowe biustonosze... Ja całą ciążę noszę zwykłe. Tylko do karmienia kupowałam specjalne, ale to najlepiej zrobić w 9 miesiącu. Miałam na dzień takie z usztywniającym drucikiem, na noc (bo musiałam spać z wkładkami) zwykłe bawełniane. Polecam firmę Alles Mama - po 9 mies. biustonosz jest dalej jak nowy. Odradzam Naturana - po miesiącu czy dwóch nadaje się już do kosza, rozciągnięty niemiłosiernie...
Pasów nie używałam, bo mi jakoś brzuch strasznie nie ciążył... Za to kupiłam - niestety - pas poporodowy. Wyrzucone pieniądze... Niewygodne to było okropnie, ciepłe i nieprzyjemne. Miałam kilka par majtek z pasem - i to było ok, ładnie ściągały brzuch jak trzeba było po porodzie w czymś lekko obcisłym wystąpić
kupilam sobie moj pierwszy w zyciu depilator i jestem ciekawa czy wytrzymam
Brr...
Mnie odstraszał już sam dźwięk Zdecydowanie wolałam wosk i plastry A teraz męczę się maszynką, bo już mi się nie chce porywać na takie akty heroizmu
MieMie
MagdalenaZofia witamy Cię bardzo serdecznie :-)
Witajcie dziewczyny Dziś odzywam się bardzo późno, bo w ciągu dnia miałam miłe odwiedziny. Przyjechała do mnie siostra, która zlitowała się nad tym, że muszę leżeć i leżeć i wysprzątała mi całe mieszkanie. Normalnie teraz go nie poznaję W końcu jakiś ład i przejrzystość :-) Dobrze, że na siostrę można liczyć w takich sytuacjach. Ale tak między nami, mam nadzieję, że już niebawem poczuję się lepiej na tyle, że sama będę w stanie ogarniać bałagan, który robię wokół siebie ostatnimi czasy
A jeśli chodzi o kopytka, to chodzą one za mną od dłuższego czasu. Podobnie jak leniwe pierogi i truskawki z makaronem... Już niedługo
Miłego wieczoru dziewczyny, naładujcie się pozytywną, marcową energią :-)
Witajcie dziewczyny Dziś odzywam się bardzo późno, bo w ciągu dnia miałam miłe odwiedziny. Przyjechała do mnie siostra, która zlitowała się nad tym, że muszę leżeć i leżeć i wysprzątała mi całe mieszkanie. Normalnie teraz go nie poznaję W końcu jakiś ład i przejrzystość :-) Dobrze, że na siostrę można liczyć w takich sytuacjach. Ale tak między nami, mam nadzieję, że już niebawem poczuję się lepiej na tyle, że sama będę w stanie ogarniać bałagan, który robię wokół siebie ostatnimi czasy
A jeśli chodzi o kopytka, to chodzą one za mną od dłuższego czasu. Podobnie jak leniwe pierogi i truskawki z makaronem... Już niedługo
Miłego wieczoru dziewczyny, naładujcie się pozytywną, marcową energią :-)
M
milionka
Gość
Exotic87 to w ciąży można depilatorem ?? Bo gdzieś slyszalam, że lepiej bólu sobie nie sprawiać, a ja nawet okolice intymne przed ciążą depilowałam depilatorem i teraz ubolewam, że maszynką muszę się męczyć
oj Bavaria mi ostatnio życie ratowała, tak mi się piwa chcialo
ehhh ja wlaśnie padlam bo nos zatkany, gardlo ćmi leczę się czym mogę bo jutro do pracy dobrze że na 4 h jak nie przejdzie to o zwolnieniu muszę pomyśleć
Sezon grillowy uważam za otwarty było ognisko, była kiełbaska z ogniska i było piwko od 11 (dla niektórych Bavaria 0,0% )
oj Bavaria mi ostatnio życie ratowała, tak mi się piwa chcialo
Właśnie dzisiaj pomyślałam o rozpoczęciu sezonu grillowego, najwyższa pora :-)
jak wam mija weekend?
ehhh ja wlaśnie padlam bo nos zatkany, gardlo ćmi leczę się czym mogę bo jutro do pracy dobrze że na 4 h jak nie przejdzie to o zwolnieniu muszę pomyśleć
LeRemi
Pytanie czemu niby nie moznaby depilatora?Ja tam nie znajduje zadnej sensownej odpowiedzi,kolejny ciazowy mit. Pierwszy raz najgorszy Exotic ale potem to luz.Ja w poprzedniej ciazy uzywalam do 8mca jakos,pozniej juz mi brzuch nie pozwalal A teraz mi sie zepsul Dasz rade,powodzenia!
U nas teez pogoda prawie ze na grila byla,lecz nastroju brak. Jutro ponoc juz ma padac,trzeba bedzie jakas pogaduchowa nasiadowke zorganizowac z psiolka.
Co do stanikow ja tez nosze zwykle,tyle ze wieksze. Ciazowego se nie wyobrazam na sobie.Ale tez polecam najpierw przymierzyc w sklepie a pozniej w sieci szukac. Za to do karmienia jak najbardziej polecam,cycki moze oszalamiajaco nie modelowal ale w uzytkowaniu byl niezastapiony.
U nas teez pogoda prawie ze na grila byla,lecz nastroju brak. Jutro ponoc juz ma padac,trzeba bedzie jakas pogaduchowa nasiadowke zorganizowac z psiolka.
Co do stanikow ja tez nosze zwykle,tyle ze wieksze. Ciazowego se nie wyobrazam na sobie.Ale tez polecam najpierw przymierzyc w sklepie a pozniej w sieci szukac. Za to do karmienia jak najbardziej polecam,cycki moze oszalamiajaco nie modelowal ale w uzytkowaniu byl niezastapiony.
reklama
LaRemi wlasnie wyprobowalam na nogach go ale mialam nie za dlugie te wloski i super troszke boli ale zeby jakos strasznie to napewno nie bardzo podoba mi sie to urzadzenie a kupilam w bootsie za 27f bo teraz te super oferty na dzien matki sa philipsa satinelle soft polecam