reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

dzien dobry dziewczynki :)
to juz dzis nastal ten dzien !! moj M. wraca do domku z tej choler..nej delegacji :)
popijam inke z mlekiem, zjadlam owsianke i mam czas zeby chwilke poogladac ddtvn, u nas bardzo ladna pogoda i sprawdzilam pogode na 10dni to u nas nawet ma byc 16stopni!!! i zero deszczu :) chyba w takim razie cos uporzadkuje w ogrodku! nie dzisiaj bo ide do pracy,ale jaos w przyszlym tygodniu jak mam wolne dni.
no dobra :) to milego dnia Kochane!!!

reklama
Po wczorajszym śniegu w Szczecinie, to już nie wiem czego mozna się pogodowo spodziewać... zaraz wpada do mnie mama, spijemy kawkę i zabieramy sie za porządki na balkonie, bo składzik sie zrobił.
Nie muszę robic obiadu, zostały mi kopytka i mięso z wczoraj, więc mam dzisiaj luz.
Pozdrowionka piąteczkowe!

Ja mam jeszcze energie od wczoraj ,na sniadanie pasta z tunczyka ,obiad juz prawie gotowy:tak: Dom ogarniety , zmywara konczy mycie ,tylko pranie wstawie i weekend:tak:

Laremi mysle ,ze dzis uda mi sie napisac przepis :happy2:

Hejak, u mnie wczoraj też bukiet tulipanów i jedzonko kurczak po indyjsku i sajgonki z ulubionej knajpki :-D

A od rana jakaś masakra, buczą mi pod oknem, jakaś wycinka drzew...kur...a czemu tak od rana, spać nie dają :angry:

Też wczoraj zasnąć nie mogłamm bo mój małżonek chrapie i musiałam go szturchać co jakiś czas, ehh, tyle już prosiłam, żeby poszukał czegoś skutecznego w aptece na to. Wiem że są aerozole co tam usztywniają podniebienie...co za filozofia pójść i kupić?? Oj żeby się nie zdziwił jak któregoś pięknego dnia wyląduje na kanapie, jak zacznie nie tylko mnie budzić ale i dzieci :-(

Dzisiaj mam wizyt kontrolną u stomatologa. Mam nadzieję, że nic nie znajdzie...
Umówiłam się też na USG połówkowe na 21.03 w Medicover, potem mam 29.03 państwowo, będę miała porównanie.

A tymczasem nic mi się nie chce, oglądam nagrane DDTVN :-D jak dobrze że jest tv "n":-D

Hej dziewdczyny w piątkowe prwie południe:)
U nas w Szczecinie sloneczko za chmur sie wychyla, więc szykujemy się zaraz na spacer kaczki nakarmić. Dom już ogranięty, pranie kończy się robic (sterta prania czeka na prasowanie- któraś chętna:-D:-D) Na obiad ryba z folii i kapuśniak taka kwasna,że mmm.
Zyczę słonecznego dnia i uśmiechu duzo duzo:-)

Nataszka ale mi narobilas smaka na te kapuste kiszona aaajjjj za 3 tyg bede w polsce i jak polece na rynek to z tych beczek gdzie ogorki kiszone sprzedaja i kapuste to bede widelcem wyjadac :D mmm

jeden problem mnie zaczal dotykac ze jak kwasnego pojem ( a mam wielka ochote na wszytkie kwasy) to mam zgage straszna, biore na to rennie i jest pozniej okej ale nie wiem czy mi wolno brac tego leku w ciazy ;(

Exotic spokojnie wolno...Renie jak espumisan możesz brać...Bratową mojego M do 12 tyg męczyły wymioty a od 12 do końca wieczna zgaga(nieważne co jadła) i renie był w obrocie dzień w dzień...

Cześć Brzuchatki:)
U nas dziś pochmurno i mrożno mam nadzieję,że tak jak zpowiadali w połowie miesiąca będzie już ładnie i ciepło więc czekam do poniedziałku.Miałam nadzieje,że sobie dziś dzidzię pooglądam a okazało się,że ktoś cos pomieszał i nie 9 a 12 mam mieć USG tak więc dziś na 15 sama wizyta i odczyt badań. Odebrałam już na przeciwciała pisze,że NIE STWIERDZONO to chyba dobrze??? czy nie??? ciut mam stracha przed tą wizytą normalnie już dwa razy toalecie byłam ech te nerwy:(

Hej dziewczyny! A ja traba zamiast skopiowac posta to opisalam sie godz i mi go wcielo wrr.Nie chce mi sie pisac tego samego od poczatku.No to w skrócie.Mnie tez dzis boli glowa i apap juz zażylam bo nie dalo sie wytrzymac.Wczoraj mialam znow nerwy przez tesciowa bo obciela Luizce loki nie pytajac mnie o zdanie.Juz raz tak zrobila i byla awantura.Wczoraj tez nie odpuscilam i powiedzialam ze nie pozwolilam obciac wlosow.To tradycyjnie dostalam ochrzan i jeszcze wpierala mi bezczelnie ze nie obcinala. wiecie jak obciela?Pod spodem na krotko a dla niepoznaki zostawila na wierzchu dluzsze wlosy.Normalnie 4 godz do tesci na mnie gadala niestworzone,zmyslone rzeczy tak zebym slyszala i sie denerwowala.To jest dla mnie bardzo przykre i stresujace gdy zmysla,przekreca i mowi niewiadomo co na moj temat.Gdybym miala gdzie mieszkac i nie byla bym zalezna,nagrala bym to wszystko i oskarzyla ja o znecanie psychiczne.Tz oczywiscie powiedzial na to tylko tyle zebym odpuscila bo to nic nie da.On tyle razy jej mowil a ta swoje.Potem poodpisuje wam bo teraz nie mam czasu.wczoraj wieczorem Luizka wylala mi z wanny wode w kuchni podczas kapania .Trzeba bylo wyciagac wszystko z regalu i go odsowac.Sprzatania mam na dzis na caly dzien bo tyle gratow wszedzie.No nic,na swieta juz bedzie posprzatane

reklama
Exotic to ja zparaszam na kapustę, ja mam taka kiszona przez babcie więc jest pycha!;) Renie/manti/ taki miętowy syrop z apteki (nazwy nie pamiętam) były u mnie na porządku dziennym przy młodym, idąc na porodówke miałam taka zgagę, że :szok: a unikałam kwaśnych, wiec nie ma reguły.

Malinkaizi trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze:-)
Doti21 spokojnie Tobie to potrzebne, naprawdę najlepszym wyjściem bedzie jednym uchem wpuscić drugim wypuścić skoro nie możecie się odizolować.

A co tu taka dziś cisza, zawsze nie nadążam czytać a dziś..

Do góry