reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
Olga ty to masz z tym wekiem..:-D:-D smacznego:tak:

K8libby fajnie ,ze masz dobry humor:tak: ja tez mam nie najgorszy :tak:

Mój syn tez nie chorowal (raz na rok sie mu zdarzylo) po ospie ciagle kaszle i katar juz nie mam sily :no: Tydz spokoju i znów ,wiona przedszkola tez jest bo helendery puszczaja dzieci w okropnych stanach do szkoly:no: jak ospa panowala to jedna puscila dziecko z bablami:szok::wściekła/y:

marcia331 - kapitalny pomysł na mmsa :-D mąż musiał się ucieszyć z takiej walentynki, inaczej być nie może :)

k8libby - fajnie że Tobie walentynki się udały w 100%

stokrotka.af - ja też wczoraj zaszalałam i na poprawę humoru kupiłam sobie nowy staniczek (też zwykle na push-upach ;P) i śliczne majteczki, muszę więcej tych biustonoszy kupić, taki rozmiar jak teraz mam mógłby być zawsze, nie za duży nie za mały ;-).

Katarynka24 - gratuluje wizyty i usg

Amna - ja mam podobne bóle, ale u mnie z pewnością to zaparcia są przyczyną :wściekła/y: Właśnie jakieś pół godzinki temu tak mnie bolało, że mało pod biurko w pracy nie weszłam, jakiś okropny skręt kiszek i wylądowałam w kibelku :/ Pije activie, jem jogurty z dwoma łyżkami płatków owsianych i tak zaparcia są :wściekła/y::wściekła/y:

Olga RaQ - mniami bułeczka z jajkiem, smacznego :-D U nas jeszcze nie pada, ale okropnie wieje, dobrze że teraz tylko 9 stopni na minusie, a nie 20 bo by była masakra.

---
Jak wcześniej pisałam na pocieszenie kupiłam sobie nową bieliznę, przyszły moje zakupy z all, które wylicytowałam niedrogo: różowa bluzeczka 2PI547 B.P.C. ŚWIETNA KOSZULA 36 (2094014484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i szary sweterek 1OS143 FASHIONWORLD MODNA BLUZA 36/38 (2094015786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Póki co strasznie duże pomimo że to rozmiar 36/38 ale przydadzą się, jestem zadowolona z zakupu, teraz muszę upolować jakieś spodnie.
A z mężem to tak, byłam po niego w pracy, bo razem wracamy i przed wyjściem położył przede mną dużą róże, bez słowa. Może jestem chamska, bo powiedziałam mu, że pewnie kupił mi tą róże bo inni w pracy kupowali. :dry: Zdenerwował mnie, że nawet nie potrafi powiedzieć przepraszam, położył róże i myśli że sprawa załatwiona :wściekła/y::wściekła/y:. Cała drogę mu swoje żale wylewałam i płakała, ale to tylko go bardziej wnerwiało, bo jego zdaniem ja wciąż nie mam racji. No i dalej w martwym punkcie stoimy. :frown:

czesc Dziewczyny, a ja dzis bylam u lekarza, bo bralam luteine dopochwowo i mialam jakos tak duzo sluzu.Dostalam teraz pod jezyk bo zrobil mi sie jakis grzybek - lekarka mi przepisala Pimafucin.Troche sie martwie, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Dorotak tak mi przykro:-( jak on może cię w tym stanie tak denerwować?? dobrze że są zakupy przez internet i można sobie poprawić w ten sposób humorek :-D Bądź dzielna...może zmądrzeje .:-p

Cieszę się dziewczynki że wizyty się udały. Tak bym chciała zrobić sobie usg, jakoś się dziwnie boję...dziś miałam dziwny sen, płakałam, w ogóle śnią mi się ostatnio jakieś glupoty:-p

U mnie pogoda katastrofa, zamieć śnieżna, korki i zero pługów. Miałam jechać oddać krew, ale w tej sytuacji odłożę to na piątek a może nawet poniedziałek. Oby zdążyć przed wizytą w środę.

A co do walentynek, dostałam od męża płytę Adele z koncertu i do tego to samo mp3. Super, fantastyczny koncert w HD. Uwielbiam ją :-D

dorotak Ja rowniez pije jogurty bo biore antybiotyk,ale w cale nie pomaga cholera:no: chyba jak bede w miescie poradze sie w aptece...

wyspalam sie :) dzien dobry :) w uk 8stopni, sloneczko pelna para, chyba cos pojde w ogrodzie ogarnac :) smieci z zimy pozbieram chociaz :) chcialam zamiesc chodniki, ale niestety moj ojciec pozyczyl miotle i nie ma jak
nie wiem co na obiad zrobic, kompletny brak weny..

mam anemie i bakterie w moczu :szok: odebralam wyniki badan... noszzzz zawsze wyniki wzorowe... moze dlatego jestem taka z dup......... zelazo chyba na anemie? ide do lekarza dopiero w nastepny piatek... moglam tej piguly zapytac co brac na to...
Pozdrowionka kobitki :) :D przyjemnego zimowego dnia :D

reklama
Błonka na bakterie w moczu dostaniesz furagin a anemii możesz jeszcze nie mieć. To są normy dla normalnych ludzi w ciąży są trochę niższe. Jeżeli masz tylko ciut poniżej to jeszcze nie ma dramatu. Jedz wątróbki, szpinak, czerwone mięso :)) po żelazie w tabletkach możesz mieć mega zaparcia może jeszcze nie trzeba brać

Do góry