reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

reklama
U nas co prawda nie ma aż tyle śniegu, dopiero przed chwilą zaczął prószyć taki lekki :wściekła/y:
ale ta zima też strasznie mnie wykańcza. Jutro jedziemy do moich rodziców na Mazury na Święta, tam pewnie będzie jeszcze zimniej :-( Ale nic to, gdzieś słyszałam, że jakaś ludowa przepowiadaczka pogody z Roztocza twierdzi, że kwiecień ma być upalny a lato gorące i suche :-D

JAK KWIECIEŃ BEDZIE UPALNY TO JA JESTEM HANS KLOS:baffled::-D

u nas normalnie śniezyca!!
Mały śpi więc zabieram się za sernik, zawsze pieke ten z brzoskwiniami ale poszukuje na szybko czegoś ekspresowego:-)
Dzis Adasia nie mam ufff cała moja mała trójka wstała dzis o 6.00:no::no: ale co się dziwić jak o 20.15 juz spały... Brunon zaliczył 4 karmienia piersią....

Cześć kochane :),

U nas też syf straszny na zewnątrz...Brrr. Nie pada śnieg, ale wieje strasznie, szaro buro, ohyda. Aż mnie ciarki przechodzą na myśl o ponownym wychyleniu nosa z domu.

Hahahaa, smepe rozwaliłaś mnie z tym Klosem, chociaż ja bym tam nic naprzeciw nie miała, żebyś się nim okazała:rofl2:. Królestwo za ciepełko!!!

Ja w tym roku nie piekę nic. Jakoś tak dziwnie mi z tym:rofl2:

O! Mania się budzi:-D

Miłego dnia :*

Dziewczyny, dziękuję za relację z pogodowych warunków w Polsce :). Przekazuję koleżance z pokoju, która dzisiaj po pracy jedzie na święta do domu, na Mazury. Cieszy się, że w Warszawie jeszcze nie pada :). A u nas jest o tak... Widok przez okno, które mam na przeciw biurka i sprzed wejścia do mojej części budynku. Bombowo.
5860688803170402946
5860689506397048834

Jak jeszcze kiedyś w jakimś wątku napomknę że zabieram się za pieczenie babeczek z dwójką dzieci u boku niech mnie ktoś przywoła do porządku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edit: Maks własnie zeżarł jedną, napisałam posta wrociłam do garów a on do mnie: mamusiu, mamusiu jeszcze malutkie (malutkie sa wielkości naparstka :baffled: mycia potem na godzinę)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe przejścia macie z tymi starszakami:)
Ja zrobiłam sałatkę warzywną, schab się piecze i czekam aż mąż wróci pojade na zakupy i zrobie ptysie i może mazurka:)

Dzag w Wawie pada jak cholera!!!

Do góry