Cześć dziewczyny, wiem, że ten temat był gdzieś poruszany ale mam nadzieje, że pomożecie. Co myślicie o kupnie detektora?, na allegro jest tani używany babysound i się zastanawiam. Z jednej strony bardzo by mnie uspokoiło słuchanie raz na parę dni, a z drugiej boję się paniki, jak nie znajdę tętna.
A do tego wczoraj miałam mega kłótnię z mężem, wpadłam w jakiś szał i oczywiście tera zmam wyrzuty sumienia, że zaszkodziłam dziecku:-(
Też byłam u fryzjera na podcięciu końcówek, ale humor wcale nie lepszy po tym.
Pozdrawiam serdecznie
no witam, kilka dziewczyn ma detektory, rowniez ja, na poczatku byl szal, sluchalam 3 razy dziennie, teraz raz na kilka dni, ale na tym etapie akurat moja dzidzia plywa chyba w kolko, biega tam jak kon w kolko, bo wczoraj to prawie sie posikalam ze smiechu, szybkie tetno, i co chwile gdzies bieglo, potem dobiegalo i znowu uciekalo, nie lada wyczyn byl zlokalizowac wczoraj miejsce gdzie w ogole bedziemy mogli go/ja posluchac
a moj M. na to, nie mozesz tyle kawy pic! a ja zaczelam sie wkurzac bo w pracy pije bezkofeinowa, a w domu to siki, wiec nie nie jest pobudzone przez kawe
dziewczyny Ci napisza jaki detektor kupily w PL, ja mam fetal doppler ale mieszkam w UK, wiec zupelnie nie wiem co najlepiej kupic w PL
no a tak ogolnie to tu dzis spokojnie, zauwazalam ze kazda sobota taka tu jest
glowa mnie boli dzisiaj
( lyknelam rano 2 paracetamole bo bym padla w pracy, no jutro wolne, wiec sie wyspie
no to tyle
chcialam sie zabrac za porzadek z lista, bo wystarczy wszystkie posty zacytowac, wyedytowac, pewno 10minut i po krzyku, ale mam lenia troszke, moze jutro to zrobie, albo ktos inny sie za to weznie co??
no dobra, to tyle dziewczynki
aaa i chyba pojde na macierzynskie na koniec maja, skoro teraz padam, to co dopiero za miesiac, dwa.. padam na ryj wieczorem..