reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Witajcie
Wybaczcie ze nie nadrabiam ale tak sie dziś czuję fatalnie ze głowa mała....od rana mega mdłości.....ale u mnie to norma tyle ze zaczynały sie od 6 tyg zawsze a teraz JUZ,,,,,, :-( może jutro bedzie lepiej to nadrobię wszystko !!!!!!
miłego dnia kochane !

a może ktoś używał czopków torecan na wymioty i mdłości w ciąży ???????????????? albo mamarin ?????????

Witajcie przyszłe sierpniowe mamy! :-)

We wtorek na teście ujrzałam bladziutką drugą kreseczkę i wciąż nie dowierzam...
Jestem już mamą dwóch szkolnych kawalerów, o trzecią pociechę staraliśmy się pół roku.
Wizytę u lekarza mam na początku stycznia. To będzie 8 tc. Termin wyliczyłam na 14 sierpnia.

Na razie postanowiliśmy "nie zapeszać" i nie ogłaszać tej radosnej nowiny, aż potwierdzi ją lekarz.
Ale ja MUSIAŁAM się komuś pochwalić - tak tu do Was trafiłam. :-)

Liczę, że w Waszym towarzystwie odliczanie do porodu będzie upływało szybciej. :-D

Pozdrawiam

witaj Kropcia:-)

Ilona ja chyba przy 3ciązy miałam takie mdłosci ze myslałam ze choruje na wieczną jelitówke, lekarz wtedy mi własnie zalecił TORECAN ale w tabletkach i chyba zadziałał

Ilona24 ja brałam Torecan 2 razy - pomaga, ale zadzwoniła do mnie ginka, że wolałaby żebym go nie brała, bo on jest w kat. C i nie wiadomo tak naprawdę jaki ma wpływ na dzidzię. Ale czułam się po nim o niebo lepiej, potem brałam Zofran - on jest już w kat. B, także lepiej, ale też nie kazała przesadzać, no i on kosztuje 70zl za 2 czopki:confused: no i moja historia kończy się tak, że jutro idę do szpitala na nawadnianie i badania :( masakra z tym rzyganiem...

VUSIA I ZYLCIA kogo moje oczy widzą!!! stare moje sierpniówki 2009 widze ze zafasolkowane!! GRATULACJE!

No witam i Sempe.
Sempe - wielki szacun za tę piątą ciążę :)

Ja dzisiaj mam nerwy w pracy. Przygotowuję przedstawienie z uczniami i tak jakoś dzisiaj się wszystko posypał. ja taka nerwowa się zrobiłam i wszytsko mnie denerwuje a dzieci tego nie lubią i się im udziela. I koło się zamyka.
Nie mam żadnych mdłości o jakich piszecie. W pierwszej miałam ok 8 tygodnia więc jeszcze jest czas. Z tego co pamiętam to nic mi nie pomagało...

Za to na późniejszą zgagę - tylko jogurt naturalny :)

Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich.

reklama
witam wszystkie nowe mamusie :-)
u mnie narazie niema żadnych odruchów wymiotnych, póki co jest ogólne ,,zmulenie''organizmu hehehe w każdym znaczeniu tego słowa, ale przyjdzie też czas na słuchanie szumu morza z muszli klozetowej :-D

Do góry