reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Drogie psie mamy, co macie w planach obiadowych? ja właśnie zabieram się za żurek, będzie na jutro a dzisiaj ma być brokuła zapiekana z kurczakiem.

reklama
A ja mam Spaniela , staruszek juz z niego bo ma 12 lat ale energii nadal tyle samo :p
Miałam ostanio okazje zakupienia huskiego ale ze niedługo bd sie przeprowadzała to nie miał by kto znim biegac , a tak fakt mial by duzo terenu do biegania ale szkoda mi go jak mial by tak sam biegac po podwórku wiec sie rozmysliłam pozatym moj M nie przepada za zwierzetami ale mysle ze za jakis rok dwa namówie go na bigla który od zawsze mi sie marzy.... :-)

3timeangel- przytulam bardzo mocno;-) Bedzie dobrze musisz w to wierzyć.

My też mamy psa.(Zreszta ja od zawsze wychowana ze zwierzakami i niewyobrazam sobie aby dzieciaki nie miały) Jakieś 2 tyg temu wpadłam na "genialny"pomysł, że pojade po psa dla mojego bo zawsze chciał/marzył. Wiecie taki Suprajs, że go kocham itp:-) jechałam 400 km po nią suczke-Amstaff. Teraz ma 10 tyg i prócz sikania co 10 min:D a na dworzu tylko biega byłoby bosko.
W agresywność psów jakoś wiecie nie wierze do końca- jestem zdania, że pies dobrze wychowany będzie uporządkowany. Zawsze mieliśmy dobermany- przez wielu uważane za groźne a to takie kochane psy- takie ciapy.Mój 3 latek na dobermance jezdzi robi z nia wszytsko co chce a ona nawet nie warknie nie pisnie. A oto nasza Amstaffka Koka P1250082.jpg
U mnie dziś na obiad zupa marchewkowa i nóżki kurczaka, wczoraj były naleśniki:)))

ejj :p ale ja sie myje :p i przy pobieraniu moczu tez :p no i biore srodkowy strumien a nie pierwszy jak w zaleceniu :p no nie wiem, a co do morfologi to pani w lab wiedziala ze w ciazy jestem bo mialam tam jeszcze toco cytomegalie i inne i mowila ze toxo nie mam ale ze z wynikow krwi wynika anemia... pojde do gina to sie dowiem.. dzis wątróbka na obiad :)

jej nie wiedzialam nigdy jak sie pieski rodza, a chcialabym.. bedziesz miala wiecej domownikow :p

Błonka, nie to miałam na myśli:-). Jeszcze niby zalecane, mówili mi na mikrobiologii żeby założyć tampon przed oddaniem moczu, no i oczywiście żaden ręcznik do wytarcia tylko ręczniki papierowe jednorazowe. Zawsze biorę środkowy strumień i tak mam na wytycznych.

U mnie dziś naleśniki i pomidorowa.

Ja jak byłam mała pamietam miałam wilczura ogromne psisko ale takie kochane też zapominał się i mnie jako dziecko czesto przewracał ale później pomagal mi wstawać no i byl przydatny w zimie bo zawsze ciągnoł sanki :p poźniej tez mialam duzego bo owczarka niemieckiego który fakt wydawal sie grozny ale tylko dla obcych o mnie i siostre zawsze byl zadrosny i nie dal nikomu z obcych do nas podejsc no a teraz mam nie zby pokaznego ale za to wielkiego duchem psa bo potrafi wyc caly dzien i noc po tym jak listonosz w dzien przyjdzie :p

Ja widzialam jak sie pieski rodza ale niestety nie moje bo moj pies jest gejem.. powaznie mial swojego przyjaciela ktory byl co prawda wkastrowany ale i tak to facet i to byla jego partnerka a odkad on zaginol moj Ares nic zadnej kobiety :no:

natasszzka - ale to nie jest amstaff! tylko pitbulle mają takie umaszczenie, nie ma amstaffów red nose, zresztą jak nie ma rodowodu to można sobie dywagować co to jest :p ale amstaff na pewno nie ;) kupiłaś pitbulla kochana ;)

a u mnie na obiad nie powiem co bo się wstydzę :p

swoją drogą jeśli ktoś chce rasowego psa, bez rodowodu, tanio a nawet za darmo - polecam :(
--> http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry