reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

a mi wychodzi pogrubianie itp jak dodatkowo wcisnę pierwszy z lewej znaczek ten A/A zanim zaznacze co chce. I edytować też moge

reklama
Milionka, nam też wszystko działało. Ale już nie działa. Nie mamy tego paska do edycji i dorzucania zdjęć Masakra jest :(.

Cześć kochane :),

U nas dzisiaj wielki dzień - inauguracja spacerówki. Wczoraj mnie szlag trafił przy upychaniu Mani do gondoli i pojechałam do rodziców po spacerówkę. Miałam taką koncepcję, że powożę w gondoli do końca zimnicy, ale już nie mam siły zmuszać Mani do leżenia plackiem, a jako, że nie siedzi, podniesienie oparcia (u nas podnosi się do jednej, wysokiej pozycji) nie wchodzi w grę, bo się zawala na boki.
Ciekawa jestem czy skończą się histerie...Przyznam się Wam szczerze, że spacery znowu są dla mnie wielkim stresem:confused2: Najpierw ryk przy ubieraniu w kombinezon, potem ryk w gondoli...Potem wierzganie członkami, podskakiwanie, stęki. Mam nadzieję, że spacerówka bardziej jej podpasuje.

Mam pytanie do bardziej doświadczonych, może głupie, ale mnie zastanawia. W jakim czasie wychodzicie na spacery? Ja do tej pory wychodziłam z Manią "w ramach drzemki", w godzinie, kiedy i tak by spała. Była to jedyna opcja, żeby się nie pruła w gondoli;-) Zastanawiam się, czy mi wytrzyma w wózku spacer, kiedy nie będzie śpiąca? Otoczenie dostrczy odpowiedniej ilości bodźców? Manita to żywioł. Zupełnie sobie nie wyobrażam, że byłaby w stanie czas aktywności przesiedzieć, ale kto wie?

Irisson cudo:rofl2:

Mart współczuję @. U mnie też po ciąży są straszne:confused2:

Miłego dnia :*

Irisson jaki piękny koto-zajączek:-)

Aia my tydzien temu zaliczyliśmy pierwszy spacer w spacerówce, zdziwienie było tak wielkie ze az mnie zatkało :-) teraz wychodze w porze kiedy jest wyspany i najedzony, chwalę sobie chwile kiedy spi w domu a ja mam czas na wszystko inne a tego inne u mnie pod dostatkiem:-)

Ostatnia edycja:
Dali mi wolne w pracy dzisiaj. Mama podjechała, skoczyłam na zakupy. Kupiłam kubek 360 i siatkę na owoce. Filip zachwycony siatką, całą gruszkę zjadł! I dwie butle kaszki i miche marchwianki, forma wraca :)
Gorączki nie ma, ale skubany nauczył się na rękach zasypiać, taki przytulak sie zrobił. Na zająca dostał gadającego pieska fisher price :) śmiał się do niego :)

Irisson ale fajny zwierzak.
K8 świetnie, że Młodemu forma i apetyt wraca.
Muszę podzielić się swoją naiwnością bo aż mi ręce opadły. Zmieniamy starszej żłobek na przedszkole od kwietnia i w regulaminie jest, że wypowiedzenie składa się na koniec mies a ja złożyłam chyba 6 marca bo wtedy miejsce się znalazło w przedszkolu i w swojej naiwności myślałam, że bez problemów będzie najwyżej za te 6 dni zapłacę a dzisiaj opiekunka mi przekazała, że szefowa prosi o zapłacenie za kwiecień - no oki ma recje bo regulamin tak mówi ale regulamin tez mówi, że inglisz dzieci mają niemiecki i inne rzeczy, których nie maja i co mam płacić, nie płacić i czekać na ruch szefowej, mam prosić o zniżkę w związku z nie wywiązywaniem się z regulaminu i zwrot za poprzednie mies kiedy te zajęcia nie były realizowane yyyyy a myślałam, że młoda w wakacje czasami pójdzie pobawić się tam z koleżankami.... jeszcze mogę młodą po przedszkolu do złobka zaprowadzać i jako ostatnie dziecko odbierać przed samym zamknięciem ;-)

Malinka hehe czyli mówisz, że w kwietniu Młoda może szaleć po instytucjach? :-p

K8 jeszcze będziesz mieć dosyć tych grających zabawek, ja już do mamy mówię, że jak co to ma w klocki inwestować i puzle, bo kolejnych organek, perkusji nie przeżyję :no:

Kotek najbardziej podoba się Ninie, ze starciem z Laurą wyszedł z obrażeniem, odpadło mu oko :sorry: ale uszy i ogon trzyma :-D

reklama
malinka a gdzie posłałaś młodą do przedszkola? Moja na wichrową chodzi :) k8 też mam tego pieska jeszcze po Majce, u nas to ulubiony przyjaciel Tymka. Bez niego nie zje obiadu, muszę go czymś zajmować i tylko piesek daje radę :) irrison maskotka świetna. ale jesteś kreatywna, ja bym nie wymyśliła ze szmatek takiej fajnej rzeczy do uszycia

Do góry