reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

reklama
Hm zniknely ale moze podczytuja nas troche A na koniec Napewno pochwala sie dzidziami Przyznam sie ze przez 2 ostatnie dni tez tylko czytalam Bo ciagle cos bylo do zrobienia i male mnie odrywalo jak zaczynalam pisac Moja kolezanka rodzi za 3 mies Echh jak ja bym chciala zeby mi zostalo juz tylko 3 mies Nie to zebym marzyla znow o porodzie:wściekła/y::szok:Jak w nocy zaczelam o tym myslec i wracac do poprzedniego to nie moglam zasnac pol nocy:wściekła/y:

Doti nie mówię o nie pisaniu przez dwa dni, tydzień nawet dwa ale o niepisaniu wcale. Z tego co widziałam u Kajtuszy one też miały dla udzielających się ale nie mam doświadczenia więc zaakceptuję decyzję Waszą;-)
Mówisz poród bryyyyyy o tym nie gadamy:-D na szczęście mam dobre wspomnienia ale i tak nei chcę o tym myśleć ;-) a co to ciąża 3-miesięczma. Pomyśl jak mamy bosko jeszcze 8 miesięcy przed nami :-D

Zaspana Błonko witaj. U nas też leje i buro ale ja mam dziś jakiś ekstra humor;-) pewnie do czasu aż zrobię się senna czyli gdzieś do 18:-)

no witam:-) melduje się stara sempe że wróciła z koncertu Rihanny w zajebistym nastroju!! BYŁO REWELACYJNIE!! te 2 dni dodały mi tyle energii że mogę góry przenosić:-)

obie dziewczyny w domu, bo nadal Angelince wyciągam gnidy z głowy to juz drugi tydzień cholera jasna!!!
po poniedziałkowej wizycie u lekarza jestem spokojniejsza biore 2xdziennie luteine dopochwowo i kwas foliowy i materne.

kawe nadal pije 3xdziennie jakos nie moge się opanować, walcze tez z mega ograniczeniem %.. trudne to jest ale powoli wychodzi mi:zawstydzona/y:

VUSIA I ZYLCIA kogo moje oczy widzą!!! stare moje sierpniówki 2009 widze ze zafasolkowane!! GRATULACJE!

suwaczek zrobie sobie po poniedziałkowym USG, jestem ciekawa jak tam torbiel???

miłego dnia dziewczyny i głowa do góry!!!

halo, halo...puk,puk.....dziewczyny pełna dumy dołączam do waszej sierpniowej grupy:)))))) mega szczęśliwa, ale jeszcze bardziej wystraszona.....

Kakakarolina mi tez humor sie poprawil Ciamie gume i mdlosci zniknely Juhu No nie wiem jak wy kobietki ale ja musze brac sie za gotowanie obiadku bo niedlugo mezulo wroci i bedzie marudzic

trzeci dzień mdłosci.... ale wieczory są najgorsze...do tego sen dopada mnie w najmniej oczekiwanym momencie:( w pracy jeszcze nie powiedziałam o ciąży bo chcę być pewna , że wszystko jest ok...byłam u lekarza kiedy byłam jeszcze przed miesiączka ale fatalnie sie czułam ...bhcg miałam prawie 50 w tedy , teraz czekam na czas kkiedy będę mogła iść do lekarza, w szpitalu powiedzieli mi że nie wcześniej niz za dwa tygodnie...niecierpliwię się...powiedział mi że dawno nie miał tak nakręconej pacjentki no ale dziewczyny same przyznajcie , że przy oczekiwaniu na te pierwszą ciąże sie nie nakręcalyście? my staralismy się 10 miesięcy jak zobaczyłam dwie kreseczki to się popłakałam, a teraz co dzień uswiadamiam sobie że jestem w ciąży...tak bardzo bym chciała , zeby wszystko się udało.....

miłego dnia kobietki:))
)))))

reklama
Danuś szczerze mówiąc nie :-D:-D:-D do lekarza poszłam w 8 tygodniu ale słodko się nakręcasz, witaj. Zobaczysz wszystko będzie dobrze i już niedługo będziesz śpioszki wybierać.

Do góry