Black Opal nie pamietam juz skad wzielam TZ, ale raczej nie wizaz bo nawt nie wiem co to
Widze ze dziewczyny pisza inaczej, ale jakos nie moge sie przemoc zeby pisac "moj L" bo jeszcze ktos pomysli ze ma na imie Lech
to ja juz wolalabym Medarda...
Katjusza a w zyciu nie o ta pokrywe mi chodzilo. To raczej byl akt desperacji z mojej strony, bo se nie pomyslalam o kibelku na gorze, a chop po nocy do domu mial wracac.
Olga szkoda ze moje doswiadczenia na nic Ci sie zdaly, w podtynkowych jeszcze nie mam zadnych
Dobrze ze Twoj malz na smsy moze od razu odpisac, do mojego to ja se moge...
No i sie cholerka nie kimlam dobrze, bo moje dziecko ciagle nie domaga. Zasnal na chwile ale sie szybko obudzil z placzem ze go brzuszek boli. Cos mu tam ciagle musi zalegec chyba, bo apetytu nie ma, pije najwyzej soczek czy herbatke. Marzy mu sie cola, ale jak wczoraj troche dostal to za chwile znalazlo sie wszystko na sofie
Dzis o tyle dobrze ze nie wymiotuje, ale ech... Chcialam chlopakow zostawic i wyskoczyc szybko na zakupy, ale cos mi sie zdaje ze w ogole cale nasze weekendowe pany ulegna zmianie.
Cholewcia, zmierzylam malem temperature 38.5
Dobrze ze z podawaniem lekow nie ma problemu, Remis tylko ciagle "jesce!". No ciekawe co z tego wyniknie...