M
milionka
Gość
LeRemi mam nadzieje, że nic złego się nie dzieje pamiętaj nie możesz się denerwować!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pytanie
Nie wiem, na jakim wątku mogę się poradzić w tej kwestii, więc wybrałam ten ogólny. Chciałabym sobie kupić biustonosz taki typowo ciążowy, ale kompletnie nie wiem, jaką wybrać miseczkę (wolę kupić przez internet,bo taniej). Jeśli standardowo mam miseczkę C, to powinnam kupić o rozmiar większą?
I jeszcze pytanie o tzw. pasy ciążowe. Słyszałyście coś na ten temat? Nosiłyście, używałyście? Mogłybyście wypowiedzieć się na ten temat?
Życzę Wam miłego,marcowego wieczorku
nie uwierzycie co właśnie robię kopytka z serem właśnie zmieliłam ser i ziemniaki w maszynce co dalej? aaa
będą na słodko zostałam zaatakowana przez ciasto. Już się uwolniłam. Jak to do gara? jeszcze trzeba wałeczki ukulać