reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Hm zniknely ale moze podczytuja nas troche A na koniec Napewno pochwala sie dzidziami Przyznam sie ze przez 2 ostatnie dni tez tylko czytalam Bo ciagle cos bylo do zrobienia i male mnie odrywalo jak zaczynalam pisac Moja kolezanka rodzi za 3 mies Echh jak ja bym chciala zeby mi zostalo juz tylko 3 mies Nie to zebym marzyla znow o porodzie:wściekła/y::szok:Jak w nocy zaczelam o tym myslec i wracac do poprzedniego to nie moglam zasnac pol nocy:wściekła/y:

Doti nie mówię o nie pisaniu przez dwa dni, tydzień nawet dwa ale o niepisaniu wcale. Z tego co widziałam u Kajtuszy one też miały dla udzielających się ale nie mam doświadczenia więc zaakceptuję decyzję Waszą;-)
Mówisz poród bryyyyyy o tym nie gadamy:-D na szczęście mam dobre wspomnienia ale i tak nei chcę o tym myśleć ;-) a co to ciąża 3-miesięczma. Pomyśl jak mamy bosko jeszcze 8 miesięcy przed nami :-D

Zaspana Błonko witaj. U nas też leje i buro ale ja mam dziś jakiś ekstra humor;-) pewnie do czasu aż zrobię się senna czyli gdzieś do 18:-)

no witam:-) melduje się stara sempe że wróciła z koncertu Rihanny w zajebistym nastroju!! BYŁO REWELACYJNIE!! te 2 dni dodały mi tyle energii że mogę góry przenosić:-)

obie dziewczyny w domu, bo nadal Angelince wyciągam gnidy z głowy to juz drugi tydzień cholera jasna!!!
po poniedziałkowej wizycie u lekarza jestem spokojniejsza biore 2xdziennie luteine dopochwowo i kwas foliowy i materne.

kawe nadal pije 3xdziennie jakos nie moge się opanować, walcze tez z mega ograniczeniem %.. trudne to jest ale powoli wychodzi mi:zawstydzona/y:

VUSIA I ZYLCIA kogo moje oczy widzą!!! stare moje sierpniówki 2009 widze ze zafasolkowane!! GRATULACJE!

suwaczek zrobie sobie po poniedziałkowym USG, jestem ciekawa jak tam torbiel???

miłego dnia dziewczyny i głowa do góry!!!

halo, halo...puk,puk.....dziewczyny pełna dumy dołączam do waszej sierpniowej grupy:)))))) mega szczęśliwa, ale jeszcze bardziej wystraszona.....

Kakakarolina mi tez humor sie poprawil Ciamie gume i mdlosci zniknely Juhu No nie wiem jak wy kobietki ale ja musze brac sie za gotowanie obiadku bo niedlugo mezulo wroci i bedzie marudzic

trzeci dzień mdłosci.... ale wieczory są najgorsze...do tego sen dopada mnie w najmniej oczekiwanym momencie:( w pracy jeszcze nie powiedziałam o ciąży bo chcę być pewna , że wszystko jest ok...byłam u lekarza kiedy byłam jeszcze przed miesiączka ale fatalnie sie czułam ...bhcg miałam prawie 50 w tedy , teraz czekam na czas kkiedy będę mogła iść do lekarza, w szpitalu powiedzieli mi że nie wcześniej niz za dwa tygodnie...niecierpliwię się...powiedział mi że dawno nie miał tak nakręconej pacjentki no ale dziewczyny same przyznajcie , że przy oczekiwaniu na te pierwszą ciąże sie nie nakręcalyście? my staralismy się 10 miesięcy jak zobaczyłam dwie kreseczki to się popłakałam, a teraz co dzień uswiadamiam sobie że jestem w ciąży...tak bardzo bym chciała , zeby wszystko się udało.....

miłego dnia kobietki:))
)))))

reklama
Danuś szczerze mówiąc nie :-D:-D:-D do lekarza poszłam w 8 tygodniu ale słodko się nakręcasz, witaj. Zobaczysz wszystko będzie dobrze i już niedługo będziesz śpioszki wybierać.

Do góry