Witam dziewczyny, u mnie nieprzespana noc chyba mam zapalenie zatok i odrazu pytanie do marci, jaki brałaś antybiotyk - duomox?. Moja teściowa, jest pediatra i rodzinnym i chce mi dać duomox, ale na mnie zawsze lepiej działał augmentin. Ah dziewczyny wykrakałam wczoraj bo to chyba te zatoki od zebów, od resekcji które miałam rok temu 2 razy miałam bol zębów, następnego dnia okropne bóle zatok. Oczywiście pierwsze kroki kierowałam do chirurga, prześwietlali, obstukiwali, macali dziąsła, sprawdzali rany po szwach, żywotność wszystkich zębów w szeregu i zawsze diagnoza zeby sa zdrowe, ostatnio tak miałam w maju. Teściowa kierowała mnie na tomograf zatok, ale zaszłam w ciąże, przed staraniami zrobiłam panoramę, jeszcze na końcu listopada i aż sama lekarka dziwiła się, że zmiany tak pięknie sie cofają, sama kość odbudowuje się latami. Muszę wziąść antybiotyk boje się, że bakterie dostaną się do dziecka ja jeszcze kluję sie clexne więc transport łożysko - dzidzia jest ponoć aktywniejszy.
Co do mężów, mój maż ma chyba już dość moich ciągłych schiz, on jest mimo wszytko optymistą , a ja zupełnie na odwrót itd. Rzeczywiście od dłuższego czasu mamy cały czas pod górkę, 2 dni radości po genetycznym i masz problemy z zębami, do tego dochodzą problemy z pieniędzmi, bo np. styczniu 4 wizyty u ginekologa, 3 razy endokrynolog, z 1000 zł lekarze, już nie mówię o lekach. Clexane jest już nie refundowany i kosztuje ponad 100 zł, a to starcza na 10 dni.
Co do mężów, mój maż ma chyba już dość moich ciągłych schiz, on jest mimo wszytko optymistą , a ja zupełnie na odwrót itd. Rzeczywiście od dłuższego czasu mamy cały czas pod górkę, 2 dni radości po genetycznym i masz problemy z zębami, do tego dochodzą problemy z pieniędzmi, bo np. styczniu 4 wizyty u ginekologa, 3 razy endokrynolog, z 1000 zł lekarze, już nie mówię o lekach. Clexane jest już nie refundowany i kosztuje ponad 100 zł, a to starcza na 10 dni.