reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Narożnik Avanti 2F-REC-H — Agata Meble

Taki tylko w ciemno szarym kolorze...
Chociaż moje marzenie to ta: KLER RAGTIME - W103
ale mogę zapomnieć...będę mamą :-D i przez najbliższe 25 lat będą inne wydatki:tak:

To marzenie mamy wspólne tylko moje ma ciemniejsze kolory :)

Ale mnie dzisiaj głowa boli i ogólnie jestem ostatnio jakaś przybita:( dzidzia ostatnio nie pływa wiec nie czuję się jak w ciąży i mi tak jakoś dziwnie:(
Schudłam pół kg bo od dwóch dni mam wstręt do jedzenia - jem z rozsądku, a na mięso już wogóle nie mogę patrzeć, a to u mnie dziwne bo ja jestem mega mięsożercą:p

To marzenie mamy wspólne tylko moje ma ciemniejsze kolory :)

Ale mnie dzisiaj głowa boli i ogólnie jestem ostatnio jakaś przybita:( dzidzia ostatnio nie pływa wiec nie czuję się jak w ciąży i mi tak jakoś dziwnie:(

Ja mam ostatnio to samo:( też mi dziwnie, ale pociesza mnie myśl, że w poniedziałek idę na USG i znów zobaczę Szkrabusia :)
Trzymaj się cieplutko! :)

Cześć dziewczynki widzę, że temat wicia gniazda w najlepsze:-) My urządzaliśmy mieszkanie po ślubie 2 lata temu i jeszcze wszytko nowe, no może oprócz dywanu który "przeżył" szczeniaka i kanapy trochę zdezelowanej po psie, ale zmienimy dopiero jak pies zmieni się w dostojnego pana, a to nadal podlotek i psoty mu w głowie. My mamy kanapę z Ikei i pokrycie można sobie raz na parę lat zmienić, bez konieczności zmiany kanapy, ok. 500 zł zależy od koloru, bardzo jestem zadowolona z tej kanapy, jest duża, wygodna, rozkładana i łatwo się pierze pokrycie, cena ok. 2500 chyba. My lubimy wystrój w stylu nordyckim, jasne kolory, pastele, żadnej skóry, dużo drewna, naturalne parkiety z desek, kuchnia w stylu rustykalnym, łazienka też w drewnie biało - pastelowa. Ja najwięcej światła, duże okna i żadnych firanek.

Doti, bardzo Ci współczuje, trzymaj się kochana, a z więzadłami to do lekarza! może masz coś nie tak ze stawami stąd te bóle, wiem, że czasami gin zaleca konsultacje reumatologa czy ortopedy w takim wypadku. Dbaj o siebie
:tak:

W ogóle to nadal nie dostałam kasy z ZUS i mi dziś napisali, że mam do 7 dni dostarczyć im nr konta i zaczną przesyłać zasiłek, a ja nie mobilna jestem teraz w ogóle, maż ma jechać.

Co do wczesnych pobudek to zupełnie co innego, ale mnie tak pies budził swojego czasu, jak był szczeniak to kwilił, ale nie chcieliśmy go brać do łóżka ani sypialni więc spaliśmy na ziemi, potem budził się 4, 5 i kwilił i trzeba było wstawać i się nim zajmować, pamiętam jak zombi chodziłam. Teraz czekam na to, żeby tak wstawać do swojej kruszynki, która da mi w dupę pewnie nie raz:-), ale i tak się nie mogę doczekać.

Witam dziewczynki. Odkąd wróciłam do pracy nie mam tak dużo czasu na forum. Wczoraj wieczorem usiadłam i nawet nie wiem ile siedziałam żeby nadrobić czytanie. Dzisiaj to samo. Ale na odpisywanie nie bardzo mam czas. Musze się szybko za obiad wziąć, żeby się wyrobić przed przyjściem męża z pracy. Później nadrobię pozostałe wątki i mam nadzieję że odpisze Wam coś więcej. Trzymajcie się kobitki i dużo uśmiechu dla tych które mają dzisiaj zły dzień!!! :-)

Olga zapomnialas jeszcze dodac do kolekcji mojej wspanialej tesciowej.Ale to wszystko nic.Najgorsze co mnie dobija to ta cholerna nerwica i jej objawy czyli duszenie na wszelkie mozliwe sposoby.A Luizka?to taka niewyzyta energia porownywalna do tej jaka w domu ma Kakarolina To jest moj maly promyczek szczescia, tylko dzieki niej codzien sie usmiecham i dla niej mam tyle sily zeby to wszystko znosic.No do gina pora juz sie wybrac i teraz nie odpuszcze jesli powie mi ze to normalne i tak ma byc,wystarczy ze z luizka odpuscilam i pare mies zanosilam sie kazdego dnia placzem jak mialam wstac.Ostatecznie place jej za to zeby mi wszystko wyjasnila,bo to normalne nie jest.Dziewczyny do konca smigaja a ja?Oprocz tego ostatnio tez czuje pobolewanie jak na @ i nacisk na dole.Ciekawe jak tam moja szyjka i te sprawy.Chyba za duzo chodze.Wlasnie wrocil tz z pracy i warczy ze siedze przy laptopie i nic nie robie a ja miedzy czasie gotuje obiad ale to jest dla niego nic.No to mowie mu ze nie moge chodzic a on na to ,,a bedzie kiedys tak ze bedziesz zdrowa?mialam mu odpalic ze bede zdrowa jak sie rozstaniemy ale sie powstrzymalam bo nerwy i tak nic nie dadza.A co do pomocy to rozmawialam dzis z mama i jesli bede musiala lezec to pojade z dzieckiem do niej.A po porodzie to juz na bank bo sama nie dam rady a bedzie tak jak z wtedy gdy luizka sie urodzila.Tesciowa brala syncia do siebie bo uzalala sie nad nim ze on musi sie wyspac bo do pracy chodzi a to ze ja cale noce nie spalam bo jak wstawalam do malej, to mialam problem z zasnieciem. zanim zasnelam, mala sie budzila wiec w sumie to spala po jakies 2 godz.Do roku czasu Luizka budzila mi sie w nocy po 8 razy.Ale to nikogo nie obchodzilo.Na szczescie tz wyjechal za granice jak mala miala 4 mies .Ja wrocilam do mamy i na zmiane wstawalysmy.Sama to bym nogi wyciagnela.

no właśnie wiem, ten temat linków jest jakiś taki do niczego :p trzeba go rozdzielić na temat z ciekawymi promocjami, ofertami w necie i na temat z interesującymi artykułami, filmikami itp. ale to później albo inny mod zrobi ;) teraz nie mam czasu na to

a nawet się udało ładnie skopiować :) później posprzątam w temacie linków

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry