reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Ja też zrobiłam jabłko z marchewką, tylko że wlałam jeszcze do miski cały kubeczek słodkiej śmietanki i zjadłam wszystko sama, a moje chłopy obeszły się smakiem i ogórami ze słoika hehe. Ostatnio coś jem za pięciu. Wczoraj zjadłam 3 talerze pomidorówki i jeszcze zachwalałam, jaką to dobrą zrobiłam :-D

reklama
aja dzis prawdziwy Dzien Kobiet:)M robi mi sniadanko obiadek i kolacje, dostalam bukiet roz , i wogole caly dzien sie lenie:-) humor niestety psuje tylko choroba mojego synka- jest na skraju zapalenia oskrzeli niestety:(

Wszystkiego najjjjjjjj kobietki!!!!

A ja dzis o 4.10 nad ranem podjelam ciezka decyzje: biore rozwod, potem zamienilam na: wyprowadzam sie z sypialni
:baffled: Bo kobieta w ciazy, w dodatku co rano wstajaca do pracy, w dodatku zasmarkana jak nieboskie stworzenie, musi byc wyspana i wypoczeta i miec godne warunki sypialniane tak? No a ja na chwile obecna takowych nie posiadam poniewaz malz CHRAPIE jak niedzwiedz:wściekła/y: Ale kwiatki i czekoladki dal i posprzatal ladnie, stad zmiana decyzji. Do odwolania;-) Ech zycie...

Chyba dalyscie mi solidnego kopa bo dostalam weny i posprzatalam caly dom :szok::tak: Obiad tez byl juz o 15:tak: A teraz mam mega zgage:baffled:
Laremi ale mnie wystarszylas :szok::-D dobrze ,ze to tylko lub az chrapanie:tak:

Malutka ale ci dobrze:tak:

Ja tez dostalam róze od meza ,a tulipki od Michasia:tak::tak:

ja sie właśnie najbardziej boję nacięcia i zrobienia kupki w trakcie porodu :(

sama natura ;)

ja sie zdrzemnelam, chcialam sie obudzic na 'na wspolnej'ale nie dalam rady
ale jaja kupilam pomadke bezbarwna corce, ona rozpakowala i patrze co robi a ona lize ta pomadke!!
no i tam napisane lipstick.. czyli pomadka ale jeszcze gdzies tam napis candy.. cukierkowy.. cukierkowa pomadka...
ale jestem roztargniona.. masakra...
M.nie dzwoni, pewno siedzi na kolacji i piwku, skonczyl zapewne prace o 18... ech :/ ma wraca jutro i mi dzis dzwonil ze w przyszlym tyg.ma wyjechac juz we wtorek... i wroci w piatek :/
nie chce mi sie myslec,ze znowu bede sama

reklama
LeRemi ależ to piękni opisała ja też nie znoszę jak moj ogr chrapie aż się chałupa trzęsie nie dość że ciężko mi zasnąć to jeszcze musi mnie budzić tym głośnym hrrrrrrr..
karola82_82 a cóżeś pysznego na obiadek ugotowała,ze zgagę sobie sprawiłaś???
dzag82 oj tam dla mnie najważniejsze ze wymioty już nie wrócą a zadyszki no cóż mój lekarz już mi zapowiedział,że muszę skończyć z bieganiem i zacząć dostojnie chodzić;) No i buty na obcasach pójdą w odstawkę;) A i zapomniałaś dodać problemy z zakładaniem obuwia;)) O pedikiurze nie wspomnę ;p Bikini tylko z lusterkiem ech uroki ciąży:)))

Do góry