Witajcie dziewczyny:-) Z góry przepraszam, że skupię się tylko na kilku poruszonych wcześniej wątkach, ale wszystkich nie dam rady, takie tu zawrotne tempo pisania panuje:-)
Wszystkim mamusiom, które poczuły już smyranie swoich dzidziolków gratuluję
No i zazdroszczę, bo z tego co przeczytałam mi przyjdzie jeszcze długo poczekać - to moja pierwsza ciąża i dopiero zaczął się 13t:-( Ale czas szybko leci, wiec czekam cierpliwie!!!!
Marta mam to samo, co Ty:-( Teściowie + babcia mojego narzeczonego, co spotkanie męczą nas tym, że musimy wziąć ślub, a ja chociaż jestem z nim już 10 lat nie chcę brać teraz ślubu!!! Zwłaszcza tylko dlatego, że tak wypada, a już tym bardziej dlatego, że inni tego chcą!!!! Więc już się uparłam (a jestem koziorożcem) i nie weźmiemy teraz ślubu na chybcika, a jak jeszcze ktoś coś mi powie, a ja się wkurzę to coś odpowiem, aż im w pięty pójdzie!!!!!!!!!!
Aia trzymam mocno kciuki za wizytę, nie stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!
LeRemi zdrówka życzę dla synka, biedaczek, ale się pochorował:-(
Olga RaQ masz cudowną córcię i naprawdę bardzo grzeczną, aż w szoku jestem, że tak ładnie sama się bawi i to tyle czasu:-) Większość moich koleżanek narzeka, że one w domu nic nie mogą zrobić, bo dzieci są tak absorbujące i nie chcą same się bawić dłużej niż kilkanaście minut
Ja już porządki w swojej szafie z ciuchami zrobiłam pod koniec stycznia, jak zakupiłam ciążowe spodnie i spódniczki (wykorzystałam okres przecen zimowych w sklepach i udało mi się kupić kilka ciążowych rzeczy za naprawdę niska cenę):-) A że jestem teraz cały czas na L4, to porządek nadal w szafie jest, jak nigdy dotąd!!!!!:-)
Dziś za to stwierdziłam, że ktoś mi ukradł moją dotychczasową kondycję i obdarzył swoją - 150letnie babuleńki, bo jak wdrapałam się w końcu po zakupach na to swoje 4 piętro, na którym mieszkamy, to miałam taką zadyszkę, ze myślałam, że płuca wypluję:-
no: Gorzej niż, jak wtedy kiedy paliłam:-( A co będzie dalej????? Chyba czas wziąć się za siebie i ruszyć d.... z kanapy, więcej spacerować, może zapisać się na jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży:-)
Miłego wieczoru życzę kochane:-)