reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Więc kruszki za mną to chodzą pierogi ruskie, rolada z kluseczkami śląskimi i kapustką czerwoną, i jeszcze trochę ogórkowa w sumie :tak:
dodam jeszcze placki po węgiersku mniammmm

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnie wam,ze macie zachcianki.Ja to ciagle na lekach to zmulona jestem:-( i brak apetytu calkowity mnie dopadl.Mam nadzieje,ze bede mogla juz odstawic antybiotyk i wszystko wroci do normy.Jesli nie bede go brala az do porodu,niestety.Jak ma pomoc to trzeba juz:tak:

hej, witam :-)

u mnie nic ciekawego
wieczorami boli mnie brzuch i zaczynam się zastanawiać czy to normalne, że tak regularnie...
zachcianki już mniejsze, ale apetyt wciąż dopisuje - brzuch rośnie jak szalony

smaruję się oliwką, ale jak skończę to opakowanie to balsam jakiś zakupię,
bo po smarowaniu strasznie się lepię i nie podoba mi się to :dry:

nadrabiam zaległości w czytaniu książek i oglądaniu filmów, dlatego rzadko się odzywam :sorry2:

dziś podglądałam moją kropcię na USG - leżała sobie z rączką pod główką :-)
potem zaczęła machać do mnie łapkami, aż mi oczy zwilgotniały ze wzruszenia ;-)

już nie mogę się doczekać, aż ją poczuję - w kolejnych ciążach szybciej czuć pukanie :laugh2:

cornelka ja używam masła kakaowego z Palmer's przeciw pojawianiu się rozstępów i Pharmacerisa do biustu.cena przyzwoita, konsystencja i zapach spoko.

Ostatnia edycja:
Dobry z wieczorka a raczej nocki!
Dopiero teraz TZ mi odstapil laptopa i tak wpadlam choc kilka slow skrobnac. Ale tyle tych stron dzis walnelyscie ze nie dam rady odniesc sie do wszystkiego.

Ktos pytal o smarowidla, wiec ja poprzednia ciaze uzywalam tylko balsam maslo kakaowe co mi polozna polecila. Zapach poprostu cudny, sama czekoladka:-D No a rozstepow zadnych nie mialam choc duzo przytylam, ale tu ponoc najwiecej zalezy od elastycznosci skory. Tak se mysle ze teraz ta moja skora juz moze byc "gorszej jakosci z racji starosci" i chyba juz niedlugo zaopatrze sie w to maselko.
Ale ze szpinaku w ciazy lepiej nie???!!!:szok: Matko, to moze wogole warzyw tez lepiej nie;-) Kiedys gdzies slyszalam super rewelacje: owoce w ciazy owszem ale tylko bezpestkowe!!! To ja przepraszam ze zapytowuje, ale to w takim raze jakie?;-) To taki ciazowy rebusik:-D
I tym wesolym akcentem koncze i zycze slodkich snow (bezpestkowych:rofl2:).

Co tam rozstepy wymioty itp.Moj maz to dupek .Malzenstwo mi sie sypie ,jeszcze sie zastanawialam ale chyba nie mam wyjscia jak po prostu sie rozwiesc bo zaczelam sie go bac.Jak sie wscieknie to nie panuje nad soba.Zlapal mnie dzis za szyje potem znow wyl na mnie i znow doskoczyl scisna rece i z calej sily popchna Szczescie ze bylam obok lozka to zdazylam sie jakos zlapac ,jakby nie to to gruchnelabym na podloge i wyrznela glowa o stol .Noc z glowy ,poszedl spad do mamusi nagadal na mnie usprawiedliwil sie ona nie zwrocila na to co zrobil uwagi tylko twierdzila ze to przez to ze byla klotnia i oczywiscie ja niedobra a on swiety Dziewczyny jak dam sobie rade z 2 dzieci Za co wychowam? jak pojde do pracy?z kim je zostawie? Jestem zalamana tyle dziewczyn poronilo a tak pragnely tego dziecka a dlamnie ta ciaza to problem U mamy nie bede miec internetu bo nie bedzie mnie stac na nic A Luizka tata i tata i tata i dziecko bez ojca ma zostac?niewiem co robic boje sie okropnie tego co bedzie dalej Chyba jutro sie pakuje i jade do domu z mala

Doti, jedź, bądź twarda... dasz radę!
...masz jakieś dowody? nagrywałaś to co on gada na telefon? dobrze by było żebyś miała coś na niego jako dowód złego traktowania przed sądem... na teściową też, choć kilka zdań jak na ciebie gada...
lepiej klepać biedę samej niż niszczyć sobie życie w takim chorym układzie... może dałabyś radę wytrzymać, ale kiedyś po latach mogłabyś bardzo żałować że już wcześniej tego nie przerwałaś...no i to też dla dobra dzieci.
A na świecie jest jeszcze wielu innych facetów, skąd wiesz jak się ułoży? wszystko może się zdarzyć, a nie zdarzy się póki będziesz tam siedzieć...

witam wtorkowo:-)
dzis mój dzien:-) choć od rana dzieciaki mi juz dały nieźle w kosc:wściekła/y:

zaraz sobie Anatolka zaparze:-)

Doti jedz... poradz się matki... dowiedz się co ona o tym wszystkim myśli... podzwon po instytucjach pomagającym... a do sądu złóz wniosek o separacje i alimenty, jak juz to zrobisz idz do MOPS i dostaniesz od nich pomoc, proszę zacznij myslec o sobie i dzieciach... tylko pamiętaj nie pokazuj męzowi i jego matce ze się boisz!! idz po porade są takie bezpłatne porady prawne, poszukaj w swoim miescie.
nie mysl o tym ze u mamy nie ma internetu idz raz na tydzien do kogos kto ma internet albo do kafejki i daj znac co u Ciebie słychac... trzymaj się..

lece do obowiązków

doti też uważam, że brak internetu to Twoje najmniejsze zmartwienie w chwili obecnej. nie daj się i walcz o godne życie dla siebie i dzieci. ściskam mocno i trzymam kciuki za to, żeby się udało

reklama
Czesc Dziewczyny!
Dzisiaj mam smutny dzien bo dzisiaj jest trzecia rocznica smierci mojej mamy:(
[*].
Jakos sie pozbieram i potem tu zajrze.

Do góry