reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2012

reklama
asia zdrowka zycze
irrison to masz odchudzanie na zawolanie, ale bedziesz laska, jak ty juz nawet nie o chlebie i wodzie a o samej wodzie mozesz;-) a bylas juz na tym sciagnieciu szwow?

summer viburcol to homeropatia spokojnie mozesz nawet rano i wieczor dac po czopku, nic sie nie stanie. Tylko jak naprawde Bruna boli to nawet bedzie za malo, lepiej paracetamol dac.

A u mnie Tymko spi a Majka oglada kucyki. Ja ma chwilke dla siebie bo od rana na nogach, Tymek nam dzis urzadzil pobudke i 5 rano. Chyba z tej choroby tak mu sie poprzestawialo :/ spiaca jestem jak nie wiem, pewnie zasne razem z kurami, o ile dzieci beda na tyle laskawe i tez zasna.

Wkurza mnie ze nie mam polskich znakow, kali pisac kali mowic.

Gosia waga stoi, ćwiczyć nie mogę dopóki szwy, dupa, jutro mam iść na zdjęcie jak mnie mąż umówił, na szczęście nie boli :-p

zrobiłam roladki z piersi kurczaka nadziewane szpinakiem, do tego ziemniak i zestaw sałat z pomidorkiem, oj coś czuję, że mąż mnie dzisiaj będzie kochać :cool2:

Jak nie urok to... Z jednego zęba wypadła mi plomba i jest pod spodem zepsuty a z drugiej strony mam spuchnięte dziąsło:/ Ale uparłam się, że nie pójde do dentysty zanim krwi dlaKubusia nie oddambo po dentyście chyba 6 tyg nie można:/ Ehhh jak dobrze pójdzie to jutro pojade oddać - ale sie boje igly :p

Milionka poród przeżyłaś a igły się boisz? :sorry2: ja doszłam do wniosku, że jak mi się wszystko pogoi to też z mężem będę oddawać krew, czyli za jakieś pół roku :-p

Witajcie, Irrison - pyszny pomysł na obiad! Ty bidulo tylko jeść nie bardzo możesz....
M oddaje krew,a ja kiedyś poszłam oddać to mnie pogonili,bo ponoć ilość niedoczynność tarczycy mnie dyskwalifikuje. Szkoda,bo chętnie bym w ten sposób pomagała.

My już po etapie zapraszania. Około 300 kobiet zaprosiłyśmy. Jutro przyjeżdżają urządzenia- zrobię zdjecia ,bo naprawde pięknie wyszło.
Macie pomysły na fit przekąski na otwarcie? Chcemy zrobić salatke owocową, córeczki, ładnie podamy melony,pomarańcze,winogrona, mandarynki. Może jakieś kolorowe koktajle owocowe...sama nie wiem.
Poza tym dziękuje Wam bardzo za kciuki i zainteresowanie. To dla mnie bardzo ważne.
Summer- na ta chwilę mamy kupę długów... Na pieniądze liczymy niedługo. Ale cóż...trzeba coś robić i mieć będę na siebie pomysł.

Będziemy współpracować z firma kosmetyczną Mary Key. Znacie? Z czasem myślę,że wkrece się na ich konsultantke. Wszystkie ich kosmetyki chciałabym mieć!

Ostatnia edycja:
gorgusia trzymam mocno kicuki, z takim zaangazowaniem i pomyslem musi sie udac!!

Ja znam mary kay, uwielbiam ich kosmetyki, najchetniej bym tylko je kupowala, niestety na chwile obecna oszczedzam na wszystkim wiec sobie odpuscillam. Jak wroce do roboty to znowu zaczne je kupowac :tak::-)

irrison
ja cwicze ale cos tez nie chudne, mam nadzieje ze to chwilowy zastoj. Ale i tak jestem wniebowzieta, na poczatku roku dalabym sie pokroic za 66kg na wadze, a tu mam juz 65 i sie trzymam na tym poziomie:-) niby malo w porowaniu jak niektore z was tu chudna, ale mi jest strasznie ciezko schudnac, za to tyje blyskawicznie:baffled:

reklama
gorgusia trzymal kciuki za otwarcie i za powodzenie interesu. Ja tez znam kosmetyki Mary Kay i sa super! Niestety mnie tez teraz nie stac. Ale wsrod moich znajomych robia furore.

Ja tam sie nie odchudzalam wcale po porodzie, bo ja nigdy na zadnej diecie nie bylam, nie potrafilabym ;-) a na wadze 5kg mniej niz przed ciaza czyli 54kg!!!! Tyle to ja wazylam jak meza poznalam. Tylko teraz powinnam wymienic garderobe, bo wszystko na mnie wisi.

Eh Tymek dzisiaj kolejny dzien marudny. I widac bylo ze mu te zeby dokuczaja, bo poplakiwal biedaczek. Nawet zel na zabki nie pomagal. Dostal p-bolowy na wieczor i padl. Ciekawe jaka bedzie noc.

Do góry