Ika bywaj z nami ile dasz radę;-) wg mnie też za wcześnie na wizytę. Optymalnie to chyba 7,8 tydzień wtedy akurat za miesiąc wychodzi 12 i robisz przezierność. Ciąża na pewno jest ale serduszko jeszcze pewnie nie bije ale jak nie masz cierpliwości to pewnie, że idź...
dreamgirl dzięki za sierpniowe mamy;-)
cornelka najwyżej zostaniesz pięknym wielorybkiem ale po porodzie szybko wrócisz do figury
Danuś najpiękniejszy prezent. Ja też mojej rodzinie w święta powiem
karola jedz jedz za zdrowie maluszka;-)
kropcia ja się starałam teraz 4 cykl i też co pół godziny patrzałam na ta druga kreskę bo w poprzednim miesiącu zrobilam 5 testów i nic
Kate212 gratuluję upragnionej ciąży, witaj
Annajak ale między 5 a 10 tygodniem ciąży jest ponad miesiąc. Ja jestem zdania, że najlepiej iść usłyszeć serduszko. wcześniej ta pierwsza wuzyta jej bez sensu. Lekarz zbada w 5 minut i nawet karty ciąży nie założy ale nerwy w ciązy nie wskazane więk każdy robi jak chce (bossssko - wolna wola;-))
Gossia ja mam to samo zdanie co do nospy co ty, ale ja w ogóle leków unikam - jestem ekowariatka
. Moja gin mnie przestrzegała i w poprzedniej ciąży udało się ani razu nie wziąć. Zdrówka życzę;-) i co był paw czy śniadanie??
a becikowego chyba nie będzie...
flądra Ty się nic nie martw. Każda babka inna. W pierwszej ciąży nie miałam ani jednego objawu i Bogu za to dziękuję
Sempe ten kot Cię spienił co??
Black Opal my mamy w tym samym dniu wizyty. Bedę o Tobie mysleć ;-)
U nas kogut zapiał znów o 6.15 więc cały dzień zaspana nie wiem, czy to wina ciązy czy potwora
Dziś Maks mnie zabrał do fryzjera. Długo nie mogłam pojąć o co mu chodzi. Najpierw kazał mi usiąść na krześle na środku pokoju, potem wytargał "pelerynkę" z szafy na koniec wziął nożyczki do ciastoliny i zabrał się do roboty