reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Witam!!!
Widzę że bardzo dużo piszecie... niestety nie nadążam, a mój tryb pracy nie pozwala na częstsze bywanie na forum:no:
U mnie póki co brak jakichkolwiek objawów, poza piersiami, które są wielkie jak balony i bolą jak cholera...:baffled:
zaczynam się zastanawiać czy w moim przypadku wizyta 14. 12 to jednak nie za wcześnie...!? Jak myślicie???

Dlaczego nie umiem dodać drugiego suwaczka...???

reklama
Ika - zrobisz jak uważasz, ale ja myślę że to jest wczesna data. Ja zamierzam wybrać się pierwszy raz w 6, 7 tyg ( czyli w okolicy świąt lub po świętach, choć i to uważam za wczesny termin.

Ostatnia edycja:
Zylcia - a Ty kiedy idziesz???

Tak myślałam, że to trochę za wcześnie, ale nie mogę się już doczekać, to moja pierwsza i upragniona ciąża i może to głupie, ale pójdę bo chcę się upewnić że ono tam jest....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!

Zrobiłam wstępnie tę listę.
Proszę zerknąć i w razie poprawek lub uzupełnienia braków pisać do mnie na PRIV (prywatna wiadomość) żeby nie zaśmiecać wątków.
Nowe osoby będę dopisywała sama :) Myślę że jeszcze tydzień, półtora i pojawią się wrześniowe mamy, więc jesteśmy na półmetku. Dobrze by było gdybyście podawały termin ostatniej miesiączki - wtedy zrobię nawet przykładowy suwaczek tak aby każda miała, wtedy fajnie widać :)

Pozdrawiam!

PS. Link do listy: https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2012-f438/sierpniowe-mamy-2012-a-55614/#post7888931

Aaaa a ja gapa odpisalam w watku ;) przepraszam i bije sie w piers. Zaraz sprobuje wykasowac posta i wyslac ci go na priva.

witam wszystkie nowe mamusie :-)
u mnie narazie niema żadnych odruchów wymiotnych, póki co jest ogólne ,,zmulenie''organizmu hehehe w każdym znaczeniu tego słowa, ale przyjdzie też czas na słuchanie szumu morza z muszli klozetowej :-D

hahaha, mało nie oplułam monitora ze śmiechu :-D

Dzięki za porady na mdłości, na razie zaopatrzyłam się w migdały, schowałam do szuflady przy biurku, tylko pożeram je średnio co 15 minut :zawstydzona/y: choć trzeba przyznać, że dzisiaj jakoś aż tak bardzo mnie nie muliło. Rzeczywiście najgorzej jak jestem głodna, jak coś zjem to od razu jest lepiej. Boje się, że zostanę grubasem :wściekła/y:

Dobry wieczór kobietki właśnie wróciłam z pracy...i widzę , że nie jestem tu sama w tak wczesnej ciąży... ja tez się pochwalę , że wizytę u gina mam 19 grudnia....także strasznie się ciesze i odliczam dni...mamy cicha nadzieję , że to będzie piękny prezent pod choinkkęk dla rodziców:)

reklama
Witam wieczorową porą! :)

Ja również nie mogę się doczekać pierwszej wizyty, ale muszę być cierpliwa -
jestem umówiona dopiero w 8 tygodniu ciąży, bo wcześniej nie ma wolnego terminu...

Cierpliwość zdążyłam już wyćwiczyć - pół roku z kalendarzem w ręku i robienie testów, które za każdym razem pokazywały jedną kreskę. Normalnie nie mogę uwierzyć, że teraz w końcu pokazały się dwie!

Kilka razy dziennie sprawdzam czy ta druga nie znikła... :-p

Do góry