reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Uf, spacer w spacerówce zaliczony, można nawet powiedzieć, że udany:tak:
Mania oczywiście zrobiła "sceny" przy ubieraniu i montowaniu, ale potem super grzecznie siedziała i obserwowała świat. Nie pozwoliła się jednak ustawić w pozycji pół-leżącej, musiałam ją "posadzić" normalnie. Mam nadzieję, że jej nie zaszkodzi tych kilkadziesiąt minut. Zresztą jak usnęła to ją położyłam, więc krócej...Do tego stanowczo protestowała na jazdę tyłem do kierunku poruszania się. Musiałam ją zamontować przodem i osiągnęła pełnię satysfakcji:szok: Byłam w parku jedyną mamą (a trochę ich dzisiaj było) z takim małym Bąblem ustawionym przodem do jazdy. Trochę się wyrodnie znów poczułam, chyba taka moja karma;-)
Mam nadzieję, że jesteśmy na dobrej drodze do beztroskich upojnych wiosennych spacerów:-D

Jedę dziś z Teśkiem do czyszczenia. Mam nadzieję, że coś z nim zrobią, bo mnie czarna rozpacz bierze:no: Sypie się jak stóg siana. Gdzie się przemaszeruje tam kłaki...Masakra!

reklama
Aia moje spacerówki mają tylko opcję przodem do świata tylem do mnie i wyrodnie sie nie czuję ;-)
Tylko że my jeszcze w gondoli.
Choroby nam sprzyjają w doczekaniu do wiosny ale już nie raz nie dwa zdarzyło mi się w gondoli na siedząco z nią jechać :tak:
Ja nie mogę się doczekać kiedy będę jeździć w porze aktywności Oli a nie wtedy kiedy śpi. Teraz to mi bardziej niż gondola przeszkadza, że jak muszę gdzieś jechac a ona nie śpi to musze kombinować właśnie na brzuchu albo siedząc.

Aia, ja worze od m -ca przodem do świata i też nie czuje się wyrodna, nawet rzez moment o tym nie pomyślałam. Dziecko chce świat oglądać:-) matkę widzi cały czas;-)

Aia gratuluje debiutu spacerówki, ja bym wyrodna się czuła każąc dziecku siebie oglądać non stop a jak Mania zadowolona to tym bardziej ;-) młoda w spacerówce śmigała przodem do świata od 5 mies a młody już mies tak jeździ i dobrze się mają oboje,
kakakarolina gratulacje dla Oli, te chwile samodzielnej zabawy są cudowne mmmm, ja jestem wniebowzięta jak młoda sama rano się bawi a ja dostaję trochę czasu na rozruszanie starych kości ;-)
gosha do stokrotki będzie chodziła aż się boję debiutu po świętach.

Nie no, to są jakieś jaja. Biało. Sypie. I to tak, że jak odśnieżyłam dzisiaj lewą połowę samochodu i przeszłam do prawej to jak skończyłam prawą do lewa już była zasypana i poprawiać musiałam. Świeże 10cm śniegu. Kur%&$#%#!! A my za 2 tygodnie mamy zaplanowany urlop z okazji urodzin mojego męża. Co roku w jego urodziny jeździmy na krokusy. I zawsze były. Tymek miał zobaczyć swoje pierwsze krokusy, odbyć w nosidełku swoje pierwsze górskie wycieczki... To już tylko 2 tygodnie a tu środek zimy. Mam dość. Dzisiaj w ramach protestu przyszłam do pracy w zmechaconym polarze :D. Strajkuję. Nie będę się już ubierać porządnie do pracy :D. Czekam na wiosnę.

dzag, dobre:-D No ja bym tak nie przekreślała tego wyjazdu, jeszcze się może zmienić, a moja śpi i śpi, a moja mama zaraz będzie żeby ja wziąć. Za ciasta się nie biorę bo zaraz się musi obudzić, sprzątać nie ma jak zresztą posprzątane.
A dziś jak przed 6 jechałam na giełdę i na bazarek to nawet bmw ica za mną jechała 20 na h tak nami zarzucało bo jeszcze piaskarki nie wyjechały.

Aaaaa, jeszcze miałam podziękować Irisson :). Irisson, mua-mua-mua! Dziękuję za kuponik do H&M obkupiłam wczoraj Tymka na lato w gaciory, dostał elegancką czapę... Będzie elegancik :). Super :).

reklama
my pojechaliśmy na zakupy w tamtą niedzielę, 60km od nas, do wielkiej galerii i miałam właśnie babom coś kupić i zapomniałam kuponu :angry:

czy tylko u mnie jest śniegu do kostek? :confused: mieliśmy jutro iść z dziewczynami święcić jaja, ale chyba sobie darujemy i pójdzie jedno z nas same :confused: przecież to jakaś masakra jest !

Do góry