reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Exotic opowiedz pitem co bylo:) ja dzis nie ogladam bo zaczelam you can dance a na reklamach tz przelacza na jakies mordobicie:confused: ja za to wypilam pol kartona soku z suszonych sliwek bo uwielbiam i tak sie zadtanawiam czy mi w nocy spac da:eek:

Exotic opowiedz pitem co bylo:) ja dzis nie ogladam bo zaczelam you can dance a na reklamach tz przelacza na jakies mordobicie:confused: ja za to wypilam pol kartona soku z suszonych sliwek bo uwielbiam i tak sie zadtanawiam czy mi w nocy spac da:eek:

Sami chlopcy sie dzisiaj rodzili jeden porod w miare a drugi tymi kleszcami wyciagano bo glowka byla zle ulozona ale wszytko dobrze sie skonczylo jak zawsze;) troche boli troche krzykow i wypchnely malenstwa :p

Dziewczyny czy wiecie co sie dzieje u Kruszki ? martwie sie troche nie ma jej tu juz z tydzien po tej kradziezy, mam nadzieje ze z dzidzia wszytko ok ;)

dzień dobry :)
dzisiaj już mamy temperaturowo poczuć wiosnę...ma byc w Wawie 7 stopni..zobaczymy:-)
Kruszki straciła kompa,więc pewnie jeszcze nowego nie kupiła...
Coś mnie głowa dzisiaj boli od rana i jakaś taka pół przytomna jeszcze jestem..Miałam jakieś strasznie głupie sny:-(
Jakie plany na dzisiaj??

Dzień dobry dziewczynki ja znów wstałam przed 9 WOW:szok:
Ja też myślę, że Kruszki jest bez komputera i dlatego się nei odzywa. RatinaZ ja głupie sny mam co noc- pewnie nasz wewnetrzny strach, obawy dają znać w nocy,
U mnie dziś wielki ambitny plan- piszę dalej pracę dyplomową dostałam już poprawioną i trzeba sie pouczyć, bo Uczelnia w weekend- zachciało mi się kurcze kolejnych szkół.
A wczoraj wieczorem stwierdziłam, że na przełomie maja/czerwca przydałoby się gdzieś wyjechać poza miasto do lasu. Bo w wakacje nie damy rady. Przeszukałam internet i jedziemy na 3 dni na Agroturystyke, na samą myśl o lesie, koniach i biegających zwierzakach bez internetu, telefonu mmm Bosko:-) Rok temu jak byliśmy na agroturystyce to mój młoddy karmił kury i koguta u Nas w salonie gdzie mieszkalismy normalnie szły za nim a on wszyskie bułki mu dawał- słodki był widok:-)

Kochane życze słoneczka;-);-) Zaraz na TVNDD będzie o Ekomamie i o wypłakiwaniu się dzieci.

ja dopiero wstałam :p wstyd. Dobrze że łóżeczko Natalii jest tuż koło mojego i ona się świetnie w nim bawi bo ona wstaje po 7...teraz szaleje w kojcu z zabawkami a ja się zbieram do życia... i w końcu!!! za oknem błękitne niebo i słońce!!! pójdziemy później na spacer :)) moje psy oszaleją z radości :) tylko jak Kena będzie biegać z tymi swoimi cyckami? :p

bry

ja jeszcze w szlafroku, dziś idziemy na usg 4D, które wyhaczyliśmy przez Groupona za 90 zł jeszcze w listopadzie a potem na kolacyjkę do mojej ulubionej włoskiej knajpki, mam plana objeść się nieprzyzwoicie, mąż przewertował wszystkie męskie imiona w internecie i oznajmił, że żadno mu się nie podoba.. :szok:

hahah katjusza, z imionami to masakra ;) my mieliśmy już od dawna dla chłopca Sebastian, no ale urodziła się dziewczynka, nie mieliśmy pojęcia jak ją nazwać, nic nam się nie podobało... ja chciałam Hanię, mąż się nie zgadzał, powiedziałam że ma w takim razie nazwać ją sobie sam... no i jest Natalia. A teraz prawdopodobnie druga dziewczynka..! no i znów klops ;) już zaczynamy się martwić. Choć jeszcze jest czas :p Natalię nazwaliśmy jak już była na świecie :p

witam,
chciałam napisac ze nastrój dzis troszke lepiej ale nie!!!!!!!!!!!!!!!!!
znowu ukradli nam lustetrka
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
auto pod oknem stało... w styczniu bodajże tez ukradli.... 1500zł w dupie......ubezpieczalni nie zgłosimy bo juz po znizkach będzie:no:

zaraz zabieram Alicje i idziemy na spacer może mi to słonce pomoże
biggrin.gif
jej juz troche lepiej

reklama
Maggic jesteś pewna, że po macierzyńskim będzie dla Ciebie miejsce w firmie? u mnie przedłużali właśnie do porodu i nikt już później nie miał zapewnionego powrotu, lepiej się dowiedz, bo jeśli tak, to ja bym nie siedziała, zwłaszcza jak Ciebie tak wykorzystują :tak::tak:

Ostatnio zapewniali mnie, że nie chcą zatrudniać nikogo innego. Tym bardziej, że jest to filia zamiejscowa, także musieliby na nowo szkolić osobę z zewnątrz. Póki mnie nie będzie, to zaocznie ktoś inny z firmy ma dojeżdżać. Sama nie wiem, czy to jest obietnica bez pokrycia, czy faktycznie będą czekać.
Ja i tak powiedziałam sobie, że w czasie urlopu będę się jeszcze za czymś innym rozglądać, bo nigdy nie wiadomo, co może się zdarzyć...

Ja dziś raniutko byłam na badaniach. Jak wychodziłam z domku, to świeciło takie piękne słońce. Od razu się humor poprawia. Teraz znów się coś zachmurzyło:( Zawsze byłam podatna na pogodę, ale odkąd jestem w ciąży, na wszelkie zmiany reaguję podwójnie.

Miłego dnia Wam życzę :-)

Do góry