reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

Dziewczyny ale jestem szczęśliwa, odebrałam wyniki badań, poporodowe zapalenie tarczycy ustąpiło samoistnie, bez tyrostatyków!, agresywnego leczenia! Mam piękne TSH, FT3 i FT4, idealne na zajście w ciąże:-p

reklama
Asia ale super wiadomość :-) teraz nic tylko działać!!! Ale chyba Tobie jeszcze okres nie wrócił jeśli dobrze kojarzę. Ale może teraz jak się hormony unormowały, a Ty coraz mniej karmisz to wszystko powróci i spełnią się wasze plany. Trzymam kciuki.

No z okresem lipa i jeszcze musimy jechać na hodowlę limfocytów do Instytutu Hematologii i Immunologi w Prokocimiu, jakbym mogła być w ciąży bez zażywania w pierwszym trymestrze encortonu albo metypredu to byłby szczyt mich marzeń. Tylko na razie nie mamy wolnej gotówki, a badanie 400 zł kosztuje.

Asia działaj !

Kochane teraz się chwalę, mam kolegę wychowawcę OHP i dzisiaj jego klasy oddawały krew, poprosiłam, żeby to było dla Kubusia Agnieszki, właśnie mi zadzwonił, że pół krwi z dzisiejszego dnia oddania jest dla Kubusia drugie dla innego chorego chłopca ! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jutro będę mieć zaświadczenie od niego, ale coś gadał, że z 500l krwi, ale to chyba nie możliwe, sama nie wiem, ale młodzież się bardzo zaangażowała ! no i jak tu nie wierzyć w ludzi ?! :-D

asia, super wiadomość, to teraz tym bardziej nie miej wyrzutów sumienia że wprowadzasz małej mm, zmniejszy się laktacja to i owulacja wróci i nie będziesz już miała żadnej wymówki:-D

Olga, z niecierpliwością czekam na wieści z "oględzin" twojej córy:-)

Późno już, ale ja też trzymam kciuki Olga :-).
Irisson łaaaał :szok:! Ale chyba bardziej 50l a nie 500l :confused: Z resztą nieważne ile, ważne że nawet 1 litr komuś na pewno pomoże. Super.

Ostatnia edycja:
Olga oo super, pewnie juz po rozmowie, mam nadzieje ze sie udalo!

Asia ale wiadomosc!! To teraz wszystkie bedziemy twoim starankom kibicowac ;-) a u gina bylas jakos niedawno, zapowiada sie ze dostaniesz @ ?

Irrison
wow ile ludzi! Mi sie narazie 2 osoby udalo zaltwic, tzn obiecaly ze oddadza krew. do reszty mam pecha bo wszyscy ktorych pytalam dopiero co byli oddac no i dupa bo musi byc przerwa :/ swojego m wysylam ale on sie leczy na nadcisnienie i nie wiem czy moze?

reklama
Asia, super wieści! :)))
a u mnie lipa, to przedszkole w ogóle jakieś dziwne, prawie bez zabawek, jak już to jakieś parę drewnianych domków tam stało, mniejszych i większych ale nie widziałam ani jednej lalki. szaro i smutno. nawet urządzenia w ogródku szare. jedzenie tylko wegetariańskie. dyrektor niezbyt sympatyczny, no i nie przyjęli mi Natalii bo ma pieluchy i trzeba jej pomagać w jedzeniu. po drodze znalazłam drugie - i tam super, przemiła dyrektorka, czesne 600zł na miesiąc, kolorowo i wesoło, różne zabawki, sprzęty, piłki, klocki, książeczki, bardzo fajnie, pieluchy i karmienie bez problemu, pani powiedziała że to oczywiste bo nawet starsze dzieci często trzeba karmić - ale nie ma miejsc. no i na razie tyle. nie mam obiadu, Natalia je na obiad banana a Hania mleko, no cóż... obiady będą później jak ugotuję, zaraz się zabieram.
z obu przedszkoli nie mogłam dziecka wyciągnąć, w tym drugim weszła za najdalszy kącik stołu, zasiadła na krzesełku i powiedziała mi "idź stąd". ona byłaby taka szczęśliwa w przedszkolu :(

Do góry