reklama
martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
A ja mam Spaniela , staruszek juz z niego bo ma 12 lat ale energii nadal tyle samo
Miałam ostanio okazje zakupienia huskiego ale ze niedługo bd sie przeprowadzała to nie miał by kto znim biegac , a tak fakt mial by duzo terenu do biegania ale szkoda mi go jak mial by tak sam biegac po podwórku wiec sie rozmysliłam pozatym moj M nie przepada za zwierzetami ale mysle ze za jakis rok dwa namówie go na bigla który od zawsze mi sie marzy.... :-)
Miałam ostanio okazje zakupienia huskiego ale ze niedługo bd sie przeprowadzała to nie miał by kto znim biegac , a tak fakt mial by duzo terenu do biegania ale szkoda mi go jak mial by tak sam biegac po podwórku wiec sie rozmysliłam pozatym moj M nie przepada za zwierzetami ale mysle ze za jakis rok dwa namówie go na bigla który od zawsze mi sie marzy.... :-)
natasszzka87
3timeangel- przytulam bardzo mocno;-) Bedzie dobrze musisz w to wierzyć.
My też mamy psa.(Zreszta ja od zawsze wychowana ze zwierzakami i niewyobrazam sobie aby dzieciaki nie miały) Jakieś 2 tyg temu wpadłam na "genialny"pomysł, że pojade po psa dla mojego bo zawsze chciał/marzył. Wiecie taki Suprajs, że go kocham itp:-) jechałam 400 km po nią suczke-Amstaff. Teraz ma 10 tyg i prócz sikania co 10 min a na dworzu tylko biega byłoby bosko.
W agresywność psów jakoś wiecie nie wierze do końca- jestem zdania, że pies dobrze wychowany będzie uporządkowany. Zawsze mieliśmy dobermany- przez wielu uważane za groźne a to takie kochane psy- takie ciapy.Mój 3 latek na dobermance jezdzi robi z nia wszytsko co chce a ona nawet nie warknie nie pisnie. A oto nasza Amstaffka Koka
U mnie dziś na obiad zupa marchewkowa i nóżki kurczaka, wczoraj były naleśniki))
My też mamy psa.(Zreszta ja od zawsze wychowana ze zwierzakami i niewyobrazam sobie aby dzieciaki nie miały) Jakieś 2 tyg temu wpadłam na "genialny"pomysł, że pojade po psa dla mojego bo zawsze chciał/marzył. Wiecie taki Suprajs, że go kocham itp:-) jechałam 400 km po nią suczke-Amstaff. Teraz ma 10 tyg i prócz sikania co 10 min a na dworzu tylko biega byłoby bosko.
W agresywność psów jakoś wiecie nie wierze do końca- jestem zdania, że pies dobrze wychowany będzie uporządkowany. Zawsze mieliśmy dobermany- przez wielu uważane za groźne a to takie kochane psy- takie ciapy.Mój 3 latek na dobermance jezdzi robi z nia wszytsko co chce a ona nawet nie warknie nie pisnie. A oto nasza Amstaffka Koka
U mnie dziś na obiad zupa marchewkowa i nóżki kurczaka, wczoraj były naleśniki))
ejj ale ja sie myje i przy pobieraniu moczu tez no i biore srodkowy strumien a nie pierwszy jak w zaleceniu no nie wiem, a co do morfologi to pani w lab wiedziala ze w ciazy jestem bo mialam tam jeszcze toco cytomegalie i inne i mowila ze toxo nie mam ale ze z wynikow krwi wynika anemia... pojde do gina to sie dowiem.. dzis wątróbka na obiad
jej nie wiedzialam nigdy jak sie pieski rodza, a chcialabym.. bedziesz miala wiecej domownikow
jej nie wiedzialam nigdy jak sie pieski rodza, a chcialabym.. bedziesz miala wiecej domownikow
Błonka, nie to miałam na myśli:-). Jeszcze niby zalecane, mówili mi na mikrobiologii żeby założyć tampon przed oddaniem moczu, no i oczywiście żaden ręcznik do wytarcia tylko ręczniki papierowe jednorazowe. Zawsze biorę środkowy strumień i tak mam na wytycznych.
U mnie dziś naleśniki i pomidorowa.
U mnie dziś naleśniki i pomidorowa.
martynaxyxymartyna
Ja jak byłam mała pamietam miałam wilczura ogromne psisko ale takie kochane też zapominał się i mnie jako dziecko czesto przewracał ale później pomagal mi wstawać no i byl przydatny w zimie bo zawsze ciągnoł sanki poźniej tez mialam duzego bo owczarka niemieckiego który fakt wydawal sie grozny ale tylko dla obcych o mnie i siostre zawsze byl zadrosny i nie dal nikomu z obcych do nas podejsc no a teraz mam nie zby pokaznego ale za to wielkiego duchem psa bo potrafi wyc caly dzien i noc po tym jak listonosz w dzien przyjdzie
Ja widzialam jak sie pieski rodza ale niestety nie moje bo moj pies jest gejem.. powaznie mial swojego przyjaciela ktory byl co prawda wkastrowany ale i tak to facet i to byla jego partnerka a odkad on zaginol moj Ares nic zadnej kobiety
Ja widzialam jak sie pieski rodza ale niestety nie moje bo moj pies jest gejem.. powaznie mial swojego przyjaciela ktory byl co prawda wkastrowany ale i tak to facet i to byla jego partnerka a odkad on zaginol moj Ares nic zadnej kobiety
agos3009
u mnie na obiadek roladki drobiowe ze szpinakiem... mniam!
Olga RaQ
natasszzka - ale to nie jest amstaff! tylko pitbulle mają takie umaszczenie, nie ma amstaffów red nose, zresztą jak nie ma rodowodu to można sobie dywagować co to jest ale amstaff na pewno nie kupiłaś pitbulla kochana
a u mnie na obiad nie powiem co bo się wstydzę
swoją drogą jeśli ktoś chce rasowego psa, bez rodowodu, tanio a nawet za darmo - polecam
--> http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69
a u mnie na obiad nie powiem co bo się wstydzę
swoją drogą jeśli ktoś chce rasowego psa, bez rodowodu, tanio a nawet za darmo - polecam
--> http://www.amstaff-pitbull.eu/viewforum.php?f=69
Ostatnia edycja:
reklama
martynaxyxymartyna
sopelek83 to chetnie oddam Ci kilka moich