Hej dziewczyny!U mnie tez dzis deszcz pada a wczoraj jak bylo słońce przesiedziałam caly dzien przy opisach.Ciekawe kiedy nastepne dostane.Moglabym robic codziennie bo mi kasy brak:-(
Sempe tez tak nieraz mam ze wstane lewa noga.Dzis na razie jest ok.Wczoraj cale popoludnie na tz psioczylam.Z kazdym dniem dociera do mnie coraz bardziej ze to nie moja bajka.Nie odpowiada mi jego charkter ale mi sie podoba fizycznie heh.Tlumacze mu na rozne sposoby i w ta i w tamta strone i dupa.Jak grochem o ściane ,nic do tego zakutego łba za przeproszeniem nie dociera.Co za typ mi sie trafil.Jakbym miala jakiegos fajnego,dobrego faceta w zapasie to bym z tym dala sobie spokoj,bo niestety on nie dorosl do tego zeby miec rodzine i nigdy nie dorosnie, bo nadal mamusia robi z niego egoiste.Tylko on wazny a reszta niech sama sobie radzi. kurcze tesciowa ma emeryture a tescio co mies dostaje 2 tys bo na azotach pracowal i jej oddaje to madra bardzo. trzyma kase w lapach a mojemu mowi zeby nie dawal mi kasy (nawet przy mnie to z wscieklosci nieraz powiedziala)a ten zakuty lep jej slucha.No to jest wojna bo ja juz dawno na zakupach nie bylam,jest tylko to co mama zostawila.No i wsciekalam sie wczoraj na niego ze teraz jak zobaczy jakies ciastko czy batonika dla malej to jej zjada a kupic to go nie ma bo trzeba sciskac kase i do lodowki tez zaglada,marcepanow w niej szuka a na zakupy pojechac to nie laska.Co za typ wrrr .No to nie dziwcie mi sie ze mnie ta ciaza przeraza i nie moge sie z niej cieszyc tak jak bym chciala.juz nawet czytam mu wasze wypowiedzi i to nic nie daje.Obydwoje siebie warci.A mnie wiazadla nadal bola i chodzic za bardzo nie moge.Kurcze teraz to juz tak bede miala.
Asia doswiadczyla juz tez tego bolu z tego co przeczytalam jest nie do zniesienia.Lezenie czy chodzenie nic nie pomaga,meka okropna.Ja pierdziele tak jak pisalam ze cala wiosne i lato przerabane bede miec bo lezec bede musiala.A moze jakies cwiczenia rozciagajace na to by pomogly.Jutro poczlapie sie na badania a w piatek do gina trzeba by sie wybrac.Moze podejrze czy wizje fryzjerki sie sprawdza z tym synkiem:-)A co do L4 to dobrze ze jest taka mozliwosc zeby od poczatku byc na zwolnieniu,bo niektore kobietki naprawde nie moga pracowac.To prawda ze moze sa L4 naduzywane ale to tez kwestja tego gdzie i w jakich warunkach ktos pracuje.Ja z Luizka od 3 mies nie pracowalam bo mialam bole brzucha i nie zaluje.Na poczatku nie wiedzialam co ze soba zrobic ale z czasem sie przyzwyczailam.Moja kolezanka mimo zlego samopoczucia pracowala u niego do 8 mies ciazy a i tak tego nie docenil i ja zwolnil bo mloda mamusia jak twierdzil ,nie jest mu potrzebna do pracy.No to czy warto dla takiego drania sie meczyc poswiecac swoje zdrowie i ryzykowac problemami z donoszeniem ciazy??lepiej w spokoju pochodzic po galeriach.Owszem jesli sie pracuje u kogos porzadnego i lubi sie ta prace to warto chodzic nawet po to zeby sie rozerwac miedzy ludzmi.Teraz gdybym pracowala u tego faceta co przysyla mi opisy,na pewno bym chodzila dopoki bym mogla bo facet jest bardzo w porzadku, na poziomie i szkoda by mi bylo ale u tego drania co wczesniej pracowalam?o nie .I tak zaluje ze az 3 mies pracowalam i po godzinach zostawalam.Tak wiec uwazam ze bardzo dobrze ze jest to L4 i kazdy moze zadecydowac co dla niego najlepsze .Praca czy odpoczynek w domu.To tyle na ten temat,bo ile dziewczyn tyle pogladow i mnie zakrzyczycie zaraz.
Sempe moze Alicja przezywa to wszystko podswiadomie i dlatego ma problemy ze spaniem i leki w nocy.
irisson Luizce tez buzia sie nie zamyka i dokucza tak ze glowa mala.Jak robie opisy ,wchodzi mi na stol,zamyka latop,smieje sie i wlazi na kolana.jak ja zsadze na podloge,od nowa wchodzi na stol i powtorka i tak w kolko.No po prostu psoci niesamowicie,albo czepia sie nog i nie mozna chodzic , trzeba ja ciagnac za soba a ta sie smieje.Wogóle to im bardziej sie na nia wsciekam tym bardziej ona dokucza i sie smieje zywcem ze mnie.Wkoncu i ja nie wytrzymuje i smiejemy sie obie.Ale to wesole kochane i pomocne bardzo dziecko-gdy nie psoci oczywiscie.Wczoraj zakosila tesciowej 4 jajka i przyniosla po dwa w kazdej raczce i nie zbila.Nie wiem jak ona to robi,przeciez ma takie malutkie raczki.To ja teraz jestem taka zgrabna ze zdarza mi sie wziac tylko jedno jajko i wypadnie mi z rak.Juz z 10 zbilam w tej ciazy a Luizka jeszcze zadnego
Irisson a ty teraz z truskawkami.Masz szczescie bo mam jeszcze mrozone wiec nie bede na ciebie krzyczec ze mi narobisz ochoty tak jak tymi czeresniami.
A po miesiacu znalazlam w piwnicy sliwki od mamy-oczywiscie gdy juz ochota mi przeszla
A ja kg schudlam ostatnio
Kakarolina to sie ciesz ze po kapieli nigdzie juz nie wychodzi,moja nie pozwala sie ubrac ,tylko z mokrymi nozkami gna spowrotem chlapac sie w wodzie a ja jej juz nie pozwalam bo i tak zawsze siedzi dotad az skora jej przypomina pomarszczona skorke pomaranczy.No i jest wrzask niesamowity.Niewiem kiedy jej to przejdzie.Codzien bierze miseczke i mowi,,myju myju-tak?""a ja mowie ze nie bo zawsze narozlewa tej wody wokolo i sama cala mokra a panele to juz ledwo zipia od nadmiaru wilgoci.No i znow histeria,krzyk i dostaje ta nieszczesna wode.A co do wstawania w nocy to juz problem znikl,bo tz spi osobno a ja z mala wiec przesypia mi ladnie cala noc.Oczywiscie chodzi spac zawsze o 24
A wiecie o ktorej facet od opisow ostatnio przyslal mi odpowiedz na mojego emaila? O 2:37
.Facet nie ma czasu spac po nocach czy co?