reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

nie czytam takich artykułów:no:

witam wieczornie:-) dzis miałam super dzien i mega energii, posprzatała mieszkanie super, posciele wymienione, pyszny obiad zabawa z dziecmi i jeszcze sex:-D normalnie bym mogła ze 3 x dziennie, mąż wniebozięty:happy:

zjedlismy własnie kaszke manne z truskawkami i mi tak błogo:-)

wkładam dziewczyny do wanny i potem bajeczka i spać a ja zabieram się za sernik z brzoskwiniami na jutro dla Babci:-)

a dziure w żołądku to ja tez mam:-) jem i jem i nic nie czuje bym się najadła:-)

reklama
ewa86 - mój chłop się cały czas dziwi, ile ja jem... ostatnio sama siebie nie poznaję, mimo ciągłego braku ochoty na cokolwiek zjadam ilości nieprzeciętne :-D

No jakbym o sobie czytała :) Nie mam na NIC ochoty, a jeść muszę, bo mam wrażenie, że padnę z głodu ;)
To się Pasożytów dorobiłyśmy na własne życzenie ;)

Hej mamuski! Ewa Kamile dolaczam do was z dziurawym zoladkiem, ja jestem wrecz przerazona tym ile wsuwam, ale nie moge sie opanowac:crazy: No i brzucho dzieki temu taki, jak mialam w 5 miesiacu z synkiem, i nawet nie probuje sie oklamywac ze to skutek ciazy;-) Tyle ze ja mam zachciewajki, zwlaszcza od jakiegos tygodnia jak odpuscily mdlosci.

Dziewczyny nie bojcie sie ze sobie nie dacie rady z maluszkami, bo jak przyjdzie co do czego to nawet sie nie bedziecie zastanawialy skad wam sie to bierze, ale to najzwyczajnie instynkt. To jest moim zdaniem najlepszy "poradnik" mlodej mamy, nie zartuje:tak: Wiadomo ze czasem potrzebna bedzie podpowiedz i porada doswiadczonej osoby, a pomoc kazda i zawsze sie przyda, ale i tak uwazam ze same bedziecie doskonale wiedzialy jak opiekowac sie waszymi maluchami i czego im potrzeba. |Ja sie przekonalam na wlasnej skorze jak "to" dziala. Mamuski juz tak maja:-)

Jeszcze tylko tak sie pochwale ze mielismy z TZ wczoraj bardzo udany dzien. Po pierwsze skan i Malutek z bijacym serduniem (szczegoly na odpowiednim watku), po drugie junior u opiekunki calu dzionek wiec mielismy swietowanie, w sensie poszlismy na miasto na obiad, na spokojnie tylko we dwoje, a nieczesto mamy okazje. Ale bylo fajnie, pyszne sushi makki, wolowinka, kurczaki itd itp... oslodzone rozny deserami o maaaaaaatko. Wypchani po brzegi ale szczesliwi smialismy sie ze urodze malego chinczyka:-D Fajniasty dzionek.

No a teraz pojede upolowac cos na pokolacje;-)

LeRemi super :) taki dzien sie przydaje, podjaslas :) slinka mi leci :) heh
ja niestety mam doly, plakac mi sie chce dosc czesto, taka sie czuje podlamana, ciesze sie tak bardzo, wszystko zaplanowane, drugie dziecko, wszystko mamy, ale nawet ja, matka od blisko 9lat jakos czuje sie przerazona, mysle ze to minie, hormony szaleja :)
a teraz na poprawe nastroju ide robic wrapy :) z kurczakiem :) tez mam niestety dziure w brzuchu, staram sie jesc kilka mniejszych posilkow, albo jak juz mnie bierze to owoc chwytam :)
do jutra dziewczyny :) rano pracuje, potem musze mloda wyszykowac bo idzie na urodzinki i wieczor w samotnosci mo M.idzie na nocke :/ ale niedziele spedzimy razem we trojke(czworke :) )buziole
daria

Mnie wywialo do tesciow :-) a tutaj obrzarstwo i blogie lenistwo :-) dzisiaj czuje sie bardzo dobrze, wczoraj troche gorzej bylo bo meczyla mnie biegunka :-( az sie troche wystraszylam czy nie zlapalam jakiegos wstretnego wirusa ktory moglby zaszkodzic dzidziusiowi. Na szczescie biegunka nie byla jakas strasznie intensywna a dzisiaj juz wszystko w normie wiec mam nadzieje ze dzidzi to nie zaszkodzilo. Mam nadzieje ze jest juz na tyle duza i rozwinieta ze jest silna. Milego weekendu dziewczynki! Aaa zapomnialam napisac, LeRemi gratuluje udanej wizyty i duzej dzidzi. To jestesmy w podobnej sytuacji z usg bo mnie gin tez powiedziala ze dzidzi jeszcze troche za mala na genetyczne i kazala przyjsc na dodatkowe za dwa tygodnie.

Witam sierpniowe mamusie ;-)
Dopiero się zarejestrowalam na forum, wczesniej tylko przegladalam.
to moja pierwsza ciąża, mega radość, połączona z przerażeniem... maleństwu groziło poronienie, ale na szczescie juz jest lepiej. I oby już do końca było dobrze:) choć obaw jest pełno.
Ciężko mi wierzyć, że to cudo naprawde jest w moim brzuszku....

pozdrawiam;)

reklama
Witam sierpniowe mamusie ;-)
Dopiero się zarejestrowalam na forum, wczesniej tylko przegladalam.
to moja pierwsza ciąża, mega radość, połączona z przerażeniem... maleństwu groziło poronienie, ale na szczescie juz jest lepiej. I oby już do końca było dobrze:) choć obaw jest pełno.
Ciężko mi wierzyć, że to cudo naprawde jest w moim brzuszku....

pozdrawiam;)

hej ! witamy Was :) :) :) bardzoooo tu dzisiaj cichooo :)
az dziwnie :)

Do góry