reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Olga, rozmarzyłam się :) Jak ona grzecznie siedzi :) I jak czysto je! Franek już po 5 sekundach stałby na siedzeniu tyłem i walił rękami w ścianę ;) U nas pasy to podstawa :)

zobaczcie jak moje dziecko je kaszkę przy akompaniamencie Godsmack... dźwięk wyszedł kiepsko ale jest obowiązkowy ;)
Jak Natalia je kaszkę - YouTube

tylko trzeba dać głośno to wtedy słychać jak warczy przy jedzeniu

Ja pierdziu,niesamowite....:-D Olga Tobie pączki niepotrzebne jak masz takiego słodziaka...Super...

Witam się tłustoczwartkowo :-) Ile pączków już zjadłyście?

ja jeszcze żadnego, ale to dlatego, że nie chce mi się z domu ruszyć. Niedługo jadę do lekarza i potem na ploty z koleżanką to na pewno wstapię do jakiejś cukierni :-) Straszliwą mam ochotę na pysznego pączka :-)

papa, miłego dnia :-)

Ja wciagnelam juz 1 paczusia a po pracy ze 2 z malzem przy kawce pewnie.Na obiad pizza bo nie mialam czasu juz tego robic,wiec super zdrowo dzis. Ale nie przejmuje sie bo u mnie to rzadko tak bywa.
Olga ciekawa jestem tego filmiku ale w pracy jestem i na tel mi nie odtworzy. Mala pewnie przeslodka i warczy???:confused:

Dziewczyny, nie róbcie faworków na oleju - są niedobre. Najlepsze są na tłustym i niezdrowym smalcu ;) Poza tym to w moich rodzinnych stronach zawsze mówiło się chrust, a nie faworki :D
a moja cora jak byla mniejsza to mowila chlusty :D

Mam do was pytanko , czy to normalne jest ze mam obfite uplawy w ciazy? slyszalam ze powinien sie juz dawno utworzyc ten czop sluzowy i wtedy przestaje leciec ale moze jestem w bledzie?
ja mam duze uplawy, czasem az patrze co to tak mi mokro nagle

zobaczcie jak moje dziecko je kaszkę przy akompaniamencie Godsmack... dźwięk wyszedł kiepsko ale jest obowiązkowy ;)
Jak Natalia je kaszkę - YouTube

tylko trzeba dać głośno to wtedy słychać jak warczy przy jedzeniu
kolezanka1983 byla i sie usmiala :D

Ja wciągnęłam już 2, jeszcze mam 2 w zapasie :p dzisiaj pączki zamiast obiadu :)
a moja corka poszla po cukier i make, kolezanka zakupi mi drozdze w polskim sklepie i zabiore sie do roboty jak juz mi wszystko dostarcza :) :) :)
ktora wpada?? tak za 4godzinki bo jeszcze musze odkurzyc :)

a dziewczyny ktore dostaja dzisiaj zwrot mezow po delegacjach i wyjazdach uszykowaly sie juz na przywitanie ?? :)

Olga ale slodka jest Natalia, jestem pelna podziwu ze tak ladnie zjadla:tak: i tak szybko:szok::tak:
My dzis barszczyk z uszkani , a na drugie rolada ziemniaki i moze szpinak:happy:

reklama
Hej dziewczyny :-)
Marcia mój mąż też dzisiaj wraca z delegacji. :-) Już nie mogę się doczekać bo mi samej trochę smutno. A on pewnie przyjedzie i padnie spać,jutro do pracy pójdzie,wróci,zje,położymy sie na kanapie wieczorem,minie 30 minut i będzie mi chrapał nad głową:-D tyle się nim nacieszę. Dopiero w weekend wróci do żywych.

No ja niestety obstawiam że u mnie będzie podobnie. Szczególnie, że wczoraj jak z nim rozmawiałam to mówił że nie może się tam wyspać, bo jest z tata w delegacji i noclegi mają w hotelach ale w jednym pokoju śpią. A teściu niemiłosiernie chrapie!!! A dzisiaj czeka ich też długa droga bo jadą z pomorza do łodzi. Więc na pewno szybko padnie. Szczególnie że jutro jadą do Częstochowy z samego rana. Mam nadzieję że w weekend sobie odrobimy :-)

Sopelek, ja też mam nadal dużo wydzieliny. Szczególnie odczuwalne jak dużo chodzę, stoję albo się ruszam. To wtedy jakoś więcej ze mnie leci.

Olga Twoja córcia jest naprawdę słodka :-) jesteś szczęściarą :-)

Ja na razie nasmażyłam naleśników a zaraz idę robić farsz szpinakowy no i będę robić te krokiety. Zrobiłam też jedno pranie a teraz drugie siedzi w pralce. A za siebie wezmę się po wszystkim :-) chociaż zmęczony mąż i tak pewnie nie zauważy :hmm:

Do góry