reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Malinka pewnie dlatego, że to przewałkowany na wszystkie sposoby tematDziewczyny a ja ponawiam pytanie, bo mi nikt nie odpowiedział co z farbowaniem wlosow? Mozna nam? i w ogole jakie farby sa bezpieczne?
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/farbowanie-wlosow-w-ciazy-31125/
i u nas mniej więcej od tej strony
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/co-mozna-czego-nie-55765/index17.html
dorotak
malinka - ja jakoś 3 tyg temu farbowałam ale nie stricte farbą tylko szamponem koloryzującym a dokładnie ten Casting Creme Gloss: Koloryzacja pielęgnacyjna bez amoniaku L'Oréal Paris
Jest bez amoniaku więc myślę, ze ok, choć znawcą w tym temacie nie jestem.
Tylko raz w życiu użyłam farby, bo ją dostałam wiec wykorzystałam, a tak to zawsze zmywalne odcienie bliskie mojemu naturalnemu kolorowi włosów.
Jest bez amoniaku więc myślę, ze ok, choć znawcą w tym temacie nie jestem.
Tylko raz w życiu użyłam farby, bo ją dostałam wiec wykorzystałam, a tak to zawsze zmywalne odcienie bliskie mojemu naturalnemu kolorowi włosów.
malinka1980
kakarolina, dorotak - dzieki Dziewczyny, poczytam sobie o tym w watkach wczesniejszych
cornelka
Jaga też mnie to czeka w przyszłym tygodniu, nie zdążyłam wszystkich zębów wyleczyć przed ciążą
Olga tak myslałam, ze już dzisiaj będziesz mieć tam mały sajgon :-) czekamy na zdjęcia, na pewno słodkie są :-) Ja miałam kiedyś suczkę, kundelka i urodziła 7 szczeniaczków :-) ale było roboty, ale były superowe :-)
ja dziś o dziwo mam mnóstwo energii, robię porządki :-) tak więc uciekam, ale podczytuje was na bieżąco.
p.s. 5 miesiąc!!! ale ten czas leci :-)
Olga tak myslałam, ze już dzisiaj będziesz mieć tam mały sajgon :-) czekamy na zdjęcia, na pewno słodkie są :-) Ja miałam kiedyś suczkę, kundelka i urodziła 7 szczeniaczków :-) ale było roboty, ale były superowe :-)
ja dziś o dziwo mam mnóstwo energii, robię porządki :-) tak więc uciekam, ale podczytuje was na bieżąco.
p.s. 5 miesiąc!!! ale ten czas leci :-)
A ja robilam porzadki i oszarpalam sie z Luizka bo sie buntowalaprzez to ze nie dalam jej sie chlapac w wodzie .Rozlozyla sie na podlodze i walila piastkami.Nie moglam jej podniesc bo sie wyrywala.Potem wzielam sie za sprzatanie lodowki i slabo mi sie zrobilo,mroczki,poty ,bol brzucha.Posiedzialam troche i wzielam sie za robienie pizzy.Wyszla przepyszna ,tylko brzuch mnie nadal boli:-(Na dodatek zmierzylam temperature Luizce i 39stopni Podalam parecetamol ,goraczka spadla i mala zachowuje sie jakby nic jej nie bylo.Tz przyjechal z pracy i twierdzi ze przejdzie jej i nie ma sensu do lekarza jechac.Nie dosyc ze brzuch mnie boli to jeszcze musze sie nerwowac bo nie chce do lekarza nas zawiezc.A tlumacze mu ze bez antybiotyku tradycyjnie sie nie obedzie.Ach te chlopy.Jakbym nie dala jej na obnizenie goraczki to zobaczylby w jakim jest stanie a tak to ...ech szkoda gadac.Wkurzylam sie bo jeszcze stwierdzil ze nic nie robie A wszystko samo sie robi wrr.Odwoluje to co napisalam rano.Tez nie zamierzam sie odzywac bo przesadzil.Powinnam rzeczywiscie nic nie robic to by zobaczyl czy cos robie czy nie .
marcia331
Witam się słonecznie :-) bo u nas dzisiaj piękna pogoda!!! Od razu humor lepszy i więcej energii!!!
Olga gratuluje szczeniaczków. Pewnie teraz przez jakiś czas będziesz bardziej zajęta. Ale ile radości przy tym masz :-) oczywiście dołączam się do prośby o zdjęcia jak już znajdziesz chwilę czasu :-)
Ja dzisiaj byłam się umówić do dentysty, ale termin mam dopiero na 19 marca! No trudno poczekam. I tak mogłabym dopiero po 12 marca bo za tydzień mnie nie ma, więc w sumie nie jest tak źle. Ehh i znowu kupa kasy pójdzie. No ale skoro trzeba to trzeba.
Farbę do włosów też muszę sobie kupić bo już wyglądam koszmarnie. Ale jakoś nigdy mi nie po drodze do rossmana, chociaż mam niedaleko :-)
Ale żeście mi narobiły ochoty na pierogi!! Albo coś "niezdrowego" bym zjadła. Mam w lodówce ugotowany rosołek ale zupełnie nie mam na niego ochoty. Może się jednak wybiorę po tą farbę i kupie coś po drodze do jedzenia. A że pogoda piękna to aż się wyjść z domu chce. Na wieczór zostawiam sobie prasowanie. Jak zwykle będę oglądać Na Wspólnej i prasować :-)
Olga gratuluje szczeniaczków. Pewnie teraz przez jakiś czas będziesz bardziej zajęta. Ale ile radości przy tym masz :-) oczywiście dołączam się do prośby o zdjęcia jak już znajdziesz chwilę czasu :-)
Ja dzisiaj byłam się umówić do dentysty, ale termin mam dopiero na 19 marca! No trudno poczekam. I tak mogłabym dopiero po 12 marca bo za tydzień mnie nie ma, więc w sumie nie jest tak źle. Ehh i znowu kupa kasy pójdzie. No ale skoro trzeba to trzeba.
Farbę do włosów też muszę sobie kupić bo już wyglądam koszmarnie. Ale jakoś nigdy mi nie po drodze do rossmana, chociaż mam niedaleko :-)
Ale żeście mi narobiły ochoty na pierogi!! Albo coś "niezdrowego" bym zjadła. Mam w lodówce ugotowany rosołek ale zupełnie nie mam na niego ochoty. Może się jednak wybiorę po tą farbę i kupie coś po drodze do jedzenia. A że pogoda piękna to aż się wyjść z domu chce. Na wieczór zostawiam sobie prasowanie. Jak zwykle będę oglądać Na Wspólnej i prasować :-)
kruszki
[
raczej trzeba powiedziec tak: jezu zeby tylko bez antybiotyku sie obeszlo
podaj dziecku syrop z cebuli i malin, sprobuj naturalnie, a nie od razu antybiotyki, paracetamol mozna podawac 3-4dni, do tego witaminki, po co zaraz siegac po trucizne
no dobra ja sie musze zdrzemnac, kot sie zesral, wali w caly domu, jaszczurce myszy rozmrozilam zaraz ide dac, i jak mam isc taka padnieta do pracy.. masakra jakas...
do wieczora dziewczynki, bede pozno :/
Kochana Ty sie nie denerwuj, ja mysle tak samo jak Twoj chlopANa dodatek zmierzylam temperature Luizce i 39stopni Podalam parecetamol ,goraczka spadla i mala zachowuje sie jakby nic jej nie bylo.Tz przyjechal z pracy i twierdzi ze przejdzie jej i nie ma sensu do lekarza jechac.Nie dosyc ze brzuch mnie boli to jeszcze musze sie nerwowac bo nie chce do lekarza nas zawiezc.A tlumacze mu ze bez antybiotyku tradycyjnie sie nie obedzie..
raczej trzeba powiedziec tak: jezu zeby tylko bez antybiotyku sie obeszlo
podaj dziecku syrop z cebuli i malin, sprobuj naturalnie, a nie od razu antybiotyki, paracetamol mozna podawac 3-4dni, do tego witaminki, po co zaraz siegac po trucizne
no dobra ja sie musze zdrzemnac, kot sie zesral, wali w caly domu, jaszczurce myszy rozmrozilam zaraz ide dac, i jak mam isc taka padnieta do pracy.. masakra jakas...
do wieczora dziewczynki, bede pozno :/
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
i ja dziś już odrobiona z robotą, nawet służbową nadgoniłam za jutro, zrobiłam mega pranie, gulasz na kuchence czeka na eMka i kasza gryczana, chałupa ogarnięta - jestem z siebie dziś dumna, jutro zabiorę się w nagrodę do fryzjera :-)