reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

No widzę że się wspominkowo zrobiło. Ja też ostatnio wspominałam ten czas kiedy odliczałam dni i jak się nie mogłam doczekać. Mam wrażenie że to było jakie 4-5 miesięcy temu a nie 12!!!! Minął prawie rok a ja wciąż nie mogę się nadziwić jakiego mam fajnego synka. I zawsze mnie bawi to jak słyszę M. mówiącego do Tymka: "ale Ty jesteś fajny" :D brzmi to tak jakby dopiero co to odkrył :-) i tak odkrywamy tą prawdę każdego dnia na nowo. Ehhh wzruszyłam się.....

A dla Kacperka wszystkiego najlepszego!!!! Jak najwięcej radosnych chwil w życiu i miłości od bliskich :)

To co, wrzucamy te zdjęcia porównawcze na wątek zdjęciowy? Muszę Tymkowi cyknąć jakąś fajną fotę.

reklama
kakakarolina, świetny pomysł!

no i skoro nas tak na sentymenty wzieło, to ja sie zapytowywuje:
GDZIE SĄ ROZPAKOWANE SIERPNIÓWKI I ICH POCIECHY po 23.08???
bo u mnie się lista na milionce konczy... a tu halo, jeszcze kilka sierpniówek (a nawet oszukanych wrzesniowek) zostało!

Ostatnia edycja:
taak i jesczze dajmy zdjecia mamusiek przed i po :-p nie no żart, tu rok minął a ja dalej gruba :rofl2: chyba tylko K8 udało się takie wyniki mega osiągnąć w odchudzianiu..

Spóźnione życzenia dla Kacpra!

karolina, dobry pomysł, nas z M wczoraj wzięło na wspominki i Ula się strasznie zmieniła, zupełnie inne dziecko, tylko jeszcze bardziej wspaniała:) jak mówi mój tata: "super dzidziuś":)

reklama
Dziękujemy wszystkim za życzenia! :-D
Karolina, fajny pomysl z tymi zdjeciami.
Irisson, ja też jakoś nie mogę schudnąć. Zostało mi 4kg do wagi sprzed ciąży, muszę się w końcu zmobilizować bo pod koniec sierpnia idziemy na wesele.

Do góry