marcia331 - kapitalny pomysł na mmsa
mąż musiał się ucieszyć z takiej walentynki, inaczej być nie może
k8libby - fajnie że Tobie walentynki się udały w 100%
stokrotka.af - ja też wczoraj zaszalałam i na poprawę humoru kupiłam sobie nowy staniczek (też zwykle na push-upach ;P) i śliczne majteczki, muszę więcej tych biustonoszy kupić, taki rozmiar jak teraz mam mógłby być zawsze, nie za duży nie za mały ;-).
Katarynka24 - gratuluje wizyty i usg
Amna - ja mam podobne bóle, ale u mnie z pewnością to zaparcia są przyczyną
Właśnie jakieś pół godzinki temu tak mnie bolało, że mało pod biurko w pracy nie weszłam, jakiś okropny skręt kiszek i wylądowałam w kibelku :/ Pije activie, jem jogurty z dwoma łyżkami płatków owsianych i tak zaparcia są
Olga RaQ - mniami bułeczka z jajkiem, smacznego
U nas jeszcze nie pada, ale okropnie wieje, dobrze że teraz tylko 9 stopni na minusie, a nie 20 bo by była masakra.
---
Jak wcześniej pisałam na pocieszenie kupiłam sobie nową bieliznę, przyszły moje zakupy z all, które wylicytowałam niedrogo: różowa bluzeczka
2PI547 B.P.C. ŚWIETNA KOSZULA 36 (2094014484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i szary sweterek
1OS143 FASHIONWORLD MODNA BLUZA 36/38 (2094015786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Póki co strasznie duże pomimo że to rozmiar 36/38 ale przydadzą się, jestem zadowolona z zakupu, teraz muszę upolować jakieś spodnie.
A z mężem to tak, byłam po niego w pracy, bo razem wracamy i przed wyjściem położył przede mną dużą róże, bez słowa. Może jestem chamska, bo powiedziałam mu, że pewnie kupił mi tą róże bo inni w pracy kupowali.
Zdenerwował mnie, że nawet nie potrafi powiedzieć przepraszam, położył róże i myśli że sprawa załatwiona
. Cała drogę mu swoje żale wylewałam i płakała, ale to tylko go bardziej wnerwiało, bo jego zdaniem ja wciąż nie mam racji. No i dalej w martwym punkcie stoimy.