reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Witam!!!
Widzę że bardzo dużo piszecie... niestety nie nadążam, a mój tryb pracy nie pozwala na częstsze bywanie na forum:no:
U mnie póki co brak jakichkolwiek objawów, poza piersiami, które są wielkie jak balony i bolą jak cholera...:baffled:
zaczynam się zastanawiać czy w moim przypadku wizyta 14. 12 to jednak nie za wcześnie...!? Jak myślicie???

Dlaczego nie umiem dodać drugiego suwaczka...???

reklama
Ika - zrobisz jak uważasz, ale ja myślę że to jest wczesna data. Ja zamierzam wybrać się pierwszy raz w 6, 7 tyg ( czyli w okolicy świąt lub po świętach, choć i to uważam za wczesny termin.

Ostatnia edycja:
Zylcia - a Ty kiedy idziesz???

Tak myślałam, że to trochę za wcześnie, ale nie mogę się już doczekać, to moja pierwsza i upragniona ciąża i może to głupie, ale pójdę bo chcę się upewnić że ono tam jest....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!

Zrobiłam wstępnie tę listę.
Proszę zerknąć i w razie poprawek lub uzupełnienia braków pisać do mnie na PRIV (prywatna wiadomość) żeby nie zaśmiecać wątków.
Nowe osoby będę dopisywała sama :) Myślę że jeszcze tydzień, półtora i pojawią się wrześniowe mamy, więc jesteśmy na półmetku. Dobrze by było gdybyście podawały termin ostatniej miesiączki - wtedy zrobię nawet przykładowy suwaczek tak aby każda miała, wtedy fajnie widać :)

Pozdrawiam!

PS. Link do listy: https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/sierpniowe-mamy-2012-a-55614/#post7888931

Aaaa a ja gapa odpisalam w watku ;) przepraszam i bije sie w piers. Zaraz sprobuje wykasowac posta i wyslac ci go na priva.

witam wszystkie nowe mamusie :-)
u mnie narazie niema żadnych odruchów wymiotnych, póki co jest ogólne ,,zmulenie''organizmu hehehe w każdym znaczeniu tego słowa, ale przyjdzie też czas na słuchanie szumu morza z muszli klozetowej :-D

hahaha, mało nie oplułam monitora ze śmiechu :-D

Dzięki za porady na mdłości, na razie zaopatrzyłam się w migdały, schowałam do szuflady przy biurku, tylko pożeram je średnio co 15 minut :zawstydzona/y: choć trzeba przyznać, że dzisiaj jakoś aż tak bardzo mnie nie muliło. Rzeczywiście najgorzej jak jestem głodna, jak coś zjem to od razu jest lepiej. Boje się, że zostanę grubasem :wściekła/y:

Dobry wieczór kobietki właśnie wróciłam z pracy...i widzę , że nie jestem tu sama w tak wczesnej ciąży... ja tez się pochwalę , że wizytę u gina mam 19 grudnia....także strasznie się ciesze i odliczam dni...mamy cicha nadzieję , że to będzie piękny prezent pod choinkkęk dla rodziców:)

reklama
Witam wieczorową porą! :)

Ja również nie mogę się doczekać pierwszej wizyty, ale muszę być cierpliwa -
jestem umówiona dopiero w 8 tygodniu ciąży, bo wcześniej nie ma wolnego terminu...

Cierpliwość zdążyłam już wyćwiczyć - pół roku z kalendarzem w ręku i robienie testów, które za każdym razem pokazywały jedną kreskę. Normalnie nie mogę uwierzyć, że teraz w końcu pokazały się dwie!

Kilka razy dziennie sprawdzam czy ta druga nie znikła... :-p

Do góry