reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
juditka ja mam za niecale 3 tyg dopiero, ogladam ddtvn, pierwszy raz w zyciu widze hamak dla niemowlecia!
mam lenia.. zaraz przychdzi facet wykladzine zakladac

Karolina - gdzieś za trzy tygodnie, muszę policzyć dokładnie, suka ma ciążę 62 dni :)

uff, poodkurzałam. ależ się zmęczyłam :p
otworzyłam okno, ale super świeże powietrze! może jak mąż wróci z pracy to się przejdziemy na spacer? ale jest fajnie! słoneczko. Choć rano było -19

Olga nie otwiera mi się ten link nawet jak dopiszę www., mogłabyś skoro Tobie się otwiera napisać mi pod jakim kątem te narządy są u chłopca a jak u dziewczynki?

Karenm nie interpretuj sama :) katy są w wątku o przeczuciach co do płci a ten link co sie nie otwiera pokazuje jak wyglądają narządy u dziewczynek i u chłopców w poszczególnych tyg ale nie na usg

k8libby - mniamuśny wypiek, narobiłaś smaka ;)

sempe - dla mnie te 10arów było by w sam raz, bo 6 to masakra, sąsiadowi przez okno można zaglądać, a takie małe bo to osiedle, trzeba by było się na dwie działki przysadzić, ale to przetarg wiec jest ryzyko że nie uda się dwóch obok siebie kupić, a to nie mały wydatek :baffled:. Wasza działeczka imponująco duża, super!
Współczuję tego bólu głowy, ja dziś rano też obudziłam się z okropnym bólem głowy i to chyba przez zatoki. Właśnie wzięłam apap, bo wiem że mogę, ale czym by tu się jeszcze poratować, bo ból niemiłosierny?:confused: Od kilku tygodni coś mi tam spływa po gardle, czasem pobolewała głowa, ale jakoś przetrzymałam, nawet przez kilka dni w jednej dziurce nosowej takie jakby małe skrzepy krwi ciągle miałam, ale koleżanki powiedziały że to właśnie przez zatoki. Łep mi pęka, mam nadzieję że choć trochę po apappie zelży...

Mart81, Black_Opal, juditka - trzymam kciuki za wasze wizyty i usg, czekam na same dobre wieści :))

Olga RaQ - już kopniak jakiś poleciał, ale ślę kolejnego :-D, fajnie że piesek ćwiczył jak należy i to psie usg musi być niesamowite :) A u nas dziś w nocy było -26 stopni :sorry:

witajcie koleżanki, Olga wyobraziłam sobie jak przygotowujesz pokoik dla szczeniaczków: jednakowe kołyski, misie, różowo-błękitne kokardy i góra mini pampersów :-D:-D:-D

a ja dziś pospałam - jak niemowle - od 20.30 do 7 rano!! :szok: aż się cała połamana obudziłam!!

reklama
dorotak - dzięki za kopa :) dopijam kawę i pomału ożywam, niby tak przestrzegają przed kofeiną w ciąży ale ja gdzieś o tej porze jak teraz muszę wypić z dwóch łyżeczek, bez tego nie żyję... z Natalią też piłam...

Natalia o dziwo pije mleko pepti :) ono jest obrzydliwe, śmierdzi i ma taki gorzkawy posmak, myślałam że nie będzie go chciała... wczoraj rano dostała jeszcze ze dwie miarki zwykłego, ale po południu i dziś już tylko pepti, na razie wypryski jej zeschły i nie są czerwone ale trudno powiedzieć czy to od zmiany mleka, alergeny potrafią długo siedzieć w organiźmie...

katjusza - no to by było słodkie :) wolę jednak niech leżą w kojcu z mamą, niech się nimi zajmie bo karmić każde po kolei, masować brzuszek, czyścić z kupki - to by była robota ;)
choć tak się może zdarzyć, jak suka źle się opiekuje to trzeba 24h na dobę tam siedzieć i to robić, przystawiać je do cyca, masować... mam jednak nadzieję że Kena sprosta zadaniu :) i tak pierwsze kilka nocy pewnie spędzę obok kojca na materacu :p

ależ to będzie ciekawe doświadczenie :D

Ostatnia edycja:
Do góry