ilovesummer
Fanka BB :)
Exotic87 Twoje ryzyko jest bardzo niskie. Podwyższone ryzyko jest wówczas gdy jest > 1:300- wówczas zalecana jest dalsza diagnostyka. Możesz wiec spać spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja takze przezylam pierwsza ciaze 9lat temu nie sluchajac serduszka itd. ale nie uwazam sie za gadzedziare ale usmialam sie z tego hah moj detektor kosztowal ok200zl. nie uwazam ze to bylby duzy koszt, nawet na polskie warunki, pisalam juz zeby gdyby bylo miniaturowe usg to takze bym kupila, przeciez detektor przyda sie potem kuzynce, siostrze, kolezance itdSzczerze to jakos nie ciagnie mnie do tych detektorow.Taka zabawka dla gadzeciarzy. Mysle ze ta pieniadze moge cos kupic dla maluszka a ten zakup jest i tak przydatny tylko na pare miesiecy.Przezylam pierwsza ciaze bez podluchiwania przezyje i druga.Nie ciagnie mnie specjalnie do podsluchiwania.
ja takze przezylam pierwsza ciaze 9lat temu nie sluchajac serduszka itd. ale nie uwazam sie za gadzedziare ale usmialam sie z tego hah moj detektor kosztowal ok200zl. nie uwazam ze to bylby duzy koszt, nawet na polskie warunki, pisalam juz zeby gdyby bylo miniaturowe usg to takze bym kupila, przeciez detektor przyda sie potem kuzynce, siostrze, kolezance itd