reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

ja już spojrzałam na allegro i te same dużo tańsze, poszukam jeszcze jakieś inne firmy i trzeba będzie coś wybrać i zamówić, bo znów spadł śnieg i się przed chwilą mało nie zabiłam jak wyskoczyłam z psami na trawniczek w moich gładziutkich od spodu DC :p
mam trekkingowe z fajną podeszwą ale mi się nie chce sznurować na te 3 minuty, a takie śniegowce super bo się tylko nogę wsuwa do środka, pamiętam że zeszłej zimy w tych z tesco z moim brzucholem to miałam super :)

reklama
Ostatnia edycja:
Piekna ta sukienka!
A mi śniegowce na całe szczęście nie potrzebne, w Szczecinie śnieg najdłużej 5min leżał, nie zapowiada się, żeby coś się w tej materii zmieniło.
Zamiast UGG wolę Emu :)

Dzwoniłam do położnej to powiedziała ze wąchać mogę ale nie smarować brzucha bo amol wygrzewa a nie wolno,ale na wszelki wypadek ograniczę stosowanie do minimum.Buciki ładne mój M ma nieco inne ale coś tego typu już drugi sezon są nie do zdarcia.

No widzę że dzisiaj wątek zakupowy. Ja się jeszcze wstrzymuje z zakupami. Spodnie dostałam od koleżanki więc na razie mam w czym chodzić. A z bluzkami to jeszcze nie ma problemu. Pewnie na wiosnę zacznę zakupowe szaleństwo.
Olga, fajne buty mąż sobie kupił. Ja też mam buty badury i jestem z nich bardzo zadowolona. Wytrzymały mi już 3 sezon wypadów w góry.

anulka nie przejmuj się, na pewno nie zaszkodziłaś dziecku wdychając amol. Oczywiście wszystko z umiarem, ale takie inhalacje na pewno nie zaszkodzą.

Rety znowu mi się nic nie chce!!! Już południe a ja znowu nic nie zrobiłam. Nadal boli mnie całe dziąsło od tego znieczulenia. Albo może od zęba. Już sama nie wiem od czego :-( używam tego tantum verde to na chwile pomaga. Ale trochę mnie to już denerwuje.

Witam dziewczynki...
Wczoraj wyszlam ze szpitala na wlasne zyczenie - wole lezec w domu i dochodzic do siebie :(
W poniedzialek rano zobaczylam, ze dostalam plamienia wiec natychmiast zadzwonilam do swojej Pani ginekolog ktora kazala mi przyjechac do szpitala bo akurat miala dyzur, wiec pojechalismy z nadzieja, ze wszystko bedzie dobrze. Zrobila mi jedno usg na ktorym nie mogla sie dopatrzec tetna dzidziusia dlugo to trwalo, wypisala m skierowanie na drugie usg i kazala pozniej zadzwonic jak beda wyniki a drugie usg... Swiat mi sie zawalil, pecherzyk ciazowy o nieregularnej wielkosci i brak tetna ... ;( Jedno zdanie mojej Pani doktor, ze bedzie musiala mnie zostawic w szpitalu i, ze bardzo mi przykro...
Poprostu dramat, nasza osobista tragedia ktorej nikt nie jest w stanie z najblizszych zrozumiec...

Wieczorem mialam robiony zabieg pod narkoza a jeszcze wczesniej dali mi specjalna tabletke a poruszenie ;( i najgorsze bylo to jak chodzilam do toalety i wyplywalo ze mnie, i ten cholerny bol fizyczny i psychiczny...

To bylo nasze upragnione dziecko...
Nasz aniołek...

reklama
Do góry