reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny nie martwmy sie na zapas,jak jak czytam i widze ze piszecie o zmatwieniach to nawet do konca nie czytam ,bo mi zawsze mowili ze w ciazy trzeba myslec pozytywnie i nie martwic sie na zpas:tak:Trzeba tez patrzyc na ladne rzeczy i ladnych ludzi:tak:I chyba sie wole do tego zastosowac i nie martwic na zapas .Wiem ,wiem ja tez mam stracham ale staram sie o tym nie myslec:cool2:

reklama
Witam Was dziewczyny w ten deszczowy pochmurny dzień.
Ciągle chce mi się spać- może znacie sprawdzone na to sposoby prócz snu :)
Zazdroszczę dziewczynom po usg, które już widziały swoje szkraby, ja jeszcze czekam do 21 grudnia i mam ogromną nadzieję, że maluszkowi będzie już biło serduszko.

Hej dziewczyny U mnie dzis snieg z deszczem pada Szaro buro i mala marudna Nic mi dzis nie wychodzi i ciagle mysle o tym jak sie czuje a czuje sie do d... Tak sobie mysle ze moze fajnie by bylo dolegliwosci opisywac na innym watku Bo ja tez nie lubie czytac o dolegliwosciach albo o zamartwianiu sie bo jeszcze bardziej sie nakrecam a jak was czytam chcialabym sie oderwac troche od tego Wiec proponuje zeby ten watek byl luzny dodajacy otuchy A wszystkie problemy itp na innym watku Co o tym myslicie?

Doti super pomysł :tak::tak::tak: zakładaj wątek jako pomysłodawczyni. Ja też wolałabym tu Was poznac lepiej i pogadać o odstresowujących pierdołach a nie tylko o ciąży :-D

Wiecie co mi się wydawało, że fajniejszy taki wątek nie z listą tylko powitalny. Gdzie nowe mamy się wpisują zamiast w wątku o pierdołach :-D lista chyba swoją drogą.

Widzicie zajmijmy się organizacją naszego forumowego życia a nie dolegliwościami :-D o cos jak tu: https://www.babyboom.pl/forum/marzec-2012-f418/poznajmy-sie-52277/

W pierwszej ciazy mdlosci meczyly mnie przez caly czas A pod koniec przez 2 ostatnie mies wymioty Na mdlosci pomagaly mi gumy mietowe albo dropsy Dzis tez juz zaopatrzylam sie w mietowki bo niewyrabiam Jak pracowalam to uwaga skoncentrowana byla na czytaniu recept itp a teraz cieeezko Jeszcze mnie brzuch dzis pobolewa czyli powtorka z poprzedniej ciazy sie zapowiada Na sennosc dobrze robi spacer po dworze Dzis wieje chlodny wiatr Od razu mnie otrzezwilo Widzicie dziewczyny jak nie bedzie oddzielnego watku bede wam biadolic tutaj:-D

Kakakarolina fajnie ze jestes za A ja jestem za twoim pomyslem Jesli bedziemy wiedziec co nieco o sobie to bedzie wiecej tematow do rozmow

Doti bierz się za robotę a nie biadol tutaj :-D
Jeszcze jedna myśl mi przeszła. Może ta nasza lista mamusiek niech będzie jakoś reglamednowana:-D bo się za miesiąc okaże, że powpisywałyśmy dziewczyny co udzieliły się 3 razy i zniknęły. Sama nie wiem i nie jestem przekonana do takiego pomysłu co myślicie??

reklama
kakakarola jestem za :) choc ja przesypiam teraz wiekszosc dnia ale raz dziennie tu jestem :p
u mnie zminica, snieg z deszczem i mega wiatr! brr az sie chce isc do lozka :p
my dzis popoludniu do rodzinki.... eh a nie chce mi sie strasznie w taka pogode.....
milego ;)

Do góry