Witaj w sierpniowkach
Mala.di i udanych i spokojnych 6 miesiecy!
Kruszki ja tez jak w wolnej chwili zajrzalam tu dzis kolo poludnia to tez pomyslalam ze jakis blad i postow mi nie wczytalo;-) No ale weekend i jak widac dziewczynki szaleja gdzie indziej
Ja tez mialam dzis wielkie plany co do sprzatania a wyszlo jak zwykle, czyli tylko po lebkach heh. Co do przytulanek to lo matko, az szkoda mi malza, bo moje libido balansuje w granicach -1
Ale kurde on jakos tez sie nie skarzy i nie wiem czy sie bac czy nie... Nie powiem, gdyby sie zabral "do rzeczy" to bym pewnie sie rozkrecila, ech... Moze jednak ja go "podejde";-)
Marcia ja to sie spodziewalam ze bedzie ciut za wczesnie to usg teraz, ale to bylo "planowane" przeze mnie, zeby wczesniej zobaczyc mojego Malutka. No i bardzo sie ciesze ze tak wyszlo bo za dwa tyg znow go zobacze, a bedzie na pewno wiekszy. Wiec obie bedziemy mogly podziwiac jak szybko nam kruszynki nasze rosna:-) I wiecej zdjec na pamiatke
Acha, jeszcze sie pochwale ze moj junior wreszcie dzis walnal pierwsza kupe do nocnika!!! Alez bylo swieto i prezent ktory sam sobie wybral. No mam nadzieje ze teraz juz pojdzie ladnie i skonczy sie pranie kilku par majtow co dziennie.