reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Malinkaizi pieknie w pigulce przedstawilas te uroki, masz talent:tak: Ale czysta prawda, ja juz chetniej buty na suwak zakladam niz te wiazane, pozniej beda wsuwane balerinki, a tak w czerwcu zaczna sie lapcie, klapcie, szmaciane rozciagniete trampki a po chalupce boso najlepiej, o wlasnie tak:-D Aaaaa, zapomnialabym o skarpetkach, wyciagnelam kilka starych malzowych, obcielam sciagacze i lezaly jak ulal, elegancja francja:-D A bikini ech, ja sie nie odwaze z lustrem, zycie mi mile:baffled:

reklama
Cześć dziewczynki:-),
Podobnie jak cornelka wpadłam dzisiaj z życzeniami z okazji naszego święta. Nijak nie dam rady już Was nadrobić z dzisiaj;-) Padam na twarz. Znowu cały dzień na chodzie, do tego krzyż jak siedzę przy kompie dotkliwie daje mi o sobie znać.

Spełnienia marzeń kochane, tych wielkich i tych maleńkich:tak:

Dobrej nocki, kororowych snów :*

Wszystkiego najjjjjjjj kobietki!!!!

A ja dzis o 4.10 nad ranem podjelam ciezka decyzje: biore rozwod, potem zamienilam na: wyprowadzam sie z sypialni
:baffled: Bo kobieta w ciazy, w dodatku co rano wstajaca do pracy, w dodatku zasmarkana jak nieboskie stworzenie, musi byc wyspana i wypoczeta i miec godne warunki sypialniane tak? No a ja na chwile obecna takowych nie posiadam poniewaz malz CHRAPIE jak niedzwiedz:wściekła/y: Ale kwiatki i czekoladki dal i posprzatal ladnie, stad zmiana decyzji. Do odwolania;-) Ech zycie...

hehe kochana mam to samo a do tego mój D. mi nie wierzy że chrapie- a robi to do tego stopnia że szturcham go mówię nie chrap - po dwóch oddechach wielki chrap - ja go znowu łokciem nie chrap - a on - no przecież nie śpie :p
Ale na szczęście zdarza mu się to tylko po piwku no i ostatnio bo przytył:(
Byleby nie miał tego po tacie - bo jak kiedys u nich byłam i jego tata zachrapał to mało zawału nie dostałam - myślałam że dom się wali :p

a ja zrobiłam sobie mielone kotleciki i tylko zmieniam sobie surówki: była sałata, kapusta kiszona, jabłko z marchewką a jutro mizeria

najlepszego na Dzień Kobiet

a ja byłam dzisiaj w niebie - wróciłam z pracy a tu bukiet kwiatów, świeczka i na obiadek grilowane na grillu elektrycznym mięsko, warzywka itp wcinałam aż mi sie uszy trzęsły :)

A bikini ech, ja sie nie odwaze z lustrem, zycie mi mile:baffled:

ja się podszkoliłam i umiem bez lusterka na wyczucie:p i nawet nie ma ofiar :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha ja jeszcze nie mam takiego problemu :D ale jakos trzeba bedzie sobie radzic ;)

wlasnie sie przebudzilam ale chyba znow zwine sie pod koldra spac bo do pracy dzisiaj jade na 16 takze kupa czasu jeszcze ...
u mnie w domu nie czesto gotujemy bo jemy obiady w pracy takze malo na ten temat pisze ale chodzi za mna dobry polski rosol i chyba musze zrealizowac swoje marzenie a pozniej jak cos zostanie przerobie go na pomidorowke bo tym tez mi smaka narobilyscie :D

Milego dnia dziewczyny :):-)

reklama
Hej,
oj boli mnie od rana głowa tak bardzo ,że chyba bez procha się nie obejdzie...:(
Co do chrapania to mój też daje i to na całego...wyleciał z sypialni w grudniu...a teraz to nie chce wrócić bo sie przytula z pilotem i mu dobrze:baffled:
Zapomniałam się wam pochwalić...kupiłam 2 dni temu zderzak na allegro do mojego Miniacza za 120zł :):)Jeszcze tylko jeden element plastikowego nadkola musze dorwać i oddać chłopakom do warsztatu na lakierowanie i autko będzie jak nowe:)

Do góry