reklama
Mart81
Fanka BB :)
Irisson 7 kilo to ładny wynik. W brzuchu 8 cm też niczego sobie.
kakakarolina
irisson gratulacje)
Dziewczyny wysyłajcie mi zdjęcia aktualne z Waszych roczków dodam je do listy sierpniowych dzieciaków. Jak kogos nie ma albo nie ma zdjęcia z pierwszych dni to podajcie wszytskie dane i zdjęcie
Dziewczyny wysyłajcie mi zdjęcia aktualne z Waszych roczków dodam je do listy sierpniowych dzieciaków. Jak kogos nie ma albo nie ma zdjęcia z pierwszych dni to podajcie wszytskie dane i zdjęcie
super pomysł zdjęciowy, to ja już za tydzień będę mieć roczniaka, szoooooook, nie mogę w to uwierzyć, że rok temu byłam w szpitalu z jakimś podejrzeniem hipotrofii
a co do chudnięcia to ja już nie chcę więcej, a nawet bym mogła trochę w cyckach przytyć, bo skończyłam karmienie i mam niezłą deskę, a ważę 47 kilo w ciuchach ;-)
a co do chudnięcia to ja już nie chcę więcej, a nawet bym mogła trochę w cyckach przytyć, bo skończyłam karmienie i mam niezłą deskę, a ważę 47 kilo w ciuchach ;-)
bejbi
Najlepszego dla Kacperka, żeby więcej mógł dosięgnąć tego co zobaczy, żeby mu dobroci podsuwać tylko ze smakiem, żeby duży urusł większy od taty i tylko się uśmiechał, a cóż to za pociecha, pozdrawiam
Słyszały mamuśki? Widziały? Sprawdziły? http://temat.net/aktualnosci/15533/W-poszukiwaniu-groznej-szczepionki
Dziewczyny, to nie żarty, ale po tym szczepieniu rodzice zaobserwowali zmiany u dzieci i to przy szczepionkacg z tej serii. W samym Szczecinie zgłosili rodzice sami nopy do sanepidu bo u pediatrów doprosić się nie mogą...
Dziewczyny, to nie żarty, ale po tym szczepieniu rodzice zaobserwowali zmiany u dzieci i to przy szczepionkacg z tej serii. W samym Szczecinie zgłosili rodzice sami nopy do sanepidu bo u pediatrów doprosić się nie mogą...
reklama
Irisson a nie chce Twoja Teściowa jeszcze 2 maluchów przypadkiem na przechowanie? ;-) ale Wam fajnie tez tak chcę, dwa dni wystarczą.
K8 u nas w szpitalu zaraz po urodzeniu pytali którą szczepionką chcemy dziecko zaszczepić i odradzali sami tego Euvaxa.
K8 u nas w szpitalu zaraz po urodzeniu pytali którą szczepionką chcemy dziecko zaszczepić i odradzali sami tego Euvaxa.