reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Olga aż ciary przechodzą. Niesamowite. Aż ciężko uwierzyć, że to nie fotomontaż.

Dziewczyny nie szalejcie z tymi oknami, okna nie zając, a my teraz nie powinnyśmy się tak forsować i takich wygibasów wykonywać, podnosić rąk do góry, wchodzić na parapety. Ja osobiście nie zamierzać się dotykać do okien. Nawet jak mają być brudne przez najbliższe pół roku, mam to w nosie.

Z tych bezsennych nocy mam czasem taki stan, jak leżę i nie śpię, i nagle łapię taką paranoję, że śpi obok mnie jakiś facet, w brzuchu tam mi się rusza i rośnie jakaś żywa istota, i kim oni w ogóle są, i o co tutaj w ogóle chodzi. Co to za chore jazdy są.

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek
wczoraj miała być pizza a skończyło się na KFC :twister, kubełek frytek i 3 stripsy :no:
ale dziś w ramach zadośćuczynienia ugotowałam pyszny kapuśniaczek i zrobiłam 2 słoiki śledzi, w oliwie i w śmietanie mniam :-D
3 razy wstawiałam pranie :no:
no i obowiązkowy spacerek w lesie, Rufol dzis bawił się w tropiciela :no:
3mam kciuki za badania dziewczyny :-)

Ale dziś piękna pogoda, cały dzień poza domem, wpadłam tylko na chwilkę dać kotom jeść :)
Jutro jedziemy ze znajomymi nad jeziorko rozpalić ognisko i zjeść pierwszą kiełbaskę :)
Jak już w odpowiednim dziale pisałam, będzie chłopak, więc pewnie M wypije piweczko za zdrowie Kubusia :)

Ja pierd.... wlasnie czekam pod posterunkiem policji na tz a mial byc fajny dzien... qrwa...! Trzymajcie kciuki zebym kogos nie rozszarpala... I zebym przrz miasto jeszcze przejechala...ja pierd....

Olga cudny widok, taka mala rączka- dziękuję:tak:
LeRemi ojej co sie stało?? mam nadzieje, że nic poważnego...
U nas dzisiaj by piękny dzień... no i zachciało mi się dłuższego spaceru z psicami... echhh te wariatki szarpnęły mną tak, że naciągnęłam wiązadło to od macicy do pachwiny... ból przy każdym ruchu jest niesamowity.... nie ma na to lekarstwa...no-spa i trzeba przecierpieć... zawsze coś:baffled:

reklama
Dziewczyny mam pytanie :tak:

Nie wiem, na jakim wątku mogę się poradzić w tej kwestii, więc wybrałam ten ogólny. Chciałabym sobie kupić biustonosz taki typowo ciążowy, ale kompletnie nie wiem, jaką wybrać miseczkę (wolę kupić przez internet,bo taniej). Jeśli standardowo mam miseczkę C, to powinnam kupić o rozmiar większą?

I jeszcze pytanie o tzw. pasy ciążowe. Słyszałyście coś na ten temat? Nosiłyście, używałyście? Mogłybyście wypowiedzieć się na ten temat?

Życzę Wam miłego,marcowego wieczorku :-D

Do góry