reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
aniajak - to chyba my na marcówkach 2011 odgapiłyśmy to od Was, bo miałyśmy identycznie ;-) https://www.babyboom.pl/forum/dziec...mus-i-dzieciaczkow-2011-bez-komentarzy-42128/
Hm zniknely ale moze podczytuja nas troche A na koniec Napewno pochwala sie dzidziami Przyznam sie ze przez 2 ostatnie dni tez tylko czytalam Bo ciagle cos bylo do zrobienia i male mnie odrywalo jak zaczynalam pisac Moja kolezanka rodzi za 3 mies Echh jak ja bym chciala zeby mi zostalo juz tylko 3 mies Nie to zebym marzyla znow o porodzieJak w nocy zaczelam o tym myslec i wracac do poprzedniego to nie moglam zasnac pol nocy
kakakarolina
Fanka BB :)
Doti nie mówię o nie pisaniu przez dwa dni, tydzień nawet dwa ale o niepisaniu wcale. Z tego co widziałam u Kajtuszy one też miały dla udzielających się ale nie mam doświadczenia więc zaakceptuję decyzję Waszą;-)
Mówisz poród bryyyyyy o tym nie gadamy na szczęście mam dobre wspomnienia ale i tak nei chcę o tym myśleć ;-) a co to ciąża 3-miesięczma. Pomyśl jak mamy bosko jeszcze 8 miesięcy przed nami
Zaspana Błonko witaj. U nas też leje i buro ale ja mam dziś jakiś ekstra humor;-) pewnie do czasu aż zrobię się senna czyli gdzieś do 18:-)
Mówisz poród bryyyyyy o tym nie gadamy na szczęście mam dobre wspomnienia ale i tak nei chcę o tym myśleć ;-) a co to ciąża 3-miesięczma. Pomyśl jak mamy bosko jeszcze 8 miesięcy przed nami
Zaspana Błonko witaj. U nas też leje i buro ale ja mam dziś jakiś ekstra humor;-) pewnie do czasu aż zrobię się senna czyli gdzieś do 18:-)
no witam:-) melduje się stara sempe że wróciła z koncertu Rihanny w zajebistym nastroju!! BYŁO REWELACYJNIE!! te 2 dni dodały mi tyle energii że mogę góry przenosić:-)
obie dziewczyny w domu, bo nadal Angelince wyciągam gnidy z głowy to juz drugi tydzień cholera jasna!!!
po poniedziałkowej wizycie u lekarza jestem spokojniejsza biore 2xdziennie luteine dopochwowo i kwas foliowy i materne.
kawe nadal pije 3xdziennie jakos nie moge się opanować, walcze tez z mega ograniczeniem %.. trudne to jest ale powoli wychodzi mi
VUSIA I ZYLCIA kogo moje oczy widzą!!! stare moje sierpniówki 2009 widze ze zafasolkowane!! GRATULACJE!
suwaczek zrobie sobie po poniedziałkowym USG, jestem ciekawa jak tam torbiel???
miłego dnia dziewczyny i głowa do góry!!!
obie dziewczyny w domu, bo nadal Angelince wyciągam gnidy z głowy to juz drugi tydzień cholera jasna!!!
po poniedziałkowej wizycie u lekarza jestem spokojniejsza biore 2xdziennie luteine dopochwowo i kwas foliowy i materne.
kawe nadal pije 3xdziennie jakos nie moge się opanować, walcze tez z mega ograniczeniem %.. trudne to jest ale powoli wychodzi mi
VUSIA I ZYLCIA kogo moje oczy widzą!!! stare moje sierpniówki 2009 widze ze zafasolkowane!! GRATULACJE!
suwaczek zrobie sobie po poniedziałkowym USG, jestem ciekawa jak tam torbiel???
miłego dnia dziewczyny i głowa do góry!!!
trzeci dzień mdłosci.... ale wieczory są najgorsze...do tego sen dopada mnie w najmniej oczekiwanym momencie w pracy jeszcze nie powiedziałam o ciąży bo chcę być pewna , że wszystko jest ok...byłam u lekarza kiedy byłam jeszcze przed miesiączka ale fatalnie sie czułam ...bhcg miałam prawie 50 w tedy , teraz czekam na czas kkiedy będę mogła iść do lekarza, w szpitalu powiedzieli mi że nie wcześniej niz za dwa tygodnie...niecierpliwię się...powiedział mi że dawno nie miał tak nakręconej pacjentki no ale dziewczyny same przyznajcie , że przy oczekiwaniu na te pierwszą ciąże sie nie nakręcalyście? my staralismy się 10 miesięcy jak zobaczyłam dwie kreseczki to się popłakałam, a teraz co dzień uswiadamiam sobie że jestem w ciąży...tak bardzo bym chciała , zeby wszystko się udało.....
miłego dnia kobietki)
)))))
miłego dnia kobietki)
)))))
reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Danuś szczerze mówiąc nie do lekarza poszłam w 8 tygodniu ale słodko się nakręcasz, witaj. Zobaczysz wszystko będzie dobrze i już niedługo będziesz śpioszki wybierać.