Ja też zrobiłam jabłko z marchewką, tylko że wlałam jeszcze do miski cały kubeczek słodkiej śmietanki i zjadłam wszystko sama, a moje chłopy obeszły się smakiem i ogórami ze słoika hehe. Ostatnio coś jem za pięciu. Wczoraj zjadłam 3 talerze pomidorówki i jeszcze zachwalałam, jaką to dobrą zrobiłam
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Ale mi smaka na jedzenie robicie a ja już po 5 posiłkach jestem i co z moją dietą??Przy was się nie da
malutka_ja87
Fanka BB :)
aja dzis prawdziwy Dzien KobietM robi mi sniadanko obiadek i kolacje, dostalam bukiet roz , i wogole caly dzien sie lenie:-) humor niestety psuje tylko choroba mojego synka- jest na skraju zapalenia oskrzeli niestety
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
malutka_ja87 no to M się spisał na medal
Mam nadzieję,że synek jednak nie dojdzie do zapalenia oskrzeli i jakieś syropki mu pomogą. Zdrówka dla niego.
Mam nadzieję,że synek jednak nie dojdzie do zapalenia oskrzeli i jakieś syropki mu pomogą. Zdrówka dla niego.
LeRemi
Wszystkiego najjjjjjjj kobietki!!!!
A ja dzis o 4.10 nad ranem podjelam ciezka decyzje: biore rozwod, potem zamienilam na: wyprowadzam sie z sypialni Bo kobieta w ciazy, w dodatku co rano wstajaca do pracy, w dodatku zasmarkana jak nieboskie stworzenie, musi byc wyspana i wypoczeta i miec godne warunki sypialniane tak? No a ja na chwile obecna takowych nie posiadam poniewaz malz CHRAPIE jak niedzwiedz Ale kwiatki i czekoladki dal i posprzatal ladnie, stad zmiana decyzji. Do odwolania;-) Ech zycie...
A ja dzis o 4.10 nad ranem podjelam ciezka decyzje: biore rozwod, potem zamienilam na: wyprowadzam sie z sypialni Bo kobieta w ciazy, w dodatku co rano wstajaca do pracy, w dodatku zasmarkana jak nieboskie stworzenie, musi byc wyspana i wypoczeta i miec godne warunki sypialniane tak? No a ja na chwile obecna takowych nie posiadam poniewaz malz CHRAPIE jak niedzwiedz Ale kwiatki i czekoladki dal i posprzatal ladnie, stad zmiana decyzji. Do odwolania;-) Ech zycie...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Chyba dalyscie mi solidnego kopa bo dostalam weny i posprzatalam caly dom Obiad tez byl juz o 15 A teraz mam mega zgage
Laremi ale mnie wystarszylas dobrze ,ze to tylko lub az chrapanie
Malutka ale ci dobrze
Ja tez dostalam róze od meza ,a tulipki od Michasia
Laremi ale mnie wystarszylas dobrze ,ze to tylko lub az chrapanie
Malutka ale ci dobrze
Ja tez dostalam róze od meza ,a tulipki od Michasia
dzag82 a czym to cię koleżanki tak straszą??Tym,że tak nas kopać mocno maluszki zaczną??No chyba,że mają na myśli te ostatnie 20 tc które zostało :-)
Że teraz po kilkutygodniowej przerwie od dolegliwości to już tylko ciężej, zadyszka, zaparcia, bieg po kopniaku w pechęrz. Sama słodycz .
kruszki
ja sie właśnie najbardziej boję nacięcia i zrobienia kupki w trakcie porodu
sama natura
ja sie zdrzemnelam, chcialam sie obudzic na 'na wspolnej'ale nie dalam rady
ale jaja kupilam pomadke bezbarwna corce, ona rozpakowala i patrze co robi a ona lize ta pomadke!!
no i tam napisane lipstick.. czyli pomadka ale jeszcze gdzies tam napis candy.. cukierkowy.. cukierkowa pomadka...
ale jestem roztargniona.. masakra...
M.nie dzwoni, pewno siedzi na kolacji i piwku, skonczyl zapewne prace o 18... ech :/ ma wraca jutro i mi dzis dzwonil ze w przyszlym tyg.ma wyjechac juz we wtorek... i wroci w piatek :/
nie chce mi sie myslec,ze znowu bede sama
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
LeRemi ależ to piękni opisała ja też nie znoszę jak moj ogr chrapie aż się chałupa trzęsie nie dość że ciężko mi zasnąć to jeszcze musi mnie budzić tym głośnym hrrrrrrr..
karola82_82 a cóżeś pysznego na obiadek ugotowała,ze zgagę sobie sprawiłaś???
dzag82 oj tam dla mnie najważniejsze ze wymioty już nie wrócą a zadyszki no cóż mój lekarz już mi zapowiedział,że muszę skończyć z bieganiem i zacząć dostojnie chodzić No i buty na obcasach pójdą w odstawkę A i zapomniałaś dodać problemy z zakładaniem obuwia) O pedikiurze nie wspomnę ;p Bikini tylko z lusterkiem ech uroki ciąży))
karola82_82 a cóżeś pysznego na obiadek ugotowała,ze zgagę sobie sprawiłaś???
dzag82 oj tam dla mnie najważniejsze ze wymioty już nie wrócą a zadyszki no cóż mój lekarz już mi zapowiedział,że muszę skończyć z bieganiem i zacząć dostojnie chodzić No i buty na obcasach pójdą w odstawkę A i zapomniałaś dodać problemy z zakładaniem obuwia) O pedikiurze nie wspomnę ;p Bikini tylko z lusterkiem ech uroki ciąży))