ja jedno szczescie nie wiem kiedy idzie bo polozna dopiero do mnie zawita, zadzwoni jutro i sie umowimy
wiem ze na pewno mam 26marca to polowiczne, a teraz musze miec to miedzy11-13 wiec pewno na dniach
nie moge sie doczekac, codziennie slucham serduszka, wiecie ze mam wrazenie ze jest jakby coraz glebiej, jakby tam w srodku sie taki mur zaczynal robic obronny,tetno dzidzi to naprawde musze sie wsluchiwac w aparat zeby uslyszec, i zeby posluchac, sa dni ze siedzi jakos blizej, ale to po prawej stronie wtedy, albo moze przy sciance od brzucha czy cos, ale niezapomniane miny jak nie moge znalezc, szukam szukam i moj M.siedzi z boku, i nagle slychac szybkie bumbumbumbumbum i wtedy widze, ze On tez ma ulge
nie chce mi sie isc do sklepu po ta sode, sprzatam!! hahaha!! nie wiem co mi sie stalo, ale wole tego nie przerywac bo bedzie lipa jak odloze, trzeba kuc zelazo poki gorace
pamietam jak stracilam bliznieta to kilka miesiecy codziennie wiekszosc dnia to myslalam jak widzialam je na usg, i zapalalam swieczke w oknie, ale obowiazki i praca na szczescie nie pozwolily mi siebie sama wpedzic w manie i obled, kobiety bardzo przezywaja, taka pustka, ja mialam tez wine, ze cos zle robilam, ze moze zle jadlam, zle spalam, zle chodzilam... masakra
no tak to jest niestety, teraz czekalismy z decyzja bardzo dlugo, ja chcialam bardzo i to juz duuuzo czasu temu, ale moj M. nieee i nieee, az w koncu podjal pewne kroki, swiadome poczecie itd.
bo co by nie bylo to moja pierwsza swiadoma ciaza
hah tamte to niespodzianki
Olga to bardzo trudny temat, jezeli ktos nie doznal takiej straty to nie bedzie wiedzial co sie czuje, nikomu nigdy nie zycze zeby doswiadczyl.. to okropne..
a dedektor nto nie zakup ze strachu, tylko daje cudowne uczucie, mozliwosc posluchania serduszka z rodzina, moglam dzieki temu pokazac mojej corce ze naprawde mam dzidzie w brzuszku, troche to jak gadzet, zyjemy w roku 2012, gdyby usg bylo tansze to bym je kupila, bo moc widziec Twoje nienarodzone dziecko w Tobie to cudowne uczucie
ktora nie rozczulila sie na usg?? kazda, chlopy sie rozczulaja
takze spokojnie
kobiety sa rozne, jedne sie boja, jedne maja w d...e
zalezy od charakteru