reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
Olga ty to masz z tym wekiem..:-D:-D smacznego:tak:

K8libby fajnie ,ze masz dobry humor:tak: ja tez mam nie najgorszy :tak:

Mój syn tez nie chorowal (raz na rok sie mu zdarzylo) po ospie ciagle kaszle i katar juz nie mam sily :no: Tydz spokoju i znów ,wiona przedszkola tez jest bo helendery puszczaja dzieci w okropnych stanach do szkoly:no: jak ospa panowala to jedna puscila dziecko z bablami:szok::wściekła/y:

marcia331 - kapitalny pomysł na mmsa :-D mąż musiał się ucieszyć z takiej walentynki, inaczej być nie może :)

k8libby - fajnie że Tobie walentynki się udały w 100%

stokrotka.af - ja też wczoraj zaszalałam i na poprawę humoru kupiłam sobie nowy staniczek (też zwykle na push-upach ;P) i śliczne majteczki, muszę więcej tych biustonoszy kupić, taki rozmiar jak teraz mam mógłby być zawsze, nie za duży nie za mały ;-).

Katarynka24 - gratuluje wizyty i usg

Amna - ja mam podobne bóle, ale u mnie z pewnością to zaparcia są przyczyną :wściekła/y: Właśnie jakieś pół godzinki temu tak mnie bolało, że mało pod biurko w pracy nie weszłam, jakiś okropny skręt kiszek i wylądowałam w kibelku :/ Pije activie, jem jogurty z dwoma łyżkami płatków owsianych i tak zaparcia są :wściekła/y::wściekła/y:

Olga RaQ - mniami bułeczka z jajkiem, smacznego :-D U nas jeszcze nie pada, ale okropnie wieje, dobrze że teraz tylko 9 stopni na minusie, a nie 20 bo by była masakra.

---
Jak wcześniej pisałam na pocieszenie kupiłam sobie nową bieliznę, przyszły moje zakupy z all, które wylicytowałam niedrogo: różowa bluzeczka 2PI547 B.P.C. ŚWIETNA KOSZULA 36 (2094014484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i szary sweterek 1OS143 FASHIONWORLD MODNA BLUZA 36/38 (2094015786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Póki co strasznie duże pomimo że to rozmiar 36/38 ale przydadzą się, jestem zadowolona z zakupu, teraz muszę upolować jakieś spodnie.
A z mężem to tak, byłam po niego w pracy, bo razem wracamy i przed wyjściem położył przede mną dużą róże, bez słowa. Może jestem chamska, bo powiedziałam mu, że pewnie kupił mi tą róże bo inni w pracy kupowali. :dry: Zdenerwował mnie, że nawet nie potrafi powiedzieć przepraszam, położył róże i myśli że sprawa załatwiona :wściekła/y::wściekła/y:. Cała drogę mu swoje żale wylewałam i płakała, ale to tylko go bardziej wnerwiało, bo jego zdaniem ja wciąż nie mam racji. No i dalej w martwym punkcie stoimy. :frown:

czesc Dziewczyny, a ja dzis bylam u lekarza, bo bralam luteine dopochwowo i mialam jakos tak duzo sluzu.Dostalam teraz pod jezyk bo zrobil mi sie jakis grzybek - lekarka mi przepisala Pimafucin.Troche sie martwie, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Dorotak tak mi przykro:-( jak on może cię w tym stanie tak denerwować?? dobrze że są zakupy przez internet i można sobie poprawić w ten sposób humorek :-D Bądź dzielna...może zmądrzeje .:-p

Cieszę się dziewczynki że wizyty się udały. Tak bym chciała zrobić sobie usg, jakoś się dziwnie boję...dziś miałam dziwny sen, płakałam, w ogóle śnią mi się ostatnio jakieś glupoty:-p

U mnie pogoda katastrofa, zamieć śnieżna, korki i zero pługów. Miałam jechać oddać krew, ale w tej sytuacji odłożę to na piątek a może nawet poniedziałek. Oby zdążyć przed wizytą w środę.

A co do walentynek, dostałam od męża płytę Adele z koncertu i do tego to samo mp3. Super, fantastyczny koncert w HD. Uwielbiam ją :-D

dorotak Ja rowniez pije jogurty bo biore antybiotyk,ale w cale nie pomaga cholera:no: chyba jak bede w miescie poradze sie w aptece...

wyspalam sie :) dzien dobry :) w uk 8stopni, sloneczko pelna para, chyba cos pojde w ogrodzie ogarnac :) smieci z zimy pozbieram chociaz :) chcialam zamiesc chodniki, ale niestety moj ojciec pozyczyl miotle i nie ma jak
nie wiem co na obiad zrobic, kompletny brak weny..

mam anemie i bakterie w moczu :szok: odebralam wyniki badan... noszzzz zawsze wyniki wzorowe... moze dlatego jestem taka z dup......... zelazo chyba na anemie? ide do lekarza dopiero w nastepny piatek... moglam tej piguly zapytac co brac na to...
Pozdrowionka kobitki :) :D przyjemnego zimowego dnia :D

reklama
Błonka na bakterie w moczu dostaniesz furagin a anemii możesz jeszcze nie mieć. To są normy dla normalnych ludzi w ciąży są trochę niższe. Jeżeli masz tylko ciut poniżej to jeszcze nie ma dramatu. Jedz wątróbki, szpinak, czerwone mięso :)) po żelazie w tabletkach możesz mieć mega zaparcia może jeszcze nie trzeba brać

Do góry