kakakarolina
Fanka BB :)
k8billy a skąd w eko sklepie są te młode ziemniaczki, Pytałaś bo jestem ciekawa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam pojęcia, ale różne cuda maja w tym sklepikuk8billy a skąd w eko sklepie są te młode ziemniaczki, Pytałaś bo jestem ciekawa?
Wiesz, to taki sklepik gdzie na bank są tylko eko rzeczy. Oni sami stosują dietę pięciu przemian i makrobiotyczną, z resztą moja mama od wielu lat tam kupuje i wszystko zawsze jest ok. Nie mam podstaw, żeby wątpić w jakość ich produktów. Sami wszystko sprowadzają a właściciel jeździ po całym świecie i sam te produkty sprawdza.k8billy no własnie tylko jak się ma eko do sprowadzania z końca świata wypytam dziś szwagierki co to za ziemniaczki mogą być??
Wiesz, to taki sklepik gdzie na bank są tylko eko rzeczy. Oni sami stosują dietę pięciu przemian i makrobiotyczną, z resztą moja mama od wielu lat tam kupuje i wszystko zawsze jest ok. Nie mam podstaw, żeby wątpić w jakość ich produktów. Sami wszystko sprowadzają a właściciel jeździ po całym świecie i sam te produkty sprawdza.