dorotak
Fanka BB :)
kruszki - teraz w ciąży godz. 23 to dla mnie ekstremalna godzina do pójścia spać (chyba że jest weekend i wiem że rano będę mogła trochę pospać);-), ostatnio zazwyczaj koło 22 już padam, bo budzik mnie budzi o 6.10, często leniu****e tak jeszcze z pół godz w łóżku, ale przed 7 już na nogach. Pamiętaj, że u nas jest godzina później ;-).
karola82_82 - dzięki za przepis na faworki, wielkie żarcie to moja ulubiona strona kulinarna, zawsze wyszukuje sobie przepis który najwięcej osób ma w ulubionych Ja nigdy nie robiłam ciasta na faworki, ale pamiętam z dzieciństwa że często w niedzielę mam robiła mam chrust, bo tak u nas się na faworki mówiło ) Może dziś zrobię, o ile będą siły, myślę że dzieci zjedzą bo lubią cukier puder .
Współczuje fatalnego samopoczucia mam nadzieję że się szybko wykurujesz, śle pozytywne fluidy
Amna - zdjęcia z łakociami obłędne, Ty to zawsze musisz wizualnie nas kusić )
karola82_82 - dzięki za przepis na faworki, wielkie żarcie to moja ulubiona strona kulinarna, zawsze wyszukuje sobie przepis który najwięcej osób ma w ulubionych Ja nigdy nie robiłam ciasta na faworki, ale pamiętam z dzieciństwa że często w niedzielę mam robiła mam chrust, bo tak u nas się na faworki mówiło ) Może dziś zrobię, o ile będą siły, myślę że dzieci zjedzą bo lubią cukier puder .
Współczuje fatalnego samopoczucia mam nadzieję że się szybko wykurujesz, śle pozytywne fluidy
Amna - zdjęcia z łakociami obłędne, Ty to zawsze musisz wizualnie nas kusić )
Ostatnia edycja: