reklama
dorotak
Fanka BB :)
Exotic87 - ja to normalnie mam dość obfity śluz to i teraz w ciąży też
Olga RaQ - ja w pracy nie mam głośników, więc szczegółowo przeglądnę w domu, bo efekt nie ten, ale muszę Ci powiedzieć, że Natalka ślicznie je, dość grzecznie siedzi i trochę zjadła tej kaszki, moje po trzeciej łyżeczce miały dość i trzeba było kombinować. Na filmiku to pewnie Ty, ładna z Ciebie mamusia .
Ja już w pracy zjadła dwa pączki, może jeszcze jeden w domu albo ten chruścik usmażę, zobaczymy.
Muszę przywołać Cię do porządku - nie zamartwiaj się zawczasu!!, nie ma reguły, nie koniecznie będzie to Ciebie dotyczyć.....Ja się boję, że ciężar dzieci będzie za duży na moją szyjkę macicy i też mnie to czeka..:-(
Olga RaQ - ja w pracy nie mam głośników, więc szczegółowo przeglądnę w domu, bo efekt nie ten, ale muszę Ci powiedzieć, że Natalka ślicznie je, dość grzecznie siedzi i trochę zjadła tej kaszki, moje po trzeciej łyżeczce miały dość i trzeba było kombinować. Na filmiku to pewnie Ty, ładna z Ciebie mamusia .
Ja już w pracy zjadła dwa pączki, może jeszcze jeden w domu albo ten chruścik usmażę, zobaczymy.
LeRemi
Ale padnieta dzis jestem i glowa mnie w pracy rozbolala,ale i tak az piszczalam z radosci bo... moj bobas dal pierwsze znaki Jak siedzialam i spodnie troche mnie uciskaly w podbrzusze to poczulam takie jakby "babelki" pod skora,jak rozpielam spodnie to przestalo,zapielam i po chwili znow,w tym samym miejscu.Jestem w szoku ze tak wczesnie,ale po prostu po pierwszej ciazy juz wiedzialam na co czekac
Za to moj Remis cos zalapal,jakiegos wirusa chyba,wymiotuje bidulek ale dobrze ze przy tym chce pic. No nic,przeczekamy,juniorek rano powinien byc jak nowy,a pokrowce z kanapy i tak byly juz do prania.
Acha,ktoras sie niepokoila wydzielina. Ja mam jej naprwde sporo,czasem chodze sprawdzac co to tak mokro. To normalne w ciazy,jedne maja duzo inne mniej,ale nie ma sie co niepokoic.
Za to moj Remis cos zalapal,jakiegos wirusa chyba,wymiotuje bidulek ale dobrze ze przy tym chce pic. No nic,przeczekamy,juniorek rano powinien byc jak nowy,a pokrowce z kanapy i tak byly juz do prania.
Acha,ktoras sie niepokoila wydzielina. Ja mam jej naprwde sporo,czasem chodze sprawdzac co to tak mokro. To normalne w ciazy,jedne maja duzo inne mniej,ale nie ma sie co niepokoic.
cornelka
zobaczcie jak moje dziecko je kaszkę przy akompaniamencie Godsmack... dźwięk wyszedł kiepsko ale jest obowiązkowy
Jak Natalia je kaszkę - YouTube
tylko trzeba dać głośno to wtedy słychać jak warczy przy jedzeniu
Olga ale słodziak z tej twojej Natalki :-)
Ja już dzisiaj spałaszowałam 3 pączki Normalnie bym tylu nie zjadła, bo nie przepadam zazwyczaj za słodkim.
A i mam z sobą wizytę u endo - hormony mi się ustabilizowały i tsh, ft3 i ft4 mam w normie :-) Ale się cieszę :-)
Witam tłustoczwartkowo
Ja zaliczyłąm 2 pączki tylko. Ale mam jeszcze kilka w zapasie.
Wiecie co? W ogóle nie mam czasu. Pracuję i jakoś tak mam dużo pracy... I jak przychodzę i wchodzę na forum to jest tyle do przeczytania że zapominam co komu odpisać.
Masakra jakaś
Pozdrowionka
Ja zaliczyłąm 2 pączki tylko. Ale mam jeszcze kilka w zapasie.
Wiecie co? W ogóle nie mam czasu. Pracuję i jakoś tak mam dużo pracy... I jak przychodzę i wchodzę na forum to jest tyle do przeczytania że zapominam co komu odpisać.
Masakra jakaś
Pozdrowionka
Ja nie zjadłam jeszcze żadnego pączka, ale przez to bombardowanie na każdym kroku pączkami i faworkami wpałaszowałam galaretkę z wiśniami, bo taka mnie naszła ochota na coś słodkiego:-( Teraz czekam cierpliwie na moją dostawę pączków, ale dostawca jeszcze w pracy siedzi:-( A tak w ogóle to głowa mnie rozbolała, bo dziś mam dzień leżakowania:-( W nocy zaczęło mnie boleć podbrzusze i tak cały dzień mi dokuczało, że postanowiłam to przeleżeć. Teraz jest niby lepiej, ale z kolei przez brak ruchu i świeżego powietrza boli mnie głowa:-( Kurcze jak nie urok to sraczka (przepraszam za wyrażenie;-)) :-)
anek30bb
kruszki
mamo pazdziernik nie mozemy sie doczekac az przeniesiemy Twoj post do odpowiedniego dzialu
zobaczcie to jak im ciezko chociaz sie rozejrzec zeby dac posta w odpowiednim miejscu..
jestem spiaca..
obzarta...
rano zakladaja nam nowe drzwi wejsciowe.. musze wstac o 7!! toz to szok
RatinaZ
Dziewczyny mam pytanko...
Od jakiegoś tygodnia mam czasami takie jakieś bóle podbrzusza...tak mnie ściska czasami mocniej innym razem lżej. Do tej pory starałam się tym nie przejmować,ale dzisiaj jakieś takie czarne myśli mnie naszły a do tego podbrzusze pobolewa mnie cały dzień...to normalne,że tak się rozciąga ten brzuch i może trochę pobolewać. Dodam ze nigdy ni emiałam żadnych plamień a USG miałam 30 stycznia i wszystko na nim było ok...
Jakoś tak się zmartwiłam...
Od jakiegoś tygodnia mam czasami takie jakieś bóle podbrzusza...tak mnie ściska czasami mocniej innym razem lżej. Do tej pory starałam się tym nie przejmować,ale dzisiaj jakieś takie czarne myśli mnie naszły a do tego podbrzusze pobolewa mnie cały dzień...to normalne,że tak się rozciąga ten brzuch i może trochę pobolewać. Dodam ze nigdy ni emiałam żadnych plamień a USG miałam 30 stycznia i wszystko na nim było ok...
Jakoś tak się zmartwiłam...
reklama
stokrotka.af
hejka, ja wszamałam już 3 pączki i mama jeszcze 3 :-) w zeszłym roku jak sobie mogłam pozwalać to wszamałam 10
w kwestii zwierzaków (miałam Briarda-Długowłosy Owczarek Francuski, odszedł na nowotwór w wieku 11 lat ) teraz mam kundelka ze schroniska i królika ja łapałam mocz normalnie do pojemnika, ale mam koleżankę, która latała za swoim psem z patelnią
na obiad mam dorsza, ziemniaczki i kapustkę czerwona gotowaną mniam :-)
mnie ostatnio cycki strasznie bolą od strony pachy
zaparcia mam i ratuję się jabłkiem, sokiem owocowo-warzywnym i activią
żelazo w tabsach kiedyś mnie zapchało na cały tydzień, nie polecam
na 22 marca mam umówione usg 3d i Pap, 3majcie kciuki
w kwestii zwierzaków (miałam Briarda-Długowłosy Owczarek Francuski, odszedł na nowotwór w wieku 11 lat ) teraz mam kundelka ze schroniska i królika ja łapałam mocz normalnie do pojemnika, ale mam koleżankę, która latała za swoim psem z patelnią
na obiad mam dorsza, ziemniaczki i kapustkę czerwona gotowaną mniam :-)
mnie ostatnio cycki strasznie bolą od strony pachy
zaparcia mam i ratuję się jabłkiem, sokiem owocowo-warzywnym i activią
żelazo w tabsach kiedyś mnie zapchało na cały tydzień, nie polecam
na 22 marca mam umówione usg 3d i Pap, 3majcie kciuki