reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Malinkaizi pieknie w pigulce przedstawilas te uroki, masz talent:tak: Ale czysta prawda, ja juz chetniej buty na suwak zakladam niz te wiazane, pozniej beda wsuwane balerinki, a tak w czerwcu zaczna sie lapcie, klapcie, szmaciane rozciagniete trampki a po chalupce boso najlepiej, o wlasnie tak:-D Aaaaa, zapomnialabym o skarpetkach, wyciagnelam kilka starych malzowych, obcielam sciagacze i lezaly jak ulal, elegancja francja:-D A bikini ech, ja sie nie odwaze z lustrem, zycie mi mile:baffled:

reklama
Cześć dziewczynki:-),
Podobnie jak cornelka wpadłam dzisiaj z życzeniami z okazji naszego święta. Nijak nie dam rady już Was nadrobić z dzisiaj;-) Padam na twarz. Znowu cały dzień na chodzie, do tego krzyż jak siedzę przy kompie dotkliwie daje mi o sobie znać.

Spełnienia marzeń kochane, tych wielkich i tych maleńkich:tak:

Dobrej nocki, kororowych snów :*

Wszystkiego najjjjjjjj kobietki!!!!

A ja dzis o 4.10 nad ranem podjelam ciezka decyzje: biore rozwod, potem zamienilam na: wyprowadzam sie z sypialni
:baffled: Bo kobieta w ciazy, w dodatku co rano wstajaca do pracy, w dodatku zasmarkana jak nieboskie stworzenie, musi byc wyspana i wypoczeta i miec godne warunki sypialniane tak? No a ja na chwile obecna takowych nie posiadam poniewaz malz CHRAPIE jak niedzwiedz:wściekła/y: Ale kwiatki i czekoladki dal i posprzatal ladnie, stad zmiana decyzji. Do odwolania;-) Ech zycie...

hehe kochana mam to samo a do tego mój D. mi nie wierzy że chrapie- a robi to do tego stopnia że szturcham go mówię nie chrap - po dwóch oddechach wielki chrap - ja go znowu łokciem nie chrap - a on - no przecież nie śpie :p
Ale na szczęście zdarza mu się to tylko po piwku no i ostatnio bo przytył:(
Byleby nie miał tego po tacie - bo jak kiedys u nich byłam i jego tata zachrapał to mało zawału nie dostałam - myślałam że dom się wali :p

a ja zrobiłam sobie mielone kotleciki i tylko zmieniam sobie surówki: była sałata, kapusta kiszona, jabłko z marchewką a jutro mizeria

najlepszego na Dzień Kobiet

a ja byłam dzisiaj w niebie - wróciłam z pracy a tu bukiet kwiatów, świeczka i na obiadek grilowane na grillu elektrycznym mięsko, warzywka itp wcinałam aż mi sie uszy trzęsły :)

A bikini ech, ja sie nie odwaze z lustrem, zycie mi mile:baffled:

ja się podszkoliłam i umiem bez lusterka na wyczucie:p i nawet nie ma ofiar :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha ja jeszcze nie mam takiego problemu :D ale jakos trzeba bedzie sobie radzic ;)

wlasnie sie przebudzilam ale chyba znow zwine sie pod koldra spac bo do pracy dzisiaj jade na 16 takze kupa czasu jeszcze ...
u mnie w domu nie czesto gotujemy bo jemy obiady w pracy takze malo na ten temat pisze ale chodzi za mna dobry polski rosol i chyba musze zrealizowac swoje marzenie a pozniej jak cos zostanie przerobie go na pomidorowke bo tym tez mi smaka narobilyscie :D

Milego dnia dziewczyny :):-)

reklama
Hej,
oj boli mnie od rana głowa tak bardzo ,że chyba bez procha się nie obejdzie...:(
Co do chrapania to mój też daje i to na całego...wyleciał z sypialni w grudniu...a teraz to nie chce wrócić bo sie przytula z pilotem i mu dobrze:baffled:
Zapomniałam się wam pochwalić...kupiłam 2 dni temu zderzak na allegro do mojego Miniacza za 120zł :):)Jeszcze tylko jeden element plastikowego nadkola musze dorwać i oddać chłopakom do warsztatu na lakierowanie i autko będzie jak nowe:)

Do góry