reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
z sopelkiem to się znam, byłysmy razem na roku na pedagogice, mam do niej nr tel. ale czy aktualny? to było dla mnie zaskoczenie i uradowana jak się dowiedziałam, że urodziła bliźnięta, ona taka drobniutka, gdzie ona te bliźnięta zmieściła :-)

my to teraz przerabiamy kino skandynawskie, którego nie lubie za bardzo, bo jest dziwne, no ale teraz weszliśmy w komercję, czyli Millennium, kino dobre, ale ta przemoc jakoś źle na mnie wpływa, wolę już 100 raz obejrzeć "jestem na tak" :-p

któraś jeszcze pamięta, że była w ciąży? w tamtym roku co niektóre z nas odliczały ile do końca.. :-p

Malinka ale masz dorosłe dziecko!!!!! Rok to już poważna sprawa! Wszystkiego naj naj naj dla Kacperka, siły i cierpliwości dla Was i samych radosnych chwil podczas odkrywania wspólnego świata!!!
coś mam monotematyczne życzenia z tą siłą i cierpliwością ale to wina wszystko starszej latorośli ;-)

Malinka sto lat dla Kacperka

Irisson dla mnie ciąża to jakieś odległe czasy ale pamiętam że powoli zaczęłam odliczanie i skończyłam za miesiąc w 43 tc:-D:rofl2:

k8 zniknął Ci suwaczek Filipkowy:confused:

jak będę miała chwilę to poczytam sobie te okołoporodowe wątki. To wspólne czekanie było ekstra. A te wszystkie dzieci które do mnie na telefon przychodziły. M sie pytał skąd mam tyle bobasów:-D

To co robimy sobie wspominki każdy na roczek przygotowuje dwie fotki z pierwszej doby i dziś;-)
Dodam do naszej listy sierpniowych bobasów

Oj kochane. minęło jak z bicza strzelił. Szok. U nas jeszcze prawie 1,5 miesiąca, ale to i tak już malutko. Jak patrzę na Stacha to nie wierzę, że dopiero co się urodził bąbelek.

Karolina oj czytałam niedawno nasze historie z porodówek :-)

reklama
Do góry