reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny nie martwmy sie na zapas,jak jak czytam i widze ze piszecie o zmatwieniach to nawet do konca nie czytam ,bo mi zawsze mowili ze w ciazy trzeba myslec pozytywnie i nie martwic sie na zpas:tak:Trzeba tez patrzyc na ladne rzeczy i ladnych ludzi:tak:I chyba sie wole do tego zastosowac i nie martwic na zapas .Wiem ,wiem ja tez mam stracham ale staram sie o tym nie myslec:cool2:

reklama
Witam Was dziewczyny w ten deszczowy pochmurny dzień.
Ciągle chce mi się spać- może znacie sprawdzone na to sposoby prócz snu :)
Zazdroszczę dziewczynom po usg, które już widziały swoje szkraby, ja jeszcze czekam do 21 grudnia i mam ogromną nadzieję, że maluszkowi będzie już biło serduszko.

Hej dziewczyny U mnie dzis snieg z deszczem pada Szaro buro i mala marudna Nic mi dzis nie wychodzi i ciagle mysle o tym jak sie czuje a czuje sie do d... Tak sobie mysle ze moze fajnie by bylo dolegliwosci opisywac na innym watku Bo ja tez nie lubie czytac o dolegliwosciach albo o zamartwianiu sie bo jeszcze bardziej sie nakrecam a jak was czytam chcialabym sie oderwac troche od tego Wiec proponuje zeby ten watek byl luzny dodajacy otuchy A wszystkie problemy itp na innym watku Co o tym myslicie?

Doti super pomysł :tak::tak::tak: zakładaj wątek jako pomysłodawczyni. Ja też wolałabym tu Was poznac lepiej i pogadać o odstresowujących pierdołach a nie tylko o ciąży :-D

Wiecie co mi się wydawało, że fajniejszy taki wątek nie z listą tylko powitalny. Gdzie nowe mamy się wpisują zamiast w wątku o pierdołach :-D lista chyba swoją drogą.

Widzicie zajmijmy się organizacją naszego forumowego życia a nie dolegliwościami :-D o cos jak tu: https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2012-f418/poznajmy-sie-52277/

W pierwszej ciazy mdlosci meczyly mnie przez caly czas A pod koniec przez 2 ostatnie mies wymioty Na mdlosci pomagaly mi gumy mietowe albo dropsy Dzis tez juz zaopatrzylam sie w mietowki bo niewyrabiam Jak pracowalam to uwaga skoncentrowana byla na czytaniu recept itp a teraz cieeezko Jeszcze mnie brzuch dzis pobolewa czyli powtorka z poprzedniej ciazy sie zapowiada Na sennosc dobrze robi spacer po dworze Dzis wieje chlodny wiatr Od razu mnie otrzezwilo Widzicie dziewczyny jak nie bedzie oddzielnego watku bede wam biadolic tutaj:-D

Kakakarolina fajnie ze jestes za A ja jestem za twoim pomyslem Jesli bedziemy wiedziec co nieco o sobie to bedzie wiecej tematow do rozmow

Doti bierz się za robotę a nie biadol tutaj :-D
Jeszcze jedna myśl mi przeszła. Może ta nasza lista mamusiek niech będzie jakoś reglamednowana:-D bo się za miesiąc okaże, że powpisywałyśmy dziewczyny co udzieliły się 3 razy i zniknęły. Sama nie wiem i nie jestem przekonana do takiego pomysłu co myślicie??

reklama
kakakarola jestem za :) choc ja przesypiam teraz wiekszosc dnia ale raz dziennie tu jestem :p
u mnie zminica, snieg z deszczem i mega wiatr! brr az sie chce isc do lozka :p
my dzis popoludniu do rodzinki.... eh a nie chce mi sie strasznie w taka pogode.....
milego ;)

Do góry