reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
asia, od kiedy jesteś na zwolnieniu?
Ja siedzę od 20 grudnia, w związku z tym, że to koniec roku, to wypłatę za grudzień i cały styczeń dostaje się od pracodawcy. Bo od tego 20 grudnia 33 dni się nie zmieściły i przenieśli mi to na nowy rok, i policzyli 33 dni od nowa od 1 stycznia. Strasznie to zawiłe... Dostałam jakąś kasę 18 lutego, ale jakieś marne grosze. Całą wypłatę dostane dopiero po 15 marca. Dobrze, że mam koleżankę co w ZUSie w zasiłkach pracuje, to od początku monitowała. Jak podasz nr konta to będziesz miała kasę dużo szybciej.

Z moimi kotami po sterylizacji to coś nie tak. Tzn. z jedną. Ona była strasznym dzikusem, ale teraz to jakby nie poznawała swojej siostry. Śpi na blacie w kuchni i boi się wejść do pomieszczenia gdzie jest ta druga. Jak ją tylko zobaczy, to zaczyna nerwowo oddychać i fukać. Wygląda na zupełnie przestraszoną. Nie wiem co ja mam z nią zrobić, może podam jej jakiś Persen? za tydzień mam jechać na ściągnięcie szwów, ale jak jej się nie poprawi, to sama spróbuję to je wyciągnąć, nie chcę jej bardziej stresować.

W Szczecinie tylko w jednym H&M jest dział ciążowy, muszę się przejechać, może będzie coś na wyprzedaży wisiało. Jakaś koszula by mi się przydała. Ostatnio na allegro nabyłam takie beżowe bojówki z H&M za 40zł, czekam aż przyślą i 2 bluzeczki po 9zł.

Idziemy dzisiaj meczyk oglądać do naszego ulubionego klubu sportowego, gdzie łaziliśmy codziennie, ale od kiedy dowiedzieliśmy się o ciąży a M ma kontuzję to już nie chodzimy. Ludki nas pytają co się dzieje, a my nic im nie mówimy, to się dzisiaj zdziwią :)

Obiad mam z wczoraj, wstawię tylko zupkę na jutro, bo jutro joga :)

Czesc dziewczyny .Napisalam dlugasnego posta i mi sie laptop zamkna,post przepadl a ja juz nie mam sily i czasu pisac go od nowa .Wiecej napisze wieczorem o ile bede miec czas i tz nie zasiadzie przed laptopem.To tak w skrocie Olga gratuluje szczeniaczkow,tez bym chciala takie kulki w domu ale na razie to nierealne .Sempe mam nadzieje ze sytuacja u ciebie troszke sie wyjasnila i juz doszlas do siebie.
Dziewczyny ktore maja problem z facetami .Moze nie warto na klotnie marnowac czasu ,choc wiem ze trudno sie przelamac.Moze zamiast atakowac sprobujcie wyjasnic jak sie czujecie z tym jak oni was traktuja.No zmykam robic porzadki,a na obiad pizze robie i pierogi leniwe.Szkoda mi tamtego postu wrr

Rany, roboty z tym... :p jedna najmniejsza nie pije z cyca ale radzimy sobie z tym ręcznym wyciskaniem do kubeczka i podawaniem strzykawką. Aparatu nawet jeszcze nie wzięłam do ręki, nie widziałam jeszcze sama tych zdjęć ;) zrobimy jeszcze nowe, już takie "na czysto" bo te z nocy to jakby rzeźnia :p

Czesc Dziewczynki!
Przepraszam,ze tak osttanio was zaniedbuje,ale kurcze urwanie glowy i totalny mlyn i wszystko na raz w dodatku.Wczoraj caly dzien pierogi lepilam :-p a wieczorem poklocilam sie z mezem i zasnelam o 20.00.
Dzisiaaj zrobilam fotke brzuszka to zaraz wrzuce:tak::-D i dalej z niecierpliwoscia czekam na ruchy malenstwa,ale chyba jakis leniwiec z tego mojego dziecka bo nic nie czuje hehe;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:-) Dawno mnie nie było, bo jakaś niezorganizowana ostatnio jestem, chyba nadmiar wolnego czasu mnie tak rozleniwia:-) Widzę, że się wiele działo u Was w tym czasie!!!!
Olga gratuluję szczeniaczków:-)
W poniedziałek byłam na obciążeniu glukozą - 75 g, bo pierwszy wynik glukozy były dość wysoki i lekarz chciał wykluczyć cukrzycę! Na szczęście po poniedziałkowym badaniu okazało się, że wyniki są w normie i nie muszę się martwić:-) A dziś idę do dentysty, wrrr:-( Już się boję, ale niestety przed ciążą nie zdążyłam wyleczyć jednego zęba i problem się odzywa, pewnie trzeba będzie leczyć kanałowo ząb:-( Już dzwoniłam do mojego gina, żeby upewnić się czy mogę i dał mi zielone światło, eh trzeba będzie to przeżyć...
Miłego dnia kobietki:-)

olga - gratki dla szczeniaczków, ale musisz mieć teraz roboty!! ale słodkiej roboty!! :-)

Exotic - nie bądź łąsuch - podziel się!!

ja wykorzystuje właśnie moją mamę - bawi się z Natalką w drugim pokoju, żebym mogła popracować a ja tymczasem podczytuję co u Was, ale ciiiiii ;-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a ja ponawiam pytanie, bo mi nikt nie odpowiedział :( co z farbowaniem wlosow? Mozna nam? i w ogole jakie farby sa bezpieczne? :)

Do góry