Witam poniedziałkowo, u nas brzydko i szaro. Śmiało mogę powiedzieć, że nienawidzę poniedziałków:-(
Sopelek, moja córa nie kopie w nocy, ale cierpnie mi w nocy całe ciało. Mam non stop skurcze nóg, kurde przecież biorę 9 magnezów dziennie i jem zdrowo, piję te 2 l wody z magnezem, podobno taka może być moja uroda w ciąży. Do tego staram się spać na tym lewym boku jak zaleca lekarz, ale jest mi tak nie wygodnie całą noc w jednej pozycji, masakra. Zawsze spalam na brzuchu, no ale jak trzeba to trzeba, chociaż czasami na prawy się obrócę, żeby kości rozprostować.
Olga, ja kupuje płyny na allegro, ale soczewki zawsze kupowałam te firmowe z vission express, innych firm mnie uczulały. Wiadomo o wiele drożej, bo 110 zł raz na 5 m cy, ale zawsze przy okazji robiłam sobie badanie za złotówkę, a ja lubię mieć raz na jakiś czas generalny przegląd
Teraz idę po okulary, mają duża zniżkę na oprawki 50%, ja mam jeszcze rabat. Mam zamiar zmieścić się w 200zł. Do soczewek wrócę na pewno, ale okulary i tak muszę mieć żeby oko odpoczywało czasami.
Exotic, ja nie mam takiego bólu, ale takie dziwne uczucie parcia na pęcherz.