reklama
Mart81
Fanka BB :)
Jeszcze wam powiem apropos tej sody, ze mój mocz jest bardzo mało kwaśny a mocno zasadowy, mam ph 8, nawet trochę poza widełkami, bo właśnie zajrzałam w badanie. Więc czemu się tak bardzo ta soda pieniła w moim przypadku? może faktycznie ma to jakiś sens... hmmmm
kruszki, zobaczymy jaka będzie zbieżność wyniku testu ze stanem faktycznym ;-)
karnenm, zdziwiłabyś się jakie badziewia można człowiekowi za kupę kasy wcisnąć
to,że drogie nie zawsze znaczy dobre czy skuteczne...
ale gdyby ta soda była skuteczna, to producenci takich testów jak kupiła kruszki poszliby z torbami
albo cena sody poszybowałaby w górę hahaha!
zweryfikujemy z czasem wyniki tego testu sodowego i zobaczymy na ile się sprawdza... ;-)
karnenm, zdziwiłabyś się jakie badziewia można człowiekowi za kupę kasy wcisnąć
to,że drogie nie zawsze znaczy dobre czy skuteczne...
to już chyba jakiś wtajemniczony chemik musiałby wyjaśnić -Jeszcze wam powiem apropos tej sody, ze mój mocz jest bardzo mało kwaśny a mocno zasadowy, mam ph 8, nawet trochę poza widełkami, bo właśnie zajrzałam w badanie. Więc czemu się tak bardzo ta soda pieniła w moim przypadku? może faktycznie ma to jakiś sens... hmmmm
ale gdyby ta soda była skuteczna, to producenci takich testów jak kupiła kruszki poszliby z torbami
albo cena sody poszybowałaby w górę hahaha!
zweryfikujemy z czasem wyniki tego testu sodowego i zobaczymy na ile się sprawdza... ;-)
mala.di
Zbaczając z tematu odchodów, na trochę przyjemniejszy.
Co z seksem gdy ciąża była zagrożona? Ja miałam małe plamienia, w jakims 8tyg., wlasciwie jeden dzien po wzieciu duphastonu i polozeniu sie do łóżka ustały, kolejne usg pokazało już tylko ślady odklejania, i ani lekarz wykonnujacy usg ani moja gin prowadząca nie wspomniala, ze nadal mam zakaz seksu. jak myslicie? moge juz bezpiecznie sie kochać, nie bojąc że poronie? ...
Co z seksem gdy ciąża była zagrożona? Ja miałam małe plamienia, w jakims 8tyg., wlasciwie jeden dzien po wzieciu duphastonu i polozeniu sie do łóżka ustały, kolejne usg pokazało już tylko ślady odklejania, i ani lekarz wykonnujacy usg ani moja gin prowadząca nie wspomniala, ze nadal mam zakaz seksu. jak myslicie? moge juz bezpiecznie sie kochać, nie bojąc że poronie? ...
kruszki
no wiec musze do polskiego sklepu jutro po sode sie wybrac bo nie mam tylko napiszcie jeszcz raz jak to sie robilo bo tak piszemy ze bym musiala pol dnia szukac
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
no to Kruszki wygląda na to, że będziesz obcierała z kupy plecy a nie brzuch
ja wyprawiłam moje dzieci do żłobka i pracy, ogarnęłam siebie i chałupę, wybrałam narzuty na rocznicę ślubu dziadków i naczytuję. Oczywiście pracy mam mega dużo ale coooo taaaam, praca nie zając ;-)
mala.di - z tym seksem to zawsze indywidualna sprawa, musisz po prostu zapytać lekarza czy w Twoim przypadku już możesz i tyle :-)
ja wyprawiłam moje dzieci do żłobka i pracy, ogarnęłam siebie i chałupę, wybrałam narzuty na rocznicę ślubu dziadków i naczytuję. Oczywiście pracy mam mega dużo ale coooo taaaam, praca nie zając ;-)
mala.di - z tym seksem to zawsze indywidualna sprawa, musisz po prostu zapytać lekarza czy w Twoim przypadku już możesz i tyle :-)
kakakarolina
Kajtusza ja tak samo pracuję ale co tam. Tylko cisza tu dzisiaj.
Maks w nocy woła: mamooooo spadłem. Idę a ten na podłodze nie mógł wstać i wejść do łóżka?
Maks w nocy woła: mamooooo spadłem. Idę a ten na podłodze nie mógł wstać i wejść do łóżka?
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
splułam komputer
Natalia odnalazła wczoraj pasję w targaniu chusteczki higienicznej, po rozprawieniu się z całą paczką wyglądało jakby śnieg w pokoju spadł :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Olga RaQ
Biedny Maksiu... dzieci są takie słodkie!
moja Natalia przeczytała dziś już razem z psem gazetkę z reala, mama potem miała co sprzątać z dywanu...
miałam dziś sprzątać, prasować, gotować... na razie nie zrobiłam nic :/
acha, i Natalia chyba ma już swoje pierwsze słowo... jest to "NIE!"
np. jak leci do korytarza a my wołamy żeby wracała, to od razu mówi coś w rodzaju "nie", to samo jak powiedziałam "chodź do mnie" a ona akurat była zajęta zabawką, też powiedziała "nie". Wcześniej myślałam że to przypadek ale za dużo już było takich przypadków w ostatnich dniach choć nie dam głowy że ona wie co to znaczy "chodź do mnie"... ciekawe to, będę dalej obserwować
dzwoniła do mnie kierowniczka ze szkoły żebym już w piątek przyniosła wypowiedzenie umowy. Więc ją uświadomiłam że nie przyniosę. Jakoś to łyknęła, poprosiła mnie żebym przyniosła od lekarza zaświadczenie że będę dłużej na tym L4, mam nadzieję że mi coś takiego doktor wypisze...
moja Natalia przeczytała dziś już razem z psem gazetkę z reala, mama potem miała co sprzątać z dywanu...
miałam dziś sprzątać, prasować, gotować... na razie nie zrobiłam nic :/
acha, i Natalia chyba ma już swoje pierwsze słowo... jest to "NIE!"
np. jak leci do korytarza a my wołamy żeby wracała, to od razu mówi coś w rodzaju "nie", to samo jak powiedziałam "chodź do mnie" a ona akurat była zajęta zabawką, też powiedziała "nie". Wcześniej myślałam że to przypadek ale za dużo już było takich przypadków w ostatnich dniach choć nie dam głowy że ona wie co to znaczy "chodź do mnie"... ciekawe to, będę dalej obserwować
dzwoniła do mnie kierowniczka ze szkoły żebym już w piątek przyniosła wypowiedzenie umowy. Więc ją uświadomiłam że nie przyniosę. Jakoś to łyknęła, poprosiła mnie żebym przyniosła od lekarza zaświadczenie że będę dłużej na tym L4, mam nadzieję że mi coś takiego doktor wypisze...