reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

siedzę z Keną w kojcu i pilnuję jak szczeniaki jedzą :) ale jajca no! są śliczne, trzy suczki i piesek, dwie suczki pręgowane - ciemniejsza (prawie czarna) i jaśniejsza, jedna suczka ruda, i rudy piesek :)
zresztą co będę opisywać, zaraz się biorę za fotki które mam na aparacie - nawet jeszcze nie wiem jak wyszły...
jem kanapki, zdążyłam sobie nanieść jedzenia i picia zanim koleżanka poszła (ona ma dziś dwie rozmowy o pracę...), mąż śpi, nie idzie dziś do pracy bo ja bym tu sama rady nie dała... tzn z psami bym dała, ale jest jeszcze Natalia, nie wiem jak będą wyglądać najbliższe dni :p no ale jakoś musimy dać radę :)

reklama
Stokrotka: Kochana to bardzo drogo...Ja naszczęście przewidująco kupiłam dzinsy na wyprzedażach. w C&A za 69zł i w mothercare takie 3/4 za 29.90 :). Jeszcze takie materiałowe jedne kupię do kolan szorty na allegro.

Exotic nie smuć się...Faceci tak mają.Ja jak się przeprowadziłam dla mojego M do Wawy to czułam to samo i po pół roku z wielkim hukiem się od niego wyprowadzałam bo miałam dość olewania mojej osoby. Jak się później okazało on mnie nie olewał tylko nie kumał o co mi chodzi.Przecież łaze po sklepach.Co miesiąc kupuję sobie buty w Kazarze i wogóle mam z nim tak dobrze...Męzczyzni nie rozumieją takich rzeczy,że my kobiety mamy gdzieś buty i zależy nam bardziej żeby to oni spędzali z nami czas.

Anulka: zazdroszcze Ci tego detektora :) Super,że sobie możesz posłuchać.

Olga zdjęcia dawaj!!!:):-D

A ja od rana odwiozłam M na pociąg bo znowu mnie zostawił :-(. Popłaciłam rachunki(bo pensja wczoraj wpłynęła :)).
Kupiłam już sobie na allegro poduszkę do spania: taką 190cm i szukam jakiejś dobrej niani elektrycznej i laktatora,może jeszcze wanienkę ze stelażem kupię...Niestety mój M nie zdaje sobie sprawy z tego,że dziecko to masakryczne wydatki i się ze mnie śmieje,ale dziewczyny naprawde zostało nam ok 4-5 mcy na zakupy bo na tydzien przed porodem wątpię żeby dało się rade po sklepach biegać. Lista jest tak długa,że masakra...Powoli już kupuję bo później nie wyrobię się finansowo a nie chce jechać na kartach kredytowych (ledwie je wszystkie w 2011r pospłacałam a jeszcze mi debet został:-()

cześć dziewczyny wczoraj byłam w h&m i były spodnie ciążowe za 30 i 40zł ale nie w miejscu odzieży ciążowej tylko na wieszaku z wyprzedażą z innymi spodniami. ja polecam odzież używaną tylko trzeba trafić bo to chodliwy towar;) kupiłam fajne spodnie za 15 zł :)
a co do jabłek to jem 3 do 6 no i przestałam jeść czekoladę... no czasem mały kawałek;)

Witajcie kochana,
Olga gratuluje zostałaś babką:-)
Ratizna Z, u mnie nadal nic czekam na listonosza z pensją z ZUS, ale go nie widać:-(Też bym chciała kupować już, ale po pierwsze się boję nadal, a po drugie nawet na lekarzy nam ledwo starcza, jutro znów endokrynolog 70 zł, w pon gin

Ja się z moim mężem w ogóle się nie odzywam, robi mi tylko zastrzyk bo on ma wprawę, a przez to że jestem b. szczupła są bolesne i tyle, każdy się obraca i idzie spać. Mówimy tylko do psa tak to cisza, pierwsza nie zacznę bo to on zachowuje się beznadziejnie ostatnio:-(

Asia zgłoś w Zusie swoje konto.Będziesz miała przelewem kase...Napewno szybciej będzie bo poczta polska potrafi z tydzień kase nieść.A W Zusie wupełniasz szybciutko druk,zostawiasz,Pani wklikuje do kompa i po sprawie.
Ja pracowałam w korporacji,więc z Zusem nie mam narazie doczynienia,wszystko załatwia firma.

siedzę z Keną w kojcu i pilnuję jak szczeniaki jedzą :)
tak myslalam, ze rano bedzie taka wiadomosc :) super :) pierwsza forumowiczka (prawie forumowiczka) dotarla do celu i sie wysypala :D
ja mam 0 10.00(11.00 Waszej)spotkanie w przychodni :) jem sniadanie, ogladam ddtvn i zaraz trzeba sie ubrac itd :)
i odwieczne pytanie, co na obiad???

Witam Drogie Panie ;-)
Olga ode mnie również gratulacje "babciu":-)
Dziewczyny sutki mnie dziś bolą szaleńczo :szok:. Doczytam do końca Wasze wypociny ;-) i idę sprzątać i nie ma zlituj!. Jak tak dalej będę olewać te generalne porządki, to mnie lato zastanie...
kruszki u nas obiad temat tabu. Nikt nic nie wie, przed wczoraj moich chlopow totalnie olałam i jedli zupki chińskie. Dziś mi już pewnie nie darują. Może pomidorową im naważę :tak:. Pozdrawiam serdecznie, kopa energetycznego przesyłam i mnuuuustwo pozytywnej energii kochanieńkie

Ratina, wiem kochana ale jakoś tak mi do urzędów nigdy po drodze;-), poza tym to dopiero pierwsze pieniądze z ZUS i myślałam, że będzie mi firma przekazywać bo zatrudnia ponad 20 osób ubezpieczonych.

Ja dziś wyłączyłam tv i odrabiam od rana o pańszczyznę dla patrona, Miłego dnia

witam dziewczyny,

Olga RaQ
- dzielna Kena, cztery szczenięta czyli zgodnie z usg i w terminie :)) z pewnością są słodziutkie, forumowe ciotki czekają na fotki

kruszki - udanej wizyty w przychodni, a co do obiadu ja też mam to samo, ale może dziś będzie pieczarkowa, bo mam pieczarki i muszę je wykorzystać :)

reklama
Do góry